€ 6,70
€ 6,03
Bespaar 10% (€ 0,67)

Omschrijving van Mesoft Niet-Steriele 10cm x 10cm

Mesoft zijn non-woven kompressen (4-lagig) uit 67 % viscose en 33 % polyester. Ze worden gebruikt voor kleine en weinig vochtafgevende wonden als wondbedekker, om wondvocht te absorberen, om wonden te reinigen of om te tamponeren. Mesoft bestaat ook in splitkompressen en ronde deppers.
€ 6,70
€ 6,03

Laatste reviews en ervaringen met Mesoft Niet-Steriele 10cm x 10cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Mesoft niet-steriele kompressen 10X10cm

  Deze niet-steriele kompressen zijn extreem zacht. Ideaal voor mensen met een erg gevoelige huid. De kompressen kan je verkrijgen in verschillende formaten (5X5cm/10X10cm,...) Prijs versus kwaliteit van de kompressen is meer dan voldoende m.a.w. zeker aan te raden!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed product

  De zachte niet-steriele kompressen zijn gemakkelijk te gebruiken samen met flamirins en isobitadine. De wonde kan vlot worden drooggedept. Het doordrenken van de kompressen met isobitadine en op de wonde laten intrekken gebeurt zonder dat er resten van de kompressen in de wonde achterblijven. Een wonde kan ook volledig worden afgedekt omdat het kompres soepel is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  zeer goede kompressen

  de kompressen zijn van zeer goede kwaliteit en van de beste prijs die men heeft gevonden

  Was deze beoordeling nuttig?

Mesoft Niet-Steriele 10cm x 10cm kopen

Je kan Mesoft Niet-Steriele 10cm x 10cm van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Niet-steriele Kompressen