€ 64,98
€ 47,44
Bespaar 27% (€ 17,54)
Promotie 27% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Probactiol Plus Protectair

1 capsule Probactiol® plus bevat 25 miljard levende bacteriën (12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07), braambesvrucht- en bladextract en vitamine D.
 
Lactobacillus acidophilus NCFM® behoort tot de Lactobacillus acidophilus-soort. Deze stam is natuurlijk aanwezig in ons lichaam en daarom geschikt en veilig voor menselijk gebruik. Bifidobacterium lactis Bi-07 behoort tot de bifidobacteriën, één van de meest voorkomende bacteriegroepen bij de mens.

De voordelen van deze bacteriestammen:

Synergie tussen beide stammen
De combinatie van Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium lactis werkt synergetisch (klinische studies hierover vindt u hier).

Maagzuur- en galzoutresistent
Levende bacteriën zijn slechts efficiënt als ze de zure omgeving in de maag kunnen overleven. De gebruikte stammen in Probactiol® zijn resistent tegen maagzuur en gal. Ze overleven in belangrijke mate de doorgang door de maag en dunne darm.

Menselijke oorsprong
De efficiënte bacteriën in het lichaam zijn van menselijke origine en niet van dierlijke. L. acidophilus NCFM® en B. lactis Bi-07 zijn natuurlijk aanwezig in de menselijke darmflora en worden daardoor uitstekend getolereerd.

Probactiol® plus is lactose-, soja- en glutenvrij.

Gebruik van Probactiol Plus Protectair

Dankzij de hoge dosering volstaat het om 1 capsule per dag in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus Protectair

Ingrediënten per capsule:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën
Braambesvrucht- en bladextract (Rubus fruticosus) 50 mg
Vitamine D 2,5 µg 50%* .
Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat 1 capsule bevat 25 miljard levende bacteriën *%RI = Referentie Inname

Waarschuwing

Niet gebruiken in geval van: geen gevallen gekend

€ 64,98
€ 47,44

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol Plus Protectair

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dankzij probiotica een betere weerstand

  Mijn acupuncturist heeft me aangeraden om "bij de wissel van het blad" een probioticakuur te volgen. Deze herfst heeft ons gezin anderhalve maand lang dagelijks een pilletje geslikt, en dat deed onze weerstand werkelijk goed. We waren van plan in maart/april opnieuw een kuur op te starten, maar begin februari merkte ik dat iedereen de ondersteuning toen al kon gebruiken. We zijn alweer een tweetal weken bezig, en iedereen kreeg een boost in zijn weerstand.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  gezonde darmen

  voel me heel goed bij het nemen van dit product, de gezondheid van een mens begint in de darmen, deze extra flora draagt dus bij aan een goede gezondheid.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel tevreden met Probactiol

  Na een scopinaro operatie een 22 jaar geleden had ik soms geen vaste stoelgang ..vb bij bepaalde gerechten.die bereid zijn met room ,spahettisaus enz Als ik probactiol neem heb ik daar totaal geen last meer van .Een mooie perfectie stoelgang zodat je niet veel vitaminen verliest .Is van heel groot belang na deze ingreep..Dus heel tevreden met dit product.

  Was deze beoordeling nuttig?

Probactiol Plus Protectair kopen

Je kan Probactiol Plus Protectair van het merk Metagenics , geproduceerd door Metagenics Belgium , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Probactiol Plus Protectair of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora
Welzijn & Gezondheid > Weerstand