€ 33,23
€ 29,91
Bespaar 10% (€ 3,32)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mepitel One Steriel 5cm x 7.5cm 289100*

Silicone gel gebonden aan een zacht plooibaar polyamide netje. Door de open structuur van het polyamidenet is het doorlatend voor wondexsudaat, dat door een bovenliggend absorberend verband dient opgenomen. Door zijn horizontale ondoorlaatbaarheid daarentegen treedt geen maceratie op. Aangezien de silicongel absoluut niet absorbeert, blijft een vochtig wondmilieu behouden. Kleeft niet op de wond, hecht enkel vast op een droge gezonde huid. Zolang een wonde bloederig is, moet de Mepitel bedekt worden met vochtige compressen. Kan 3 tot 5 dagen op de wond blijven.

Geen pijnlijke verbandwissels.
€ 33,23
€ 29,91

Laatste reviews en ervaringen met Mepitel One Steriel 5cm x 7.5cm 289100*

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Heel gemakkelijk te gebruiken. Heel praktisch, wonden genezen veel beter. Heel handing om te gebruiken bij blaren en skin tears. Mag paar dagen ter plaatse blijven.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  beste verband van de laatste jaren ,zeer goed bij skin tears en oppervlakkige wonde,het verband kan gerust 3 dagen blijven zitten De wonde is veel vlugger genezen en zeker ook geschikt voor oudere mensen Ik heb geen enkel voordeel om dit te schrijven ,maar wou het toch melden omdat ik er goede resultaten van gezien heb

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Het beste verband om skin tears te verzorgen zeker bij oudere personen. Het is een zeer gemakkelijk en efficient verband om te gebruiken, zeer handig dus en nmet een zeer goed resultaat.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mepitel One Steriel 5cm x 7.5cm 289100* kopen

Je kan Mepitel One Steriel 5cm x 7.5cm 289100* van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Speciale Verbanden