€ 7,90
€ 7,03
(€ 17,58 / l)
Bespaar 11% (€ 0,87)

Omschrijving van Meridol Mondspoeling

Meridol mondspoeling bevat de unieke combinatie van A minfluoride en Tinfluoride, die de activiteit van bacteriën in tandplaque langdurig vermidnert en de vorming van nieuwe plaque remt. Hierdoor wordt de schadelijke invloed van plaque-bacteriën op het tandvlees verminderd en krijgt geïrriteerd tandvlees een betere kans zich te herstellen.

Meridol is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Dankzij de speciale eigenschappen wordt meridol bijzonder aanbevolen voor dragers van bruggen, deelprotheses en beugels.

Indicatie

Voor volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar.

Buiten bereik van kinderen houden.

Gebruik van Meridol Mondspoeling

Eénmaal per dag na het tandenpoetsen gedurende max. 30 econden spoelen met 10 ml meridol. U kunt deze hoeveelheid afmeten met de maatbeker in de dop. Daarna uitspugen en niet naspoelen met water. Werkt nog beter in combinatie met meridol tandpasta.

€ 7,90
€ 7,03
(€ 17,58 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Meridol Mondspoeling

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Meridol oraal water

  Uitstekend product, ik gebruik het al jaren en ik moet zeggen dat dit mondwater zeer effectief is. Ik gebruik het na een goede tandenborstel. In feite, elk jaar, als ik mijn jaarlijkse tandsteenverwijdering bij mijn tandarts doe, vertelt hij me dat ik niet veel tandsteen heb.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Meridol

  Een uitstekend product dat in combinatie met Meridol's Paradont Expert tandpasta ook leidt tot een duidelijke verbetering van de conditie van het tandvlees, hoewel je een periode van ongeveer 10 dagen moet wachten om de effecten te merken

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Très satisfait

  L'eau buccale Meridol est très efficace contre la plaque dentaire et la mauvaise haleine.Complément indispensable au dentifrice Meridol pour lutter contre les saignements des gencives.Je recommande cette eau buccale

  Was deze beoordeling nuttig?

Meridol Mondspoeling kopen

Je kan Meridol Mondspoeling van het merk Meridol , geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Ontsmettend Mondwater