€ 35,75
€ 32,18
Bespaar 10% (€ 3,57)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Marcus Rohrer Spirulina

Marcus Rohrer Spirulina® is een hoogwaardige, 100% natuurlijke spirulina. Getest, gecertificeerd en veilig in gebruik. Voor meer energie en een betere weerstand kunt u veilig Marcus Rohrer Spirulina® gebruiken, rijk aan vitamines, mineralen, sporenelementen, chlorofyl en enzymen en een uitstekende bron van vitamine A, K, B12, ijzer, mangaan en chroom. Geschikt voor alle leeftijden, Koosjer, Halal en geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Marcus Rohrer Spirulina bevordert de lichaamszuivering, vult tekorten aan, ondersteunt de stofwisseling, helpt de weerstand te verhogen en ondersteunt het natuurlijke afweersysteem.

De voordelen van spirulina

Spirulina (Arthrospira platensis) is de botanische naam van een blauw-groene alg die amper een halve millimeter lang is. In het Latijn betekent het woord Spirulina “kleine spiraal”, verwijzend naar de spiraalstructuur van de algen. Spirulina is een van de oudste levensvormen. Het groeit al 3,5 miljard jaar op aarde. Eeuwen geleden beseften de Azteken en de Maya’s de grote waarde en de helende eigenschappen van Spirulina-algen en genoten ze regelmatig van deze uitstekende bron van plantaardige voeding. In de moderne tijd staat Spirulina wereldwijd bekend als een van de rijkste voedingsbronnen van de natuur. Miljoenen mensen gebruiken Spirulina dagelijks voor verbeterde energie, uithoudingsvermogen en een beter welbevinden.

Spirulina bevat:
 • Meer dan 60% van plantaardige eiwitten
 • Bioactieve vitamine B12, vitamine K1 & K2
 • 96 mineralen en sporenelementen
 • Hoge waardes van chlorofyl, phycocyanins en carotenoïden
 • en meer…..
Spirulina, met een plantaardig eiwitgehalte van 60 procent, is de rijkste natuurlijke eiwitbron. Spirulina bevat een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen, mineralen, hoogwaardige plantaardige eiwitten, chlorofyl, enzymen en antioxidanten. Zijn kracht ligt in de synergie tussen de verschillende werkzame stoffen, die groter is dan al die stoffen individueel. De cellulosevrije celwand van spirulina is goed verteerbaar en de voedingsstoffen worden gemakkelijk geabsorbeerd. Het levert onder anderen meer energie, betere weerstand, krachtige ontgifting, voordelen voor de huid, het haar en de nagels en het verbetert de sport-, werk- en leerprestaties. Een voedingssupplement dat het tekort aan vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten compenseert, is een noodzaak geworden in de moderne samenleving. Spirulina biedt een krachtige oplossing en heeft voordelen voor iedereen!

Indicatie

Te gebruiken bij tijdelijke vermoeidheid, om weer fit te worden, ter ondersteuning bij grote inspanningen, voor betere prestaties in werk, sport en studie.

Gebruik van Marcus Rohrer Spirulina

Volwassen: 6 – 10 tabletten per dag.

Kinderen: 1 – 3 tabletten per dag.

Als je net begint met Spirulina nemen, bouw de dosis geleidelijk op.

 • Voor de eerste twee dagen, neem 1 tablet per dag.
 • Voor de volgende twee dagen, neem 2 tabletten per dag.
 • Daarna twee dagen 3 tabletten per dag, enz., totdat je de benodigde dosering bereikt.
 • Neem de tabletten met water, net voor de maaltijd.
 • Tijdens het afslanken, neem de tabletten met een groot glas water, een half uur voor de maaltijd.
 • Je kunt de dagelijkse dosis in een keer innemen bijvoorbeeld bij het ontbijt of verspreid over de dag.
 • Het is beter om Spirulina niet in te nemen in de avond (kort voor de nachtrust). Anders heb je te veel energie wanneer je wilt gaan slapen. Het is zeker een oplossing als je laat in de nacht moet werken, of als je er dan op uit gaat.

Ingrediënten Marcus Rohrer Spirulina

Per tablet: Hawaiiaanse spirulina (Spirulina platensis) 295,5 mg, antiklontermiddel (siliciumdioxide), stabilisator (inuline), emulgator (magnesiumstearaat).

Bijwerkingen van Marcus Rohrer Spirulina

Sommige mensen kunnen zich een beetje misselijk voelen wanneer ze voor het eerst beginnen met Spirulina. Hierover hoef je je geen zorgen te maken. In feite is het precies het tegenovergestelde. Het is een indicatie dat je lichaam het inwendige reiniging proces is begonnen en het laat zien dat de Spirulina positief werkt!
 
Als je de dosis een tijdje verlaagt, zal de reinigende werking meer geleidelijk zijn. Wanneer u gewend bent aan Spirulina, kun je langzaam de dosis weer opbouwen. De symptomen verdwijnen en je zult je beter voelen dan ooit.
 
Wat kunt je verwachten?
Als je Marcus Rohrer Spirulina® regelmatig inneemt, zul je een verandering in je energie niveaus opmerken na één tot drie weken. De resultaten verschillen per persoon en is uiteraard afhankelijk van je conditie. In ieder geval zul je het gevoel hebben dat je een voorsprong hebt, maar je moet altijd onthouden, goed eten, regelmatig sporten, genoeg frisse lucht en goed slapen.
 
Spirulina is een puur natuurlijke bron van voedsel. Daarom kun je er niet verslaafd aan raken of ontwenningsverschijnselen krijgen. Je kunt het het hele jaar door nemen en zonder problemen combineren met andere voedingssupplementen. Tot nu toe zijn er geen negatieve bijwerkingen van Spirulina bekend.

Waarschuwing

 • De dagelijkse portie ervan niet overschrijden. Het aantal tabletten langzaam opbouwen, bijvoorbeeld de eerste twee dagen 1 tablet per dag en de volgende twee dagen 2 tabletten per dag, daarna 3 tabletten per dag etc.
 • Met voldoende water innemen.
 • U kunt de dagelijkse portie ineens innemen, bijvoorbeeld bij het ontbijt, of verspreid over de dag. Bij voorkeur niet kort voor de nachtrust innemen.
 • Spirulina mag gebruikt worden tijdens een dieet, zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook kinderen kunnen, vanaf de geboorte, spirulina gebruiken.
 • Tip: drink dagelijks veel water ter ondersteuning van de inwendige reiniging.
€ 35,75
€ 32,18
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Marcus Rohrer Spirulina

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Produit pratique, les résultats sont faibles à voir après la cure... après deux semaines pas de réel résultat ressentit. Au niveau de la livraison et du site très satisfaite

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Begin gewoon met dit product, maar uit de opmerkingen is het een wonder, op dit moment geen probleem met het, je moet het geleidelijk te nemen, in ieder geval ik voel me gezonder.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Gebruik al tientallen jaren spirulina en voel er mij goed bij . De dosis van 6 tabletjes per dag is voor mij voldoende om vermoeidheid weg te werken en tegen een stootje te kunnen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Marcus Rohrer Spirulina kopen

Je kan Marcus Rohrer Spirulina van het merk Marcus Rohrer , geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie