€ 33,23
€ 29,91
Bespaar 10% (€ 3,32)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mepitel Steriel 5cm x 7.5cm 290510

Silicone gel gebonden aan een zacht plooibaar polyamide netje. Door de open structuur van het polyamidenet is het doorlatend voor wondexsudaat, dat door een bovenliggend absorberend verband dient opgenomen. Door zijn horizontale ondoorlaatbaarheid daarentegen treedt geen maceratie op. Aangezien de silicongel absoluut niet absorbeert, blijft een vochtig wondmilieu behouden. Kleeft niet op de wond, hecht enkel vast op een droge gezonde huid. Zolang een wonde bloederig is, moet de Mepitel bedekt worden met vochtige compressen. Kan 3 tot 5 dagen op de wond blijven.

Geen pijnlijke verbandwissels.

€ 33,23
€ 29,91

Laatste reviews en ervaringen met Mepitel Steriel 5cm x 7.5cm 290510

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Het produkt Mepitel helpt enorm goed op een wond.Of het nu een grote of een kleinere wond is ,het werkt echt heel,heel goed.Het zorgt ervoor dat er veel vocht en vuil uit de wond komt.Novo fine naald

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Makkelijk aan te brengen, perfect voor open wonden die anders in het verband kleven. Je kan dit verband enkele dagen ter plaatse laten terwijl de wonde heelt, wat kosten effectief is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Dit siliconengaasje is echt super. Het heeft unieke eigenschappen: men gebruikt dit product rechtstreeks op de wonde, tussen de wonde en de afdekpleister bvb. Hierdoor plakt de afdekpleister niet op de wonde en is deze pijnloos te verwijderen. Door de open structuur en door het feit, dat er niets aan het silicoon gaat kleven, kunnen vuil en vocht door het gaas. Zo kunnen ze daarna door de afdekpleister afgenomen worden. Kan enkele dagen blijven plakken en/of nogmaals gebruikt worden. Dit product is niet goedkoop, maar zijn geld zeker waard!

  Was deze beoordeling nuttig?

Mepitel Steriel 5cm x 7.5cm 290510 kopen

Je kan Mepitel Steriel 5cm x 7.5cm 290510 van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Absorberende Verbanden