€ 8,69
€ 5,91
(€ 14,78 / l)
Bespaar 32% (€ 2,78)
Promotie -32% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Meridol Mondspoeling Zekere Adem 400 ml
€ 8,69
€ 5,91
(€ 14,78 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Meridol mondspoeling zekere adem

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je zeker wil zijn van een frisse adem gebruik af en toe Meridol. Werkt zeergoed en het is niet nodig dit dagelijks te gebruiken, dus het is een voordelig product Een aanrader, gebruik het al jaren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Meridol Mondspoeling zekere adem is een goed product, het bevat geen alcohol, dus je krijgt er ook geen droge mond van. Ook de flacon is makkelijk hanteerbaar. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede mondspoeling. Deze bevat geen alcohol en vind deze aangenaam van smaak in tegenstelling tot andere. Ik wissel deze af met mijn huidige mondspoeling. Fris gevoel na het spoelen en zeker een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik elke dag twee maal mijn mond spoel met Meridol, heeft mijn tandvlees niet meer gebloed. Het heeft een frisse smaak die nadien niet blijft hangen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze mondspoeling is aangenaam van smaak en het belangrijkste, het helpt tegen een slechte adem. Ik raad dit product zeker aan en combineer het met de tandpasta in dezelfde reeks.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Meridol Mondspoeling zekere adem heb ik gekocht omdat ik regelmatig last heb van een slechte smaak door de combinatie van bepaalde medicatie en voeding. Met deze spoeling is het een pak minder. Voor mij heeft het wel een pittig smaakje.

Meridol Mondspoeling Zekere Adem kopen

Je kan Meridol Mondspoeling Zekere Adem van het merk Meridol, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Frisse Adem