€ 16,85
€ 15,17
Bespaar 10% (€ 1,68)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mannavital Maca Platinum

Al in de tijd van de Inca's werd het bijzondere knolgewas maca of de 'Peruviaanse ginseng' ingezet om het energiepeil te verbeteren en vooral om het vrouwelijke en mannelijke systeem maximaal te ondersteunen. Zoveel eeuwen later is de gunstige werking van de macawortel ook gedocumenteerd en kan het kwaliteitsextract MACA PLATINUM in eerste instantie ingezet worden om de rijpere vrouw en man meer levenslust te geven.

Waarom je kiest voor Maca Platinum van Mannavital:
is gestandaardiseerd om minimum 0,6 % te bevatten aan glucosinolaten te bevatten als werkzame componenten

Indicatie

Maakt de vrouw meer vrouw en de man meer man - verhoogt de levenslust en vitaliteit van man en vrouw - ondersteunt tijdens de overgang - geeft meer geestelijke en lichamelijke energie.

Gebruik van Mannavital Maca Platinum

Gebruik: 2 maal per dag 1 capsule

Ingrediënten Mannavital Maca Platinum

Actief ingrediënt per 2 vegetarische capsules: 833 mg MACA (Lepidium peruvianum), gestandaardiseerd op 0,6 % glucosinolaten (concentratie 6:1)
Mannavital Maca Platinum 60 capsules
€ 16,85
€ 15,17

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital maca platinum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de vlugge aan huis bestelling op een correcte manier dat is ook te zien welke pakjesdienst het brengt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de Maca Platinum capsules op momenten dat mijn energiepeil wel een extra steuntje kan gebruiken en ik moet zeggen dat je het verschil wel merkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vanuit de fytotherapie is dit 'n zeer correct product met een goede prijsverhouding. Is een betrouwbaar merk met een stevige fytotherapeutische achtergrond.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  super effectief, de kwaliteit van dit product werd zeer snel gevoeld, verhoogde seksuele energie, capsules een beetje groot, maar we raken er snel aan gewend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dezeen Mannavital Maca Platinum 60 St capsules gebruik ik sinds jaar en dag en ze werken bij mij prima de vorige leverancier was en duurder en ik moest meer bestellen om gratis bezorgd te krijgen Logisch dat ik nu nu bij Farmaline zit en tot volle tevredenheid
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Het mist zeker zijn effect niet. Meer libido, meer zaadproductie, meer weerstand en concentratie. Helpt doeltreffend en binnen een paar dagen al.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed!! een opkikkertje die ik via een consulent van essenza ben beginnen nemen. Wel grote pillen maar het is goed zowel voor mannen als voor vrouwen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De aanbevolen dosis is 2 gelullen per dag. Ik gebruik het nog niet zolang, maar volgens mij is het een waardevol voedingsuplement. Ik zal het zeker iedereen aanraden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product geeft je energie een goede boost. Je hervindt je evenwicht terug. De hinder van de overgangsverschijnselen verdwijnt. Ik ben geen aseksueel wezen meer!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voorlopig geef ik maar een drie op 5, ik heb dit produkt nog maar pas en ken het via reclame, maar kan er nog geen echte mening voor geven. Slecht zal het niet zijn.

Mannavital Maca Platinum kopen

Je kan Mannavital Maca Platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Supplementen