€ 39,96
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Martera Vibracell Vloeibaar Concentraat

vibracell® is een natuurlijk multi-vitaminenconcentraat en is samengesteld uit koudgeperste sappen van met zorg geselecteerd fruit, groenten, planten en kruiden. Maar ook andere belangrijke voedingstoffen als magnesium, koninginnenbrij, seleen, L-carnitine, coenzym Q10, foliumzuur, ... werden toegevoegd. 

Vibracell® 
- Volledig natuurlijke ingrediënten. Gegarandeerd vrij van pesticiden, herbiciden en zware metalen. Waar mogelijk van biologische teelt (minimum 70% van het volume). 
- bevat geen conserveermiddel, noch andere chemische additieven! 
- het resultaat van 10 jaar research, ervaring en ontwikkeling 
- voor 100% opgenomen door ons lichaam dankzij de vloeibare vorm 
- verschaft vitaliteit en energie 
- is een krachtige immuniteitsbooster 
- smaakt lekker en verfrissend 
- aanbevolen door artsen, therapeuten en voedingsspecialisten 

Wereldprimeur: bio-fotonen voor nog meer vitaliteit! 
Vibracell levert niet alleen energie dankzij zijn bestanddelen. Vibracell bevat ook vibratie- of trillingsenergie. Vandaar de naam! Onder elke fles zit een bio-fotonen energieplaatje dat deze trillingsenergie nog versterkt. Twee Duitse onderzoekers (Prof. Dr. Popp en Prof. Kohfink) hebben de positieve effecten van dit energieplaatje aangetoond: de bio-fotonen energieplaat verhoogt de Vibracell energie van 5.950 Bovis eenheden (wat reeds veel is) naar 16.950 Bovis eenheden (wat enorm is). Gooi het plaatje niet weg, maar leg het onder voeding en dranken (bijvoorbeeld onder de fruitschaal, in de frigo, onder een fles water, ...) zodat deze ook energetisch kunnen opladen. De energieplaten zijn ook apart in verschillende formaten te verkrijgen en kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Aarzel niet om meer informatie over de energieplaten aan te vragen.

Indicatie

 • 100% natuurlijk: zonder conserveermiddel, kleurstoffen of chemische additieven
 • 10 ml = 100% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitaminen
 • 100% absorptie door zijn vloeibare vorm en zijn hoogstaande kwaliteit
 • voedingssupplement voor meer vitaliteit, energie
 • stimuleert ons weerstandsvermogen

Gebruik van Martera Vibracell Vloeibaar Concentraat

Elke morgen twee koffielepels vibracell® in een glas water en je voelt je fit! Het is aangeraden om Vibracell ‘s morgens voor het ontbijt te drinken: twee koffielepels (=10 ml) Vibracell in een glas water (= 120 ml) mengen. Tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. De fles schudden voor gebruik en goed roeren met een plastieken lepel (metaal voert als leidend element de energie terug af) tot men een homogeen mengsel bekomt. Eens de fles open, steeds in de doos in de koelkast bewaren en binnen de 2 maanden consumeren. Het fotonen energieplaatje onderin de doos activeert zo steeds de flesinhoud. Een optimaal resultaat bekomt U na 3 maanden inname. Dit is immers de tijd die ons lichaam nodig heeft om bijna alle lichaamscellen te regenereren. We raden dan ook ten sterkste 2 x per jaar een 3 maanden kuur aan: één in de lente en één in de herfst. Ideaal is natuurlijk iedere dag uw glas Vibracell als optimale start van een nieuwe dag!

