€ 9,99
€ 8,59
(€ 23,22 / 100 g)
Bespaar 14% (€ 1,40)

Omschrijving van Medela Purelan 100 Tepelzalf

PureLan crème beschermt uw tepels tijdens de borstvoeding tegen uitdroging. De crème bevat 100% pure lanoline (wolvet) zonder conserveringsmiddelen en hoeft dus niet te worden verwijderd vóór de borstvoeding. U kunt de crème ook gebruiken om andere droge plekjes op uw huid, of uw lippen te hydrateren. De PureLan crème is zo veilig dat u hem ook mag gebruiken voor de huid van uw baby.

Gebruik van Medela Purelan 100 Tepelzalf

Handen wassen voor het gebruik. Na borstvoeding een beetje melk afkolven en over tepel(s) en areola wrijven; laten opdrogen. Breng dan een beetje Purelan 100 aan. Hoeft voor het geven van de borst niet verwijderd te worden.

Ingrediënten Medela Purelan 100 Tepelzalf

lanoline
€ 9,99
€ 8,59
(€ 23,22 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Medela Purelan 100 Tepelzalf

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Oké

  Dankzij dit product kan ik mijn baby blijven borstvoeding geven, ondanks de eerste verwondingen en scheuren. Het is jammer dat het een beetje dik is als het wordt aangebracht en de gele kleur vlekt sneller (het gaat uit in de was), maar anders raad ik het alle nieuwe moeders aan!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Fijne zalf

  Mijn kloofjes genazen er niet van maar het is wel verzachtende en versoepelende zalf die ik nu regelmatig nog gebruik om de tepels te verzorgen tussen voedingen door. Ook handig dat je hem niet moet verwijderen voor de volgende voeding.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Doet wat het belooft

  De tepelzalf van medela doet perfect wat het moet doen. De tepels beschermen bij het borstvoeden! Bij ons vorige kindje gebruikte ik eerst een andere, duurdere tepelcreme, maar dit is een even goed alternatief voor ongeveer de helft van de prijs. Zeker een aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?

Medela Purelan 100 Tepelzalf kopen

Je kan Medela Purelan 100 Tepelzalf van het merk Medela , geproduceerd door MEDELA BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding > Tepelkloven
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding