€ 6,27
€ 5,64
Bespaar 10% (€ 0,63)

Omschrijving van Mesoft Niet-Steriel 7,5cm x 7,5cm

Mesoft zijn non-woven kompressen (4-lagig) uit 67 % viscose en 33 % polyester. Ze worden gebruikt voor kleine en weinig vochtafgevende wonden als wondbedekker, om wondvocht te absorberen, om wonden te reinigen of om te tamponeren. Mesoft bestaat ook in splitkompressen en ronde deppers.
€ 6,27
€ 5,64

Laatste reviews en ervaringen met Mesoft niet-steriel 7,5cm x 7,5cm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker aan te raden is niet alleen een hulp voor de persoon, maar zal ook als aangenaam worden ervaren door de omgeving, Zeer tevreden en goede prijsverhouding
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze compressen dagelijks om mij te ontschminken. Het voordeel van deze compressen is dat ze goed het vuil absorberen maar vooral dat ze niet pluizen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product dat ik gebruik om de kak van de kak van de kont van mijn zoon af te vegen het niet pluizen en het verspreidt de kak niet op de kont een zeer interessante prijs
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit voor mijn litteken. Ik doe er eerst wat zalf op en dek het dan af met een kompres, aangezien het nog niet mag blootgesteld worden aan de zon maar het op die manier wel luchtdoorlatend is.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte dit product al voor mijn eerste kind (zuigeling) om zijn kleine oogjes schoon te maken met zijn zoutoplossing, super praktisch en zoals ze zeggen in de kraamafdeling geen noodzaak voor de kompressen om steriel te zijn om de ogen schoon te maken en dus is het zeer economisch super waar voor je geld.

Mesoft Niet-Steriel 7,5cm x 7,5cm kopen

Je kan Mesoft Niet-Steriel 7,5cm x 7,5cm van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Niet-steriele Kompressen