€ 23,85
€ 21,47
(€ 21,47 / l)
Bespaar 10% (€ 2,38)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Martera Aloe Ferox Sap

Al eeuwenlang worden de aloë’s gebruikt omwille van hun verzachtende, helende en regenererende eigenschappen. In het begin van de 21ste eeuw werden deze herontdekt in Europa. Van de meer dan 300 aloë soorten in Afrika is de wilde Aloe ferox één van de meest heilzame. In tegenstelling tot de Aloe vera die meestal gecultiveerd wordt op plantages, groeit de Aloe ferox in het wild, in zijn natuurlijke habitat vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmeststoffen. Een omgeving die nu ook biologisch gecertificeerd is!

Aloe ferox
De Aloe ferox bladeren bevatten waardevolle aminozuren, proteïnen, enzymen, vitaminen zoals natuurlijke vitamine E en talrijke mineralen en spoorelementen. Aloe ferox heeft bovendien een uitzonderlijk hoog calcium gehalte en een hoog aminozurengehalte heeft. Hierin overstijgt het ruim de Aloe vera en andere soorten gebruikt voor hun gel of sap.

Aloe ferox sap
Alleen de onderste, volgroeide bladeren worden om de 18 – 24 maanden manueel geoogst. De bladeren worden rond een ondiepe put gestapeld zodat al het bittersap (bevat aloin dat een laxerend effect heeft) kan uitlopen. Eens het bittersap uitgelopen, worden de bladeren verschillende keren gewassen, in stukken gesneden en volgens een traditionele methode tot sap verwerkt. Het complete blad wordt dus voor ons sap gebruikt in tegenstelling tot aloe vera waar men de bladeren meestal schilt en enkel de binnenste gel gebruikt. Ons productieproces garandeert een 100% puur en vers sap van hoge kwaliteit (direct sap). Vele Aloe vera sappen daarentegen zijn een geconcentreerd poeder, extract met toegevoegd water. Bovendien worden er enkel bladeren gebruikt van Aloe ferox planten die biologisch gecertificeerd zijn wat ons een biologische garantie geeft van plant tot en met het bottelen van het sap. Controle door Certisys BE-BIO-01. De gel-polysacchariden (langketenige suikers) in het sap hebben een verzachtend effect op het slijmvlies dat het spijsverte- ringskanaal afgrenst. Dankzij deze gel- polysacchariden heeft het sap een verzachtende en helende werking en brengt het verlichting bij teveel zuurvorming, indigestie, maagpijn en darmstoornissen.

Indicatie

 • 100% hoogwaardig sap
 • Aloe ferox = wilde aloe
 • Zonder bewaarmiddelen, zonder toegevoegd water

Gebruik van Martera Aloe Ferox Sap

Aanbevolen dagelijkse dosis: 1-3 porties van 50 ml, bij voorkeur net vóór het eten.

Goed schudden voor gebruik.

Ingrediënten Martera Aloe Ferox Sap

Aloe ferox (Aloe ferox Mill.), citroenzuur

Waarschuwing

Bewaren op een frisse en donkere plaats. Na opening, de fles bewaren in de koelkast en consumeren binnen 20 dagen.
€ 23,85
€ 21,47
(€ 21,47 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Martera aloe ferox sap

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het product komt precies overeen met mijn verwachtingen. De levering was zeer snel. De verpakking was zo gemaakt dat de fles tijdens het transport niet kon breken. Er is absoluut niets te bekritiseren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Redelijk vlotte levering aan huis. Goed en veilig verpakt in ontvangst genomen. Moet wel mijn best doen om het binnen de bewaartermijn op te krijgen. Smaakt een beetje zuur maar is goed te doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is van goede kwaliteit en het bevat geen additieven. Correcte levering. Ik gebruik elke ochtend 100 ml en elke avond 50ml voor een goede spijsvertering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Puur drinken is geen aanrader maar in een smoothie of vers sap gaat het perfect en kan ik beter naar de wc gaan,het moet wel dagelijks want 1 dagje overslaan en ik kan niet gaan....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aloe ferox sap is heel goed voor de darmflora en spijsvertering. Het een is heel zuiver en natuurlijk product zonder toevoegingen, puur natuur en met de hand bewerkt . .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  product voldoet volledig aan mijn verwachtingen alsook de service die door Farmaline wordt geleverd: snelle levering en indien er toch iets fout loopt bij levering wordt deze fout zonder problemen door Farmaline rechtgezet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Levering en verpakking waren in orde. Het aloe vera sap is absoluut niet onsmakelijk. Een beetje zurig en het gaat vlot binnen. Wat de werking betreft moet ik nog wat langer afwachten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden, alles zoals gepland uitstekend product. Waarom ben ik verplicht om meer dan 150 karakters te maken? Ik zei wat ik een punt, een lijn vind. Als dat zo is, zal ik de volgende keer geen commentaar meer geven

Martera Aloe Ferox Sap kopen

Je kan Martera Aloe Ferox Sap van het merk Martera, geproduceerd door DITRA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods