€ 7,22
€ 6,86
Bespaar 5% (€ 0,36)

Omschrijving van Mefix 10cm x 10m

Breedfixatie pleister. Fixatie absorberende verbanden, compressen en canules. Bestaat uit een in de breedte rekbare, zeer goed luchtdoorlatende non-wovenlaag, bekleed met een hypo-allergische kleeflaag op waterbasis. Mefix kan in de autoklaaf gesteriliseerd worden. Het wordt onder meer gebruikt voor fixatie van de wondbedekking op moeilijk te verbinden plaatsen. ideaal voor nek, knie en elleboog. Met de grote breedtes is het mogelijk een wondbedekking rondom te fixeren.

Indicatie

Geschikt voor de fixatie van verbanden, gaaskompressen, katheters en buisjes.

Gebruik van Mefix 10cm x 10m

De papieren beschermlaag is voorzien van een perforatie. Door deze perforatie te breken kan het verband worden aangebracht zonder de kleeflaag aan te raken. Wordt de perforatie niet gebroken dan kan de beschermlaag in zijn geheel worden verwijderd. Deze unieke constructie maakt het aanbrengen extra gemakkelijk. Op de beschermlaag is een 10 cm maatindeling aangebracht. U kunt dus altijd precies de lengte afknippen die u nodig heeft en voorkomt zo verspilling.

Ingrediënten Mefix 10cm x 10m

Mefix is gemaakt van een poreuze, elastische, polyester non-woven met een huidvriendelijk polyacrylaat kleefmiddel dat voor fixatie zorgt. Het wordt beschermd door een eenvoudig te verwijderen schutblad met maataanduidingen.

€ 7,22
€ 6,86

Laatste reviews en ervaringen met Mefix 10cm x 10m

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Sparadrap non tissé

  Très pratique car découpable suivant les mesures et la forme souhaitées. Il faut mettre une compresse en dessous. Il est facilement positionnable et colle très bien. Il suffit d enlever la couche non collante (parfois avec difficulté) et d appliquer. Il s'enlève sans aucune difficulté et ne laisse pas de traces. Très bon rapport qualité-prix.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Sterk

  Dit kleefband is zeer sterk en stevig om verband van suprapubische sonde te bevestigen. Is ook goedkoper en thuis geleverd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Pleisters

  Beschermfolie zeer slecht te verwijderen. Het andere merk heeft een breuklijn over de hele lengte vd rol die enkel even te vouwen is en je kan de folie vlug verwijderen. Zeer groot - punt

  Was deze beoordeling nuttig?

Mefix 10cm x 10m kopen

Je kan Mefix 10cm x 10m van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters