€ 19,95
€ 17,96
Bespaar 10% (€ 1,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mannavital Kyolic Platinum

Wie maximaal wil genieten van de brede gezondheidsbevorderende werking van knoflook en dit zonder geurhinder, heeft aan KYOLIC Gefermenteerde knoflook (Aged Garlic Extract®) het ideale voedingssupplement. Door de inwerking op meerdere risicofactoren ineens (cholesterol, triglyceriden, homocysteïne) is KYOLIC PLATINUM in eerste instantie een topmiddel om hart en de vaten te helpen gezond houden. Daarnaast is ook de afweerversterkende, leverondersteunende en celbeschermende werking ervan ruim gedocumenteerd.

Waarom je kiest voor Kyolic Platinum van Mannavital:
bevat biologische knoflook, 20 maand gerijpt voor een extra sterke werking
werking is ondersteund door meer dan 600 wetenschappelijke studies!
volkomen reukloos, niet irriterend, vrij van nevenwerkingen
brede en gedocumenteerde vaatbescherming
optimale dosis van 1 g per vegetarische tablet

Indicatie

Draagt bij tot: de normale werking van het hart - de instandhouding van een normaal cholesterol-, triglyceriden- en homocysteïnegehalte - de instandhouding van een normale leverfunctie - de normale werking van het immuunsysteem - de weerstand tegen tijdelijke stress en de antioxidante bescherming van het lichaam.

Gebruik van Mannavital Kyolic Platinum

Gebruik: 1 tot 2 tabletten per dag

Ingrediënten Mannavital Kyolic Platinum

Actief ingrediënt per vegetarische tablet: 1000 mg Gefermenteerde knoflook of AGED GARLIC EXTRACT® (Allium sativum)
Mannavital Kyolic Platinum 60 tabletten
€ 19,95
€ 17,96

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital kyolic platinum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit sinds kort om alle voordelen van look binnen te krijgen, zoals oa. een goede werking van hart- en bloedvaten en een gezond cholesterolgehalte, zonder zelf een lookgeur te verspreiden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed product, het helpt zeker met de choledterolgehalte en jou immune system, Ik heb minder last van mijn spataders zo Ik geloof dat de bloed doorstrooming ook beter is, is heel goed product Ik zal het zeker blijven inamen! ++++
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Absolute fan van dit product! Ik koop zelfs om mee naar mijn schoonfamilie in Thailand te nemen, die ook fan zijn van dit product. De voordelen van look zonder de nadelen ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  •Knoflook is een goed lange termijnmiddel bij problemen met de bloedsomloop. Het houdt de bloedvaten schoon en de bloeddruk laag. •Vermindert het risico op problemen met de bloedsomloop bij diabetici. •Beschermt het hart. •Desinfecteert en verwijdert slijm uit de longen. Helpt bij aandoeningen en infecties van de luchtwegen met slijmvorming. •Werkt preventief tegen verkoudheid, griep en andere virusinfecties. Verlicht de symptomen van bijholteontstekingen en hooikoorts. •Verbetert de vertering van vetten. •Doodt wormen in de ingewanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had ik steeds jeuk na het douchen. Na enkele weken inname van deze lookpil was dit volledig verdwenen. Houd ook mijn kolesterol beter op peil.

Mannavital Kyolic Platinum kopen

Je kan Mannavital Kyolic Platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Knoflook