Ingrediënten Martera Vibracell Vloeibaar Concentraat

Vruchtensapconcentraat van: sinaasappel*, citroen*, passievrucht* 
Groentensapconcentraat van: wortelen*, rode biet* Concentraat van melkzuur gefermenteerde wortelen, selder, augurken, zuurkool, rode bieten en uien paprikapulp, tomatenpulp*, artisjokextract, aardpeer*- en broccoliconcentraat 
Concentraat uit bessen van: aalbes*, blauwe bosbes*, vlierbes*, acerolakers 
Plantenextracten: brandnetel, rozenbottel, hop, mate thee, melisse, paardenbloem, kamille, rozemarijn
Andere: olie uit rozenbottelpitten, verse koninginnenbrij*, inactieve biergist, L-carnitine, coenzym Q10, merriemelk* (bevat lactose), emulgator sojalecithine (niet genetisch gemodificeerd), fructose, natuurlijk aroma, zuurteregelaar citroenzuur, magnesiumcarbonaat, seleengist 
Vitaminen: vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E, biotine, foliumzuur * van gecertifieerde biologische oorsprong. is samengesteld uit volgende ingrediënten:
Martera Vibracell Vloeibaar Concentraat 300 ml
€ 39,96
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Martera vibracell vloeibaar concentraat

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product bestaande uit verschillende vitaminen neem ik al geruime tijd. Sinds ik ermee gestart ben ben ik minder vaak verkouden en voel me veel fitter.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, ik raad het aan al mijn vrienden aan. Ik gebruik het al meer dan 15 jaar en ik zie elke dag gunstige effecten op mijn energie.....
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed voedingssupplement dat interessant is voor het hele gezin met ingrediënten uit de biologische landbouw. De smaak is goed voor mijn kinderen en vraagt dat elke dag!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert dit product mij in 1999 door een arts werd aangeraden als extra ondersteuning bij alle problemen en moeilijkheden die ik door CVS en fybromialgie ondervond, heb ik op regelmatige basis verschillende malen per jaar dit concentraat genomen. Ik vind het belangrijk dat het volledig natuurlijk is, zonder toepassing van chemische middelen en ik voel het verschil wanneer ik mijn dagelijkse dosis neem. Laat u niet afschrikken door de prijs, want je doet echt wel een tijdje met de fles en wanneer je de prijs per dag berekent val dit toch wel heel goed mee. Een aanrader voor wie hety niet haalt met gezonde voeding alleen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De doordachte samenstelling omvat bijna alle vitamines die een lichaam nodig heeft voor een optimaal functioneren. Nagels en haar worden zichtbaar gezonder.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goed opneembaar multivitaminenpreparaat dat nog lekker smaakt ook. Vooral als je spijsvertering nogal moeilijk verloopt. Het product is zijn geld waard.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Vibracell pas 12 dagen. Dat is te vroeg om een mening te geven. Ik denk dat het een uitstekend product is en ik heb vertrouwen in degene die het mij heeft aangeraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij voelen ons goed sinds we elke ochtend 2 koffielepels Vibracell nemen gemengd met water, dit op een nuchtere maag. De smaak ik oke, de kinderen lusten het. Het geeft ons meer energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een uitstekend product. Ik ben therapeut en ik raad het al vele jaren aan mijn patiënten aan, het geeft energie in geval van vermoeidheid, chemotherapie, enz...Het is geschikt voor alle personen, het verschaft alle voedingsstoffen die noodzakelijk zijn voor een goede werking van het organisme gedurende de hele dag enz...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een heel goede vitamineconcentraat om fit te blijven, dat het lichaam helpt te vechten tegen alle microbes en andere, met een aangename smaak om te drinken. Kortom het is een magisch en uitzonderlijk product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht Vibracell voor mijn kleinzoon, die leek me een beetje uitgeput. Ik ben tevreden met het resultaat. Hij lijkt meer energie te hebben en zijn eetlust is terug.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitamienen op natuurlijke basis zijn echt geweldig. Innemen tijdens de wintermaanden en je hebt voldoende energie en weerstand om deze periode door te komen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen probleem te vermelden: Ik zal op deze manier dergelijke producten blijven kopen: het is gemakkelijk, snel en minder duur. Ik zie niet in waarom ik anders zou doen.

Martera Vibracell Vloeibaar Concentraat kopen

Je kan Martera Vibracell Vloeibaar Concentraat van het merk Martera, geproduceerd door DITRA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods