€ 17,98
€ 16,18
Bespaar 10% (€ 1,80)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Mepilex Lite 6cm x 8,5cm

Mepilex Lite is een dun zacht verband dat wondvocht absorbeert en een vochtig wondmilieu behoudt. De zachte siliconen laag schermt de wondranden volledig af. Het overtollige wondvocht kan daardoor alleen verticaal passeren en komt niet in aanraking met de wondranden en/of de omliggende huid. Hierdoor wordt verweking van de wondranden voorkomen. Mepilex Lite kan op maat worden geknipt.

Indicatie

Mepilex Lite is geschikt voor de behandeling van licht vochtafgevende wonden zoals o.a. diabetische voet. Mepilex Lite kan ook worden gebruikt als beschermende laag op een beschadigde of tere huid of in combinatie met compressieverbanden en gels.

Gebruik van Mepilex Lite 6cm x 8,5cm

Reinig de wond. Zorg dat de huid rondom de wond goed droog is. Verwijder de schutbladen.
Breng het verband met de klevende zijde op de wond aan. Voorkom uitrekken van het verband. Zorg voor een overlap van min 2 cm op de omliggende huid. Indien nodig kan het verband op maat worden geknipt.
Indien nodig kan Mepilex Lite extra gefixeerd worden met een zwachtel of een ander fixatieverband.

€ 17,98
€ 16,18
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Mepilex Lite 6cm x 8,5cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Hydrogel dressing

  Het Mepilex. verband is zeer effectief in het vergemakkelijken van de genezing van een tweedelijnswond. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en beschadigt de kwetsbare huid niet. Het enige nadeel van dit verband is de prijs Maar ik raad dit verband aan.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mepilex Lite 6cm x 8,5cm kopen

Je kan Mepilex Lite 6cm x 8,5cm van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Absorberende Verbanden