€ 10,28
€ 9,35
Bespaar 9% (€ 0,93)

Omschrijving van Mefix 15cm x 10m

Breedfixatie pleister. Fixatie absorberende verbanden, compressen en canules. Bestaat uit een in de breedte rekbare, zeer goed luchtdoorlatende non-wovenlaag, bekleed met een hypo-allergische kleeflaag op waterbasis. Mefix kan in de autoklaaf gesteriliseerd worden. Het wordt onder meer gebruikt voor fixatie van de wondbedekking op moeilijk te verbinden plaatsen. ideaal voor nek, knie en elleboog. Met de grote breedtes is het mogelijk een wondbedekking rondom te fixeren.

Ingrediënten Mefix 15cm x 10m

Mefix is gemaakt van een poreuze, elastische, polyester non-woven met een huidvriendelijk polyacrylaat kleefmiddel dat voor fixatie zorgt. Het wordt beschermd door een eenvoudig te verwijderen schutblad met maataanduidingen.

€ 10,28
€ 9,35

Laatste reviews en ervaringen met Mefix 15cm x 10m

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Het is een zeer goed product en is veel effectiever dan andere goedkopere merken. De levering was langer dan verwacht, maar slechts enkele dagen, dus geen zorgen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prijs kwaliteit perfect snel geleverd.Ook verdere mond op mond reclame wordt zeker gedaan. Wij zullen nooit ergens anders bestellen.Review mag altijd gecontroleerd worden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super product, blijft de komende uren goed zitten, laat geen lijmschilfertjes achter wanneer je het weghaalt, ik raad het sterk aan. Ook perfecte breedte voor hielpleister.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mefix 15cm x 10m kopen

Je kan Mefix 15cm x 10m van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters