€ 16,85
€ 15,17
(€ 15,17 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,68)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mannavital Vitamine D3 Platinum

Het belang van vitamine D voor een optimale calciumopname en dus het behoud van normale beenderen en tanden is bijna door iedereen gekend. Nu is de laatste jaren ook aangetoond dat deze 'zonnevitamine' ook nog op andere terreinen zoals spierwerking, weerstand en celdeling een niet te onderschatten rol vervult. In landen met een gematigd klimaat zoals België kunnen velen een aanvulling van vitamine D gebruiken, zoals VITAMINE D3 PLATINUM.

Waarom je kiest voor Vitamine D3 Platinum van Mannavital:
- ze bevat met vitamine D3 de meest actieve vorm van vitamine D
- in een handige druppelvorm voor een dagelijkse, optimale en individuele dosis
- is op basis van medium chain triglyceriden (kokosolie) voor een optimale absorptie
- bevat als antioxidans natuurlijke vitamine E (d-alfatocoferol) voor een maximale bescherming van vitamine D3 tegen degradatie

Indicatie

Draagt bij tot: de normale opname van calcium en fosfor - het behoud van normale beenderen - het behoud van normale tanden - het behoud van een normale spierfunctie - een normale functie van het immuunsysteem - een normale celdeling.

Gebruik van Mannavital Vitamine D3 Platinum

- kinderen tot 10 jaar: 4 druppels per dag (1000 IU)
- kinderen ouder dan 10 jaar en volwassenen: 8 druppels per dag (2000 IU)
 

Ingrediënten Mannavital Vitamine D3 Platinum

Actieve ingrediënten per druppel:
* 250 IU of 6,25 mcg cholecalciferol of Vitamine D3 (125 % Aangeraden Dagelijkse Hoeveelheid)
€ 16,85
€ 15,17
(€ 15,17 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital vitamine d3 platinum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elk kind moet tot aan 6 jaar extra vitamine D innemen. Dit flesje is heel geschikt daarvoor. Het is handig toe te dienen en is ok qua prijs in vergelijking met andere producten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D3 wordt door mijn man gebruikt voor dagelijkse ondersteuning . Hij voelt zich daar goed bij. Wat voor ons belangrijk is is dat het een natuurlijk produkt is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D is in de winter belangrijk omdat de meeste van ons er dan een tekort van hebben, tevens is het een onderschat belangrijke vitamine, deze druppels zijn goedkoop en van prima kwaliteit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had last van pijn in mijn botten (benen), bleek dat ik vitamine D te kort had, heb toen Mannavital genomen en het is aanzienlijk verbeterd. Ik zal het wel moeten volhouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ter aanvulling bij de normale voeding die rijk is aan Vit D zoals eieren, vette vis en boter. Makkelijk te doseren om de maximale dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. De beste bron van Vit D blijft de Zon aan 20min/dag!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Très bon produit. Livré très rapidement et les délais ont bien été respectés. A recommander pour prendre en complément de calcium. C'est la troisième fois que j'achète ce produit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, de bewijzen zijn er via onze verbeterde bloedresultaten van vit D, zeer belangrijk in de preventie tegen osteoporose. Snelle levering, correcte prijs! Dank u
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Iedere Belg heeft aan het einde van de winter een tekort aan vitamine D - Dit is het perfecte product om een tekort te voorkomen. Eenvoudig in te nemen en relatief goedkoop!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit vitamine D3-supplement is zeer nuttig wanneer de zon lange tijd (herfst, winter) ontbreekt en is gemakkelijk te gebruiken met het aantal druppels. Geen geur, geen smaak en beter dan kabeljauwleverolie die teveel vitamine A levert als je het lange tijd inneemt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk in te nemen druppels, voor mij zijn dat er 10 op een lepeltje, daarna een slok water. Zelfs in de zomer krijgen we via de zon in dit deel van Europa niet genoeg vitamine D. Ik gebruik dit dus winter en zomer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangeschaft op aanraden van onze huisarts. Past zeker in vegetarisch dieët en werken in een magazijn. Gemakkelijk in gebruik, voldoende groot. Misschien wat onhandig om mee te nemen op reis maar dan gebruiken we capsules.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Mannavital Vitamine D3 Platinum 100 ml nu al twee jaar en ik ben blij dat het me een zeer lange tijd zal kosten, minstens zes maanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel waardevol merk van vitamine d druppels, gebruik deze al maanden , is nu mijn 2 de fles, de vitamine d wordt heel goed opgenomen van mannavital..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is bij mij vooral om calcium op te nemen , om het gebeente sterk te houden , werkt ook op de weerstand en houdt je lichaam dank zij vitamine D optimaal
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit als voorbereiding op de zon opdat je huid reeds vitamine D zou opgenomen hebben en zo minder zou verbranden, zeker met mijn eczeemhuid. Makkelijk in gebruik door het pipet en smaak is neutraal
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit grote volume is zeer praktisch, wanneer u systematisch een hoog vitamine D-tekort heeft en wanneer specialisten (reumatoloog,....) u adviseren om 100 ml per maand in te nemen! zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en dit bespaart u een "all-out" verpakking. (eco....logisch ;-)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gebruik ik tijdens de wintermaanden omdat je dan minder vitamine D aanmaakt wegens gebrek aan zonlicht. Heeft geen slechte eerdere neutrale smaak en is makkelijk te doseren met het pipet. Ik merk duidelijk het verschil!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben blij met dit vitamine D-supplement! Ik vind het druppelsysteem gemakkelijk te gebruiken (persoonlijk giet ik elke dag 4 druppels in mijn maaltijd, het is makkelijker en de smaak is neutraal zodat het product kan worden gemengd in zoet of zout). Ik vind dit product ook voordeliger dan andere dankzij dit valsysteem en de grote capaciteit. Ik vind het leuk dat ik de dosis (aantal druppels) kan verlagen als ik overdag in de zon ben geweest.

Mannavital Vitamine D3 Platinum kopen

Je kan Mannavital Vitamine D3 Platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D