€ 19,95
€ 17,96
Bespaar 10% (€ 1,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mannavital Rode Gist Rijst Platinum

Voor een goede gezondheid van onze vaten is het wenselijk het cholesterolgehalte zo goed mogelijk te beheersen. Naast een gezonde en gevarieerde voeding met voldoende vezels en naast voldoende beweging, kan het natuurlijke fermentatieproduct 'gefermenteerde rode rijst' of 'Red Yeast Rice' ons hierbij op een veilige manier helpen. RED YEAST RICE PLATINUM + CO-ENZYM Q10 is de allerbeste kwaliteit van gefermenteerde rode rijst, die voor een absoluut veilig gebruik en een optimaal effect ook het natuurlijk fermentatieproduct co-enzym Q10 bevat.
 
Waarom je kiest voor Red yeast Rice Platinum van Mannavital:
verkregen door een traditioneel (!) fermentatieproces uit biologische rode rijst, met behulp van Monascus purpureus: is dus geen extract!
bevat per 2 capsules 10 mg monacoline K, voor een optimale beheersing van de cholesterolwaarde (vereiste van EFSA)
bevat per capsule 50 mg co-enzym Q10 (ubiquinone) voor een optimaal effect en absoluut veilige toepasbaarheid
voldoet aan de normen voor de toxische schimmelproducten citrinine en alflatoxine B
bevat geen toegevoegde synthetische lovastatine

Indicatie

Draagt bij tot het behoud van normale cholesterolbloedwaarden (10 mg monacoline K/dagdosis).

Gebruik van Mannavital Rode Gist Rijst Platinum

Gebruik: 2 maal daags een capsule.

Ingrediënten Mannavital Rode Gist Rijst Platinum

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule:
333 mg Biologische Gefermenteerde Rode Rijst (Monascus purpureus), gestandaardiseerd op 1,5 % monacoline K
50 mg co-enzym Q10 (Ubiquinone)

