€ 9,99
€ 8,59
(€ 23,22 / 100 g)
Bespaar 14% (€ 1,40)

Omschrijving van Tepelzalf purelan

PureLan crème beschermt uw tepels tijdens de borstvoeding tegen uitdroging. De crème bevat 100% pure lanoline (wolvet) zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen en hoeft dus niet te worden verwijderd vóór de borstvoeding. U kunt de crème ook gebruiken om andere droge plekjes op uw huid, of uw lippen te hydrateren. De PureLan crème is zo veilig dat u hem ook mag gebruiken voor de huid van uw baby.

Gebruik van Tepelzalf purelan

Handen wassen voor het gebruik. Na borstvoeding een beetje melk afkolven en over tepel(s) en areola wrijven; laten opdrogen. Breng dan een beetje Purelan 100 aan. Hoeft voor het geven van de borst niet verwijderd te worden.

Ingrediënten Tepelzalf purelan

lanoline
Tepelzalf purelan 37 g
€ 9,99
€ 8,59
(€ 23,22 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Tepelzalf purelan

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zalf die top is . gebruik hem ook voor kloven(door mijn eczeem) aan mijn vingers en is wonder middel! wrijft gemakkelijke open. 1 nadeel is heel vettige waardoor je moet opletten dat je geen vet vlekken krijgt op kledij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goede zalf. Ik heb deze gebruikt toen ik borstvoeding gaf en kan eigenlijk ook bij alle soorten irritaties helpen. De zalf is iets dikker bij koude temperaturen en dus moeilijker uit de tube te krijgen maar dit kan je oplossen door de tube met je handen een beetje op te warmen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is van de hoogste kwaliteit, ik gebruikte het om de problemen bij borstvoeding van mijn kind te vermijden, nu gebruik ik het tegen kloven.

Tepelzalf purelan kopen

Je kan Tepelzalf purelan van het merk Medela, geproduceerd door MEDELA BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding