€ 7,23
€ 6,43
Bespaar 11% (€ 0,80)

Omschrijving van Mefix 10cm x 10m

Breedfixatie pleister. Fixatie absorberende verbanden, compressen en canules. Bestaat uit een in de breedte rekbare, zeer goed luchtdoorlatende non-wovenlaag, bekleed met een hypo-allergische kleeflaag op waterbasis. Mefix kan in de autoklaaf gesteriliseerd worden. Het wordt onder meer gebruikt voor fixatie van de wondbedekking op moeilijk te verbinden plaatsen. ideaal voor nek, knie en elleboog. Met de grote breedtes is het mogelijk een wondbedekking rondom te fixeren.

Indicatie

Geschikt voor de fixatie van verbanden, gaaskompressen, katheters en buisjes.

Gebruik van Mefix 10cm x 10m

De papieren beschermlaag is voorzien van een perforatie. Door deze perforatie te breken kan het verband worden aangebracht zonder de kleeflaag aan te raken. Wordt de perforatie niet gebroken dan kan de beschermlaag in zijn geheel worden verwijderd. Deze unieke constructie maakt het aanbrengen extra gemakkelijk. Op de beschermlaag is een 10 cm maatindeling aangebracht. U kunt dus altijd precies de lengte afknippen die u nodig heeft en voorkomt zo verspilling.
€ 7,23
€ 6,43

Laatste reviews en ervaringen met Mefix 10cm x 10m

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  zeer goede verhouding " prijs kwaliteit" goede hechting Gemakkelijk op de gewenste maat te snijden

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Super praktisch om de kompressen die de wonden bedekken snel af te dekken. Houdt goed vast en veroorzaakt weinig irritatie, tenzij het meerdere dagen op dezelfde plaats wordt gebruikt

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Mefix beschouw ik als één van de beste pleisters die er momenteel te verkrijgen zijn. Ik gebruik deze om een sonde op haar plaats te houden en tegelijkertijd een goede bescherming te geven, om infecties tegen te gaan.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mefix 10cm x 10m kopen

Je kan Mefix 10cm x 10m van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters