€ 29,88
€ 26,89
Bespaar 10% (€ 2,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Metaclear 60 tabletten
€ 29,88
€ 26,89

Laatste reviews en ervaringen met Metaclear

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  I have been trying this for about a month, no special change yet, I guess we have to wait and see :) the taste is a bit unpleasant... I take one in the morning with a cup of water :)
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement aanbevolen door mijn voedingsdeskundige, om de giftige stoffen die vrijkomen tijdens een behandeling te elimineren. Hoewel de pillen moeten worden ingeslikt, zijn ze vrij groot en de smaak is niet erg aangenaam in de mond, voordat je ze kunt inslikken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement aanbevolen door mijn naturopaat om de lever te helpen, te verlichten en te reinigen in geval van problemen. Ik gebruik het een paar keer per jaar als kuur, of af en toe in het geval van tijdelijk hogere eisen aan de lever (vakantie, restaurants,....)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit produkt. Mijn klachten zijn aanzienlijk afgenomen, ik voel me veel beter sinds ik het inneem. Dit produkt is zeker een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door overbelasting aan de lever(niet van eten of drinken)waarschijnlijk door de inwendige stress raadde mijn osteopaat de metaclaer een tijd te nemen. Ik voel mij nu wel beter na ongeveer 3 weken inname maar ik ga nog even door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste, Zelf heb ik nog nooit van metaclaer gehoord. Maar ik vind het een schitterend produkt,ik leef nogal bourgondisch en met meteclaer heb ik geen problemen meer. Zeker een aanrader voor iemand die het nodig heeft! M V G Decock Moniqe.

Metaclear kopen

Je kan Metaclear van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn