Mannavital Darmoton Forte 60 capsules

€ 8,69
€ 7,90
Bespaar 9% (€ 0,79)
Op voorraad

Omschrijving van Mannavital Darmoton Forte

Als de inname van vezels onvoldoende helpt of als te omslachtig wordt ervaren, dan kan een preparaat op basis van senna bijdragen tot een goede darmwerking. Om senna optimaal te laten werken en goed te verdragen zonder plotse aandrang, zit in DARMOTON FORTE ook een extract van het ontspannende anijszaad. Om naast de darmlediging ook de vochtbalans te ondersteunen en zo de afslanking te bevorderen, bevat DARMOTON FORTE ook extracten van berk en javathee. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met maagdarmaandoeningen.

Waarom je kiest voor Darmoton Forte van Mannavital:
bevat voor de darmtransit Senna alexandrina, gestandaardiseerd op 20 % hydroxy-anthraceenglycosiden, berekend als sennoside B

Indicatie

Met senna dat de transit bevordert en bijdraagt tot een normale darmfunctie - met berk dat de eliminatie van water en het afslanken bevordert - met anijs om darmkrampen te verlichten.

Gebruik van Mannavital Darmoton Forte

Gebruik: 1 maal per dag 1 capsule met een glas water innemen, bij voorkeur na de avondmaaltijd. Niet gebruiken beneden de 12 jaar. Bij zwangerschap of borstvoeding uw arts raadplegen.

Ingrediënten Mannavital Darmoton Forte

Actieve ingrediënten per capsule:
90 mg Sennapeul (Senna alexandrina), gestandaardiseerd op 20 % hydroxyanthracenen
75 mg Ruwe berk, blad (Betula pendula), gestandaardieerd op 2 % flavonoïden
50 mg Anijsvrucht (Pimpinella anisum)
50 mg Javaanse nierthee, blad (Orthosiphon aristatus)
Mannavital Darmoton Forte 60 capsules
€ 8,69
€ 7,90

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital darmoton forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Regelmatig heb ik last van obstipatie en daarom dit produkt besteld. Ik gebruik het nu een week of 2. Inmiddels begin ik te merken dat ik minder last heb van obstipatie en opgeblazen gevoel. Mijn darmen reageren goed op dit produkt. Zeker aan te raden. Ik ga er voorlopig ook mee door
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van de capsules. Ik neem er nu al een tijdje 1 capsule per dag en heb de gewenste werking / effecten die er beschreven staan op de website.

Mannavital Darmoton Forte kopen

Je kan Mannavital Darmoton Forte van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora - Probiotica