Waarschuwing

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 19,95
€ 17,96

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital rode gist rijst platinum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ter ondersteuning om de cholesterol onder controle te houden. Natuurlijk produkt dat zeer goed helpt . Zelfs mijn huisarts vond dat ik dit mocht blijven gebruiken ipv de chemische varianten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door iedere dag 2 capsules in te nemen van Mannavital Rode Gist Rijst Platinum is mijn cholesterol werkelijk gedaald. De capsules geven geen bijwerkingen, zoals spierpijnen, die met andere medicatie wel bestaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben Mannavital Rode Gist Rijst met Q10 beginnen nemen omdat ik niet tegen statines kan en andere natuurlijke producten niet het gewenste resultaat hadden, bloedonderzoek bewijst de goede werking, cholesterol is reeds gedaald en dankzij de toegevoegde Q10 geen bijwerkingen zoals spierpijn e.d., tevreden dus
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk iets dat werkt voor te hoge cholesterol want het innemen van gewone medicatie kan ik niet tegen en met de rode rijst heb ik ook goeie resultaten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn heel tevreden over Mannavital Rode gist rijst Platinium tabletten ,, we raden ze iedereen aan die problemen heeft met de cholesterol , wij nemen niets anders niet meer tegen te hoge Cholesterol zoals statienen of pillen dat de dokter verschrijft , mensen probeer het 2 tot 3 maanden en jullie cholesterol is stabiel , het is een aanrader elk zeg het verder !!!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In slechts 2 maanden was mijn cholesterol verlaagd tot onder de normale waarde en kon ik toch eten wat ik wou, ik raad iedereen met een te hoge cholesterol aan om rode gist rijst platinum te gebruiken. En...het heeft totaal geen bijwerking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren neem ik rode rijst en zit mijn cholesterol onder de limiet. Het feit dat cardiologen dit product ook aanraden betekent ook iets. Het is alleszins stukken gezonder dan synthetische statines.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit helpt mij op een natuurlijke manier een te hoge cholesterol onder controle te houden. Lukt heel goed nu. Zonder allerlei ongewenste bijwerkingen van de chemische medicatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  OP AANRADEN VAN MIJN HUISARTS BEN IK RODE RIJST GAAN NEMEN EN NA 2 MAANDEN RODE RIJST TE NEMEN IS MIJN CHOLESTEROL VAN 258 NAAR 174 GEZAKT SUPER DUS
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima alternatief voor medicatie om de cholesterol onder controle te houden. Het product is makkelijk in te nemen. Best wel prijzig maar hou zeker de aanbiedingen in de gaten. Die zijn vaak interessant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden met cholesterolverlaging , alsook vlotte afhandeling en levering .Waren niet thuis wanneer dpd aan de deur stond, ook dit was geen probleem daar de bestelling afgeleverd werd bij een parcelshop in de buurt.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn cholesterolwaarden zijn nog niet opnieuw getest sinds ik dit product gebruik, dus over de effectiviteit kan ik niets zeggen. Bij mij valt het niet zwaar op de maag, maar ik heb wel meer spierpijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn man neemt dit. Hij nam een tijdje 2 capsules per dag en zijn cholesterol was opmerkelijk gedaald. Nu neemt hij 1 capsule per dag. De resultaten blijven positief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn Cholesterol kwam aan te hoge kant ,klaar voor nemen van medicatie. Door aanraden van mijn dochter ben ik rode gist beginnen nemen, na drie maanden nieuw bloed onderzoek. Resultaat ,Mijn cholesterol had terug zijn normale waarde..Nu doe ik verder natuurlijk met dank aan mijn dochter en Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Staat in de Chinese traditionele geneeskunde al lang bekend als een middel dat de bloedcirculatie bevordert, het hart versterkt en 'gezond bloed' maakt. Verlaagt de cholesterol zeer duidelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik nam al geruime tijd medicatie om de cholesterol te verlagen. Na een tijd werd ik stram en stijf in de benen tot ik van iemand hoorde over de rode gist rijst . Ik ben in overleg met mijn huisarts deze ook beginnen innemen met als gevolg dat de stramheid verdween en mijn cholesterol zelfs nog lager is dan voorheen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Houdt mijn cholesterol goed onder controle met natuurlijke, biologische ingrediënten. Wat ook belangrijk is in dit merk is dat er q10 in verwerkt is. Cholesterolremmende produkten zijn gebaseerd op remming van de werking van dit enzym, met als gevolg dat mensen die deze medicijnen gebruiken ook verlaagde co-enzym Q10-niveaus in spierweefsel en bloed hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prachtig! Vandaag besteld ,morgen aan huis!!je moet het huis niet uit! Niet terug omdat het niet voorradig is.we bestellen binnenkort nog enkele produkten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik de rode rijst capsules van Mannavital nu een jaar en mijn cholesterol is gedaald van 7 naar 3,5 . Mijn huisarts kon het niet geloven en wou mijn bloed opnieuw laten testen. De waardes klopten echt. Geweldig resultaat. En geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De capsules houden mijn cholesterolwaarde op peil. Ik ben van 8.9 naar 5.2 gegaan. Een aanrader zonder bijwerkingen. Ik gebruik mannavital al enkele jaren en ben zeer tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mannavital Rode gist rijst platinum werd ons door de diëtiste geadviseerd als een middel dat het cholesterol zou verlagen. Na enige maanden gebruik blijkt dit inderdaad het geval. En dat zonder bijwerkingen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij vinden dit een ideaal product voor de verlaging van de cholesterol. Hebben deze duurdere versie genomen daar de ingrediënten wat meer geconcentreerd zijn. Bevat tevens Q-10, een belangrijk antioxidant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had een lichte cholesterol verhoging en bij de voorgeschreven statines kreeg ik bijwerkingen (spierpijnen, zware benen en gezwollen enkels). Startte met dit product en bij mij heeft dit een prima resultaat met goede cholesterolwaardes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds eerdere cholestorol verlagende medicatie gehad via huisarts/apotheek, maar ik heb een heel goed cholestorol gehalte bij het gebruik van de rode gist en geen last van bijwerkingen, wat voorheen wel was.

Mannavital Rode Gist Rijst Platinum kopen

Je kan Mannavital Rode Gist Rijst Platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol