€ 14,61
€ 13,15
Bespaar 10% (€ 1,46)
Mepilex Border Steriel 7,5cm x 7,5cm 5 stuks
Mepilex Border Steriel 7,5cm x 7,5cm 5 stuks
€ 14,61
€ 13,15

Laatste reviews en ervaringen met Mepilex border steriel 7,5cm x 7,5cm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een verband van de laatste generaties ivm.wondzorg, ulcera en decubituswonden. Het is pijnloos aan te brengen en weer te verwijderen. Het mag 2 tot 5 dagen ter plaatse blijven. zelf heb ik al zeer goeie resultaten geboekt door dit verband te gebruiken. De patienten zijn ook tevreden met de behandeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect product en perfecte snelle bezorging! En er komt bericht via de mail met een bezorgingstijd zodat je dan thuis kunt zijn. Het assortiment van Farmaline is heel groot.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De pleisters voldoen aan de eisen; ze zorgen voor goede wondheling, ze plakken niet aan de huid bij het loshalen maar blijven wel goed zitten, pas na tweede keer douchen gaan ze loslaten. Ze zijn niet goedkoop, maar vergeleken met de prijzen die de apotheken hiervoor rekenen is het absoluut een goede prijs-prestatie verhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ZEER TEVREDEN OVER DIT PRODUCT Terwijl het bij de reguliere apotheek bijna het dubbele kost Mijn Dank Indien nodig zullen wij er zeker bij bestellen + nog andere artikelen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb goed resultaat gehad bij mijn echtgenote met Mepilex Border Steriel verband voor doorligwonden. De afmetingen zijn echter wat bedrieglijk. Het verband zelf is kleiner dan de opgegeven afmeting. Daar moet men rekening mee houden. Helaas is zij op 05-02-2014 overleden aan kanker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product . Huidvriendelijk en zorgde voor snelle genezing . Bovendien zacht zodat stoten minder pijnlijk is . Wel prijzig als je het zelf moet betalen . Snelle levering

Mepilex Border Steriel 7,5cm x 7,5cm kopen

Je kan Mepilex Border Steriel 7,5cm x 7,5cm van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Speciale Verbanden
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Steriele Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Kompressen
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Steriele Kompressen