€ 16,95
€ 15,26
Bespaar 10% (€ 1,69)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mannavital Magnesium Platinum

Het mineraal magnesium vervult een centrale functie in ons lichaam en heel wat mensen kunnen, onder meer voor een normale spierfunctie, een ontspannen houding en voor meer energie, een aanvulling gebruiken. Zeker bij een westerse levensstijl met een geraffineerde voeding en het moeten presteren onder druk. Belangrijk hierbij is niet alleen dat de magnesiumbron zeer goed wordt opgenomen, het is ook wenselijk dat ze de opname van andere mineralen niet afremt. MAGNESIUM PLATINUM voldoet volledig aan deze voorwaarden.

Waarom je kiest voor Magnesium Platinum van Mannavital:
- bevat met magnesiumbisglycinaat 10 % (ALBION®) 'gecheleerde' magnesium, covalent gebonden aan het aminozuur glycine
- zorgt voor een snellere opname en hogere spiegel van magnesium; tot 5 maal beter opneembaar dan magnesiumoxide
- bevat geen magnesiumzouten en is vrij van magnesiumoxide, in tegenstelling tot de magnesiumbisglycinaat 18 %
- ze beïnvloedt de opname van calcium niet negatief (er moet dus geen calcium bij)

Indicatie

Draagt bij tot: een goede energieproductie - minder vermoeidheid en futloosheid - een normale spierfunctie - een rustige houding en een normale geestelijke functie - normale zenuwfuncties - het behoud van normale beenderen en tanden

Gebruik van Mannavital Magnesium Platinum

1 à 4 maal per dag 1 tablet

Ingrediënten Mannavital Magnesium Platinum

Actief ingrediënt per tablet:
1000 mg magnesiumbisglycinaat 10 %, 100 mg elementair magnesium aanvoerend (27 % ADH)
1,5 mg vitamine B6, o.v.v pyriodoxal-5-fosfaat (107 % ADH*, 4 tabl = 429 % ADH*) 
Mannavital Magnesium Platinum 90 tabletten
€ 16,95
€ 15,26

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital magnesium platinum

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het in mijn sportactiviteiten en het geeft me het beetje extra dat ik nodig heb, zonder dat ik tijdens het sporten bijwerkingen voel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  rfait! Produit et livraison parfaite, site conseiller pour tout achat, le service est idéal et le produit est moins cher... Le produit est le meme que celui en pharmacie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs/kwaliteit van dit product. Ook een goede vorm van Magnesium die goed kan opgenomen worden. Met de inname van 1 tablet/dag is het voor mij voldoende om geen last meer te hebben van spierkrampen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De magnesium tabletten van Mannavital zijn van een zeer goed opneembare substantie, dat verzekerd de snelle en doeltreffende werking ervan. Mannavital is zowiezo een betrouwbaar merk!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dagelijks een inname bij voorkeur 's avonds zonder brood te nuttigen. Dit geeft voor mij de beste werking om stress, vermoeidheid en spierkrampen te verminderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kuitkrampen behoren hiermee tot het verleden. Vroeger had ik hier last van met de regelmaat van de klok. Sinds ik regelmatig magnesium neem heb ik geen klachten meer.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product om aan te bevelen, positief resultaat na enkele dagen gebruik. Mijn dochter nam het omdat ze zich moe en energiearm voelde. Ze is tevreden over het product. .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit regelmatig om rustgevend te zijn in het drukke dagelijkste leven. De producten van Mannavital hebben daarvoor in het verleden hun doeltreffendheid al bewezen voor mij.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  voor nu, ik ben prima, ja, een beetje meer energie! Natuurlijk, mijn behandelingen moe me uit! Maar ik merk een lichte +, meer energie ja maar ondanks alles ben ik snel moe!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn man neemt dit voor zijn kriebelende benen ook wel "restless legs" genoemd en is er uiterst tevreden over en is ook nog goed als voedingssupplement
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dagelijks magnesium supplementen en ik heb dit product gekozen vooral voor de goede prijs-kwaliteit verhouding. ik ken het merk en ben steeds zeer tevreden . Goede samenstelling en makkelijk door te slikken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Betere stemming, energiewinst, stress in duidelijke daling van de mentale toon in stijging, natuurlijk moet je geduldig zijn en niet zoeken naar een resultaat vanaf de eerste dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van huisarts gebruik ik deze capsules. Handige verpakking, ik ben zeer tevreden over prijs/kwaliteit van Mannavital. Past in aanvulling van gezonde voeding bij behandeling van chronische tekenbeet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed opneembaar magnesiumsupplement. Ik ben aan het trainen voor een halve marathon en gebruik het als aanvulling op een gezonde voeding. Erg tevreden.

Mannavital Magnesium Platinum kopen

Je kan Mannavital Magnesium Platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium