€ 25,77
€ 23,19
Bespaar 10% (€ 2,58)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mepilex 10cm x 10cm

Absorberend silliconen schuimverband voor oppervlakkige vochtafgevende wonden in de rode en de gele fase, zoals ulcus cruris (ook samen met compressieverbanden), doorligwonden, oncologische wonden en brandwonden.

Mepilex Heel is een voorgevormd hielverband.

Indicatie

Het schuimkussen Mepilex neemt wondvocht op en beperkt de kans op verweking van de wondranden tot een minimum. Doorlekken aan de bovenzijde wordt voorkomen doordat deze laag voorzien is van een filmlaag die ondoordringbaar is voor bacteriën en vloeistoffen. Deze laag creëert een vochtig wondmilieu, hetgeen bevorderlijk is voor de wondgenezing. Mepilex kan meerdere dagen ter plaatse blijven.

Door de hydrofobe siliconen laag kleeft Mepilex niet aan de wonde, maar enkel op de gezonde droge huid. Dit verzekert pijnloze verbandwisselingen en een ononderbroken genezingsproces.

Mepilex 10cm x 10cm 5 stuks
€ 25,77
€ 23,19

Laatste reviews en ervaringen met Mepilex 10cm x 10cm

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Snelle levering. Zeer goede kwaliteit. Ik had eigenlijk met plakranden willen hebben, maar dit heb ik dus zelf gedaan. Onder de zwachtel verschoof het niet.

Mepilex 10cm x 10cm kopen

Je kan Mepilex 10cm x 10cm van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Speciale Verbanden