Barinutrics Vitamine B12 Framboos 90 St kauwtabletten

€ 19,99
€ 15,99
Bespaar 20% (€ 4,00)
Op voorraad
Promotie

-20% korting geldig t.e.m. 31/12/2016

Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Barinutrics Vitamine B12 Framboos

Vitamine B12 is noodzakelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen en voor een optimale werking van de zenuwen en de hersenen. Koppeling aan het eiwit “Intrinsieke Factor” verhoogt de absorptie van vitamine B12 in het lichaam.
Intrinsieke factor wordt in de maag geproduceerd. Wanneer een deel van de maag verwijderd en/of een deel van de dunne darm omzeild wordt, kan er weinig tot geen intrinsieke factor aangemaakt worden en vitamine B12 opgenomen worden. BariNutrics vitamine B12 + IF bevat een hoge dosis vitamine B12 per tablet (1000 µg) en bevat intrinsieke factor (I.F.) voor een optimale opname van vitamine B12.

Indicatie

Aanvullende eigenschappen:
 • Zonder gluten
 • Geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap
 • Geschikt voor gebruik tijdens het geven van borstvoeding
 • Zonder lactose
 • Zonder soja

Gebruik van Barinutrics Vitamine B12 Framboos

Gebruik: 1 kauwtablet per dag
Smaak: frambozensmaak

Ingrediënten Barinutrics Vitamine B12 Framboos

Vitamine B12 onder de vorm van Methylcobalamine 1000µg per portie 40.000%*
Intrinsieke factor 20mg per portie

*Dagelijks aanbevolen hoeveelheid
Barinutrics Vitamine B12 Framboos 90 St kauwtabletten
€ 19,99
€ 15,99

Laatste reviews en ervaringen met Barinutrics vitamine b12 framboos

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit elke dag in als onderhoudskuur, vooral in de winter als we de zon weinig of niet te zien krijgen is dit belangrijk om de dagelijkse dosis B12 in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekker van smaak, gemakkelijk in te nemen, niet te groot om overal mee te nemen. Als je gezondheid belangrijk voor jou is, neem je elke dag 1 tablet. Je zenuwstelsel kan er alleen maar wel bij varen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kauwbare vitamines met een lekkere frambozensmaak. Heel handig ook om mee te nemen, want je hebt geen water nodig om ze in te nemen. Ik neem ze in kuurvorm en ben er tevreden over
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb een gastric bypass laten uitvoeren 3 jaar geleden, ik had altijd tekort aan vit. b12, ik moest dan spuiten krijgen. Met deze kauwtabletten heb ik geen tekort meer en ik hoef geen spuiten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed kauwbare tabletten, met frambozensmaak. Dit is zo gemakkelijk en handig om te gebruiken. Of ze echt tekorten aanvullen, weet ik nog niet daar ik ze nog niet lang inneem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt goed product ... Ik gebruik deze pillen per dag. Ik hou van de taart, smaakvolle frambozen smaak van de pillen. Ze zijn geprijsd vrij hoog maar voor B12.

Barinutrics Vitamine B12 Framboos kopen

Je kan Barinutrics Vitamine B12 Framboos van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in Nederland bij Farmaline via de verzameling Barinutrics of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B