€ 49,50
€ 44,55
Bespaar 10% (€ 4,95)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mannavital Shiitake Platinum

SHIITAKE PLATINUM van Mannavital bevat met AHCC® (Active Hexose Correlated Compound) een wetenschappelijk onderzocht Japans extract van het mycelium (de zwamvlok) van de shiitake paddenstoel. SHIITAKE PLATINUM wordt verkregen door een bijzonder fermentatieproces en dankt zijn werking aan zijn bijzondere koolhydraten, de alfaglucanen.
Al eeuwen wordt de shiitake paddenstoel in Azië ingezet om breed de weerstand te versterken. Als shiitake evenwel een bijzonder fermentatieproces ondergaat, dan worden haar werkzame componenten, de “beta-1,3/1,6-glucanen”, omgezet in kleinere en beter opneembare “alfaglucanen”, die nog dieper kunnen inwerken. SHIITAKE PLATINUM bevat dergelijk gefermenteerde shiitake-extract.
Helpt de natuurlijke afweer van het organisme te versterken.
Glutenvrij
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij

Waarom je kiest voor Shiitake Platinum van Mannavital:
• bevat een bijzonder, via een gestandaardiseerd fermentatieproces verkregen, extract van de     zwamvlok (het mycelium) van de shiitake paddenstoel
• door het fermentatieproces werden de weerstandsverhogende bèta-1,3/1,6- glucanen enzymatisch gesplitst tot alfaglucanen met een kortere ketenlengte, een betere opneembaarheid en een diepere inwerking
• dit gepatenteerde extract is als “AHCC®” of “Active Hexose Correlated Compound®” het onderwerp van 20 klinische en 100 preklinische studies

Indicatie

Gefermenteerd Shiitake-extract - Versterkt de afweer

Gebruik van Mannavital Shiitake Platinum

2 capsules per dag, bij voorkeur bij het ontbijt en het avondmaal, in te nemen met een glas water. Voor een intensieve begeleiding, de inname best beginnen met 3 maal 2 capsules per dag gedurende minstens 3 weken.

Ingrediënten Mannavital Shiitake Platinum

Actief ingrediënt per vegetarische capsule:
230 mg gefermenteerd en geconcentreerd extract van Shiitake (Lentinula edodes) met minimum 10 % alfaglucanen (AHCC® of Active Hexose Correlated Compound®) in een complex met o.a. alfacyclodextrine voor een optimale opname ( = 500 mg "actief" per capsule).
€ 49,50
€ 44,55

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital Shiitake Platinum

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  uitstekende immunomodulator

  Doet het immuunsysteem beter werken. Wordt in meer dan 700 Japanse klinieken gebruikt om de immuniteit op te krikken. Prima in aanpak virale en bacteriële infecties.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Excellent

  Werkt heel goed

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dit zijn allemaal goede produkten voor onze gezondheid Het versterkt de weerstan Het is goed tegen de actieve infecties en is één ondersteuning van vele ziektens. Ook natuurlijk en OK

  Was deze beoordeling nuttig?

Mannavital Shiitake Platinum kopen

Je kan Mannavital Shiitake Platinum van het merk Mannavital , geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Weerstand