€ 7,22
€ 6,57
Bespaar 9% (€ 0,65)

Omschrijving van Mefix 10cm x 10m

Breedfixatie pleister. Fixatie absorberende verbanden, compressen en canules. Bestaat uit een in de breedte rekbare, zeer goed luchtdoorlatende non-wovenlaag, bekleed met een hypo-allergische kleeflaag op waterbasis. Mefix kan in de autoklaaf gesteriliseerd worden. Het wordt onder meer gebruikt voor fixatie van de wondbedekking op moeilijk te verbinden plaatsen. ideaal voor nek, knie en elleboog. Met de grote breedtes is het mogelijk een wondbedekking rondom te fixeren.

Indicatie

Geschikt voor de fixatie van verbanden, gaaskompressen, katheters en buisjes.

Gebruik van Mefix 10cm x 10m

De papieren beschermlaag is voorzien van een perforatie. Door deze perforatie te breken kan het verband worden aangebracht zonder de kleeflaag aan te raken. Wordt de perforatie niet gebroken dan kan de beschermlaag in zijn geheel worden verwijderd. Deze unieke constructie maakt het aanbrengen extra gemakkelijk. Op de beschermlaag is een 10 cm maatindeling aangebracht. U kunt dus altijd precies de lengte afknippen die u nodig heeft en voorkomt zo verspilling.

Ingrediënten Mefix 10cm x 10m

Mefix is gemaakt van een poreuze, elastische, polyester non-woven met een huidvriendelijk polyacrylaat kleefmiddel dat voor fixatie zorgt. Het wordt beschermd door een eenvoudig te verwijderen schutblad met maataanduidingen.

€ 7,22
€ 6,57

Laatste reviews en ervaringen met Mefix 10cm x 10m

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Mefix: mijn redding bij wandelen

  Ik wandel al 40 jaar en bescherm mijn voeten tegen verhitting en blaren. Door het gebruik van Mefix vermijd ik blaren. Gemakkelijk aan te brengen en achteraf te verwijderen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed product

  Erg blij!!!!!! Zeer goede aankoop! Goed item, zeer praktisch om het ook te vervoeren! Ik adviseer zonder enige aarzeling!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Mefix 10cm x 10m 1 stuk

  uitstekend klevende, niet rafelende verzorgingstape

  Was deze beoordeling nuttig?

Mefix 10cm x 10m kopen

Je kan Mefix 10cm x 10m van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters