€ 36,50
€ 32,85
(€ 36,50 / kg)
Bespaar 10% (€ 3,65)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mannavital Whey Proteine 94 Platinum

In sommige omstandigheden zoals bij intensief sporten en trainen, tijdens een groeispurt, bij een éénzijdige voeding, ter recuperatie... kan een extra bron van eiwitten aangewezen zijn. Ideaal hierbij is het melkwei-eiwit: niet alleen heeft dit eiwit een uitstekende samenstelling met alle essentiële aminozuren in een goede verhouding, het wordt ook goed verteerd en opgenomen. Kies wel voor een hoogwaardig melkwei-eiwitprepraat onder de vorm van een isolaat, zoals WHEY PROTEIN 90 PLATINUM, dat bovendien vrij is van suiker, kunstmatige zoetstoffen en smaakstoffen.

Indicatie

Draagt bij tot: de groei van de spiermassa - de instandhouding van de spiermassa - de instandhouding van normale botten

Gebruik van Mannavital Whey Proteine 94 Platinum

Gebruik: De ideale dosis voor een volwassen persoon bedraagt 30 g (3 maatlepels), verspreid over de dag of ineens in te nemen. Als onderhoud volstaat 10 à 20 g per dag (1 à 2 maatlepels). In bijzondere omstandigheden mag tot 40 g genomen worden. Voor kinderen: halve dosering. WHEY PROTEINE 90 PLATINUM kan opgelost worden in water, sojadrank, magere melk, vruchtensap... en is gemakkelijk te bereiden in een blender.

Ingrediënten Mannavital Whey Proteine 94 Platinum

Actief ingrediënt: melkwei-eiwit isolaat (min. 90 % eiwit)
Mannavital Whey Proteine 94 Platinum 900 g
€ 36,50
€ 32,85
(€ 36,50 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital whey proteine 94 platinum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een melkeiwit dat zeer goed wordt opgenomen. Het geeft ook een zeer goed resultaat op de spieren en de eventuele stramheid daarvan. Om een goed en blijvend resultaat te hebben moet je het toch minstens 2x per dag nemen. Het is het zeker een zinvol voedingssupplement . Bij regelmatige inname na het sporten wordt je het herstel ook gewaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik aan fitness doe gebruik ik dit product om de spieropbouw te bevorderen. 40 gram vlak voor, tijdens of vlak na de training is ideaal. Het is goed te vermengen met water, melk of fruitsap. Neutrale smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor wie nood heeft aan extra eiwitten. Product is dmv mixer goed oplosbaar in melk of chocolade melk. Smaak is vrij neutraal en geen last van bijwerkingen. Tevreden gebruiker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over deze whey proteine van Mannavital; klontert niet en heeft een vrij neutrale smaak. Misschien niet de goedkoopste in zijn segment maar wel een super product.

Mannavital Whey Proteine 94 Platinum kopen

Je kan Mannavital Whey Proteine 94 Platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Proteïnedieet