Similase Total 120 capsules

€ 51,49
€ 41,19
Bespaar 20% (€ 10,30)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Similase Total

Similase Total ondersteunt de vertering op een natuurlijke manier. Het bevat een volledig complex van verteringsenzymen met gemberwortelextract. 

Voor de vertering van zowel koolhydraten, vetten als eiwitten. 

Indicatie

Similase Total bevat een breed spectrum van digestieve enzymen (vetten, koolhydraten, eiwitten) en deze bevat ook gemberextract allemaal ter ondersteuning van de vertering.

Gebruik van Similase Total

1 capsule tijdens of net na de (hoofd)maaltijd of zoals aanbevolen.

Ingrediënten Similase Total

Samenstelling per tablet

Protease 41000 FCC Units
Cellulase 1750 FCC Units
Amylase 1400 FCC Units
Alpha Galactosidase 300 FCC Units
Maltase 16050 FCC Units
Lactase 340 FCC Units
Lipase 1050 FCC Units
Invertase 150 INVU
Fytase 0.85 PU
Sojalecithine 50 mg
Gemberextract (Zingiber officinalis) 25 mg

Hulpstoffen: Hydroxypropylmethylcellulose (capsule), dicalciumfosfaat, magnesiumstearaat, siliciumdioxide

Waarschuwing

Niet te gebruiken bij gastritis, maag- of duodenumzweren.
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Similase Total 120 capsules
€ 51,49
€ 41,19

Laatste reviews en ervaringen met Similase total

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had last van trage vertering, waardoor de koolhydraten erg laat in mijn systeem inkwamen, heel moeilijk om als diabeet de insuline-inspuitingen te regelen. Nu met het nemen van simalase bij de hoofdmaaltijd, gevoelig beter. ook structuur van faeces is beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze enkel bij een uitgebreide maaltijd. Vergemakkelijkt de vertering, minder opgeblazen gevoel, minder refluxklachten. Ideaal tijdens de feestdagen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel te vreden van similase , ik was ook blij dat ik dit aan een vele lagere prijs heb kunnen kopen dan in mijn eigen apotheek. Ook was ik zeer te vrwde van de snelle service !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel goed produkt voor de vertering de levering is ook korrekt verlopen heb ondertussen hetzelfde produkt al doorverwezen naar andere personen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De similase capsules. zijn gemakkelijk in te nemen en bevatten verteringsenzymen en extract van gember.bij moeilijke vertering is het een natuurlijk goed werkend supplement.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product doet wat het belooft. Similase helpt bij de vertering en geeft je lichaam extra ondersteuning. Ik kan dit product zeker aanraden. Zeer correcte afhandeling van de bestelling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is voor mij een heel goed produkt, vanaf de dag dat ik het ben beginnen gebruiken heb ik bijna geen last meer van een lastige spijsvertering en al wat er mee samenhangt. Nochtans neem ik slechts 2 capsules 2 dagen per week. Ik ben hier echt mee geholpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jarenlang medicatie genomen te hebben kreeg ik veel last met maag en spijsvertering, opgeblazen buik enz. , dan ben ik Similase aangeraden van de huisarts op basis van gember ,het is nu twee maand dat ik na de warme maaltijd één inneem , de klachten zijn verdwenen ,reeds na één week had ik verbetering ,dat raad ik iedereen aan .Grote verpakking van 120 stuks zijn het voordeligst , een tip , koop ze niet bij je apotheker in het dorp ,daar betaal je de helft meer dan bij Farmaline .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product tegen maagklachten. Sinds ik dit neem heb ik mijn medicatie pantoprazole kunnen halveren .Een aanrader voor iedereen met maagklachten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bij een regelmatig gebruik ondervind ik dat dit produkt : similase een goed hulpmiddel voor de spijsvertering. het opgeblazen gevoel is al beduidend minder geworden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel goed product voor wie last heeft met de vertering in het algemeen, zowel van de vetten als eiwitten als koolhydraten. Ook bij té veel eten biedt similase een goede oplossing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product , al veel vaker gebruikt , ook als je een avondje uit gaat eten met vrienden , dan heb je vaak snel een opgeblazen gevoel , ook van een drankje erbij , maar neem 2 stuks tijdens het eten , en je voelt je zo slank
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mensen met lichte lactose-allergie helpt dit uitstekend. Af en toe kun je toch een lactoseproduct nemen als je maar voor elke maaltijd Similase neemt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goed hulpmiddel bij lactose- intolerantie. Mijn dochter gebruikt het al maanden en heeft minder oprispingen en opgeblazen gevoel na het eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Help enirm bij een lactose intollerantie. Je neemt best een of twee pillethes voordat je een melkprodukt eet. Ijs, pudding, taarten en nog meer. Geen lastige winderigheid en krampen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Vanaf de bestelling tot de levering duurde erg lang.mensen aan de Telefoon erg hulpvaardig. Moeilijk om de betaling juist te. Doen via internet. Het product lijkt me goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit produkt in combinatie met Mucopure neem ik het dagelijks en heb zeer goede resultaten. Mijn leeking gutt is zo verdwenen nà enkele maanden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Met de leeftijd vertraagt de spijsvertering door het tekort aan verteringsenzymen. Veel betere vertering van het voedsel. Zeker een aanrader voor traag, werkende magen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over de werking van het produkt. Ik voel me steeds beter naarmate ik het langer inneem, vertering is veel beter en ik ervaar veel minder vvak buikpijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Similase werkt heel goed voor mij en tevens een hele snelle levering, super! Vandaag besteld, morgen in huis! Nu heb ik na een uitgebreid diner geen last meer van mijn buik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Similase , is een zeer goed voedingssupplement ter bescherming van de maag , een betere spijsvertering . Sinds ik Similase neem voel ik een enorm verschil .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt bij de vertering, ik gebruik het zeker na een vettige of zware maaltijd. Hierdoor heb ik minder last van een opgeblazen gevoel en heb ik ook minder buikkrampen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik één capsule Similase dagelijks inneem, is mijn spijsvertering formidabel verbeterd. Nu kan is al eens 's avonds uiteten gaan, hetgeen vroeger onmogelijk was. Ik blijf het zeker verder nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product. Had serieuze maaglast en na inname van Similase is de last verdwenen. Gelukkig kon ik een grote doos kopen zo komt het ook nog voordeliger uit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit medicijn werd me voorgeschreven door mijn osteopaat