€ 7,23
€ 6,11
Bespaar 15% (€ 1,12)
Promotie 15% korting

Omschrijving van Mefix 10cm x 10m

Breedfixatie pleister. Fixatie absorberende verbanden, compressen en canules. Bestaat uit een in de breedte rekbare, zeer goed luchtdoorlatende non-wovenlaag, bekleed met een hypo-allergische kleeflaag op waterbasis. Mefix kan in de autoklaaf gesteriliseerd worden. Het wordt onder meer gebruikt voor fixatie van de wondbedekking op moeilijk te verbinden plaatsen. ideaal voor nek, knie en elleboog. Met de grote breedtes is het mogelijk een wondbedekking rondom te fixeren.

Indicatie

Geschikt voor de fixatie van verbanden, gaaskompressen, katheters en buisjes.

Gebruik van Mefix 10cm x 10m

De papieren beschermlaag is voorzien van een perforatie. Door deze perforatie te breken kan het verband worden aangebracht zonder de kleeflaag aan te raken. Wordt de perforatie niet gebroken dan kan de beschermlaag in zijn geheel worden verwijderd. Deze unieke constructie maakt het aanbrengen extra gemakkelijk. Op de beschermlaag is een 10 cm maatindeling aangebracht. U kunt dus altijd precies de lengte afknippen die u nodig heeft en voorkomt zo verspilling.
€ 7,23
€ 6,11

Laatste reviews en ervaringen met Mefix 10cm x 10m

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Mefix 10cm x 10m 1 stuk

  uitstekend klevende, niet rafelende verzorgingstape

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Mefix = zo gefixt

  Mefix is een duurzame afplakking voor wonden, geeft geen irritatie en gemakkelijk te verwijderen. Ga er mee onder de douche en daarna kan men de wonden verzorgen met het breeksysteem om de papieren folie te verwijderen is ook zeer gemakkelijk = geen gepruts aan de hoeken om het los te maken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Heel goed product

  Ik gebruik dit product al jaren en ben heel tevreden over en zeker bij formaline is wat goedkoper nu ben ik een trouwe klant

  Was deze beoordeling nuttig?

Mefix 10cm x 10m kopen

Je kan Mefix 10cm x 10m van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters