€ 14,61
€ 13,15
Bespaar 10% (€ 1,46)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Mepilex Border Steriel 7,5cm x 7,5cm

Mepilex Border is een all-in-one schuimverband waarvan is bewezen dat het pijn voor de patiënt en trauma voor de wond en de omliggende huid minimaliseert. Het verband is ontwikkeld voor matig tot sterk exsuderende chronische en acute wonden, zoals doorligwonden, beenulcera, traumatische wonden en postoperatieve wonden. Het absorbeert en houdt exsudaat vast en behoudt een vochtig wondmilieu. De Safetac laag sluit de wondranden af waardoor exsudaat niet wegsijpelt naar de omliggende huid, zodat het risico op maceratie wordt geminimaliseerd. De Safetac laag zorgt ervoor dat het verband verwisseld kan worden zonder de wond of omliggende huid te beschadigen of de patiënt meer pijn te bezorgen.

Het is bewezen dat Mepilex Border doorligwonden helpt voorkomen wanneer het verband samen met een standaardprotocol voor de preventie van doorligwonden gebruikt wordt.


 • Safetac technologie minimaliseert pijn en trauma tijdens verbandwissels
 • All-in-one verband voor chronische wonden zoals doorligwonden
 • Helpt doorligwonden te voorkomen
 • Uitstekende retentie en effectief exsudaatmanagement met minder risico van verweking
€ 14,61
€ 13,15
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Mepilex Border Steriel 7,5cm x 7,5cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Mepilex - les meilleurs pansements

  J'utilise les pansements hydrocellulaires dans le cadre d'une maladie dermatologique chronique. Ce sont sincèrement les meilleurs pansement que je n'ai jamais utilisé. Ils adhèrent bien et tiennent longtemps, mais sont pourtant très faciles à décoller. J'ai normalement des problèmes avec les pansements normaux, même pour peau "sensible", mais les Mepilex sont sincèrement une merveille. Le seul problème est le coût assez élevé.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Silicone pleisters

  Gemakkelijk te gebruiken , huidskleur , valt minder op

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  dit is een verband van de laatste generaties ivm.wondzorg, ulcera en decubituswonden. Het is pijnloos aan te brengen en weer te verwijderen. Het mag 2 tot 5 dagen ter plaatse blijven. zelf heb ik al zeer goeie resultaten geboekt door dit verband te gebruiken. De patienten zijn ook tevreden met de behandeling.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mepilex Border Steriel 7,5cm x 7,5cm kopen

Je kan Mepilex Border Steriel 7,5cm x 7,5cm van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Speciale Verbanden
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Steriele Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Kompressen
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Steriele Kompressen