Omschrijving van Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10

Gefermenteerde Rode Rijst met co-enzym Q10 is de werkzame synergie van twee hoogkwalitatieve fermentatieproducten. Bijzonder aan dit voedingssupplement is het feit dat de Gefermenteerde Rode Rijst voor een volledig veilige toepassing gecombineerd werd met co-enzym Q10.

Waarom je kiest voor Gefermenteerde Rode Rijst + Q10 van Mannavital:
- bevat gefermenteerde rode rijst, verkregen door een natuurlijk en traditioneel fermentatieproces onder invloed van de correcte stam van de gunstige gist Monascus purpureus
- de gebruikte gefermenteerde rode rijst is gestandaardiseerd op monacoline K
- de gebruikte gefermenteerde rode rijst voldoet volledig aan de normen qua toxische schimmelproducten citrinine en aflatoxine
- voor een absoluut veilige toepassing van gefermenteerde rode rijst bevat dit voedingssupplement ook co-enzym Q10, eveneens een natuurlijk fermentatieproduct

Indicatie

De effectieve combinatie van twee natuurlijke fermentatieproducten

Gebruik van Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10

Gebruik: 's morgens en 's avonds een capsule met een glas water innemen, bij voorkeur bij de maaltijden

Ingrediënten Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule:
400 mg Gefermenteerde Rode Rijst (Red Yeast Rice, Monascus purpureus), gestandaardiseerd op 0,6 % monacoline K (2 caps. = 4,0 mg monacoline K)
25 mg co-enzym Q10 (Ubiquinone, 2 caps. = 50 mg)

Waarschuwing

Koel, droog en afgesloten. Buiten het bereik van kinderen.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Kan sporen van gluten bevatten.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 14,95
€ 13,46

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Mannavital gefermenteerde rode rijst capsules

  Deze capsules helpen het cholesterol te verlagen. Door het gebruik van rode rijst blijft met cholesterolwaarde onder controle. Dit is aangetoond door elk half jaar bloed te laten prikken. De snelle levertijd in combinatie met de aantrekkelijke prijzen maken dit product tot echte aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  goed product

  Op aanraden van diverse vrienden neem ik sedert een 3-tal maanden dit supplement. In plaats van 'Zocor', dat een geneesmiddel is, heb ik gekozen voor dit supplement. Aangezien ik dit nog niet lang genoeg neem kan ik dit nog niet beoordelen en zal dit pas kunnen doen bij een volgend bloedonderzoek, dat maar volgend jaar zal gebeuren.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Fijn product

  Ik kan het resultaat nog niet doorgeven want mijn cholesterol waarde wordt pas over 2 weken gecontroleerd, maar ik verwacht naar aanleiding van eerdere reviews zeker resultaat! De capsules zijn goed in te nemen en niet al te groot.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10 kopen

Je kan Mannavital Gefermenteerde Rode Rijst + Q10 van het merk Mannavital , geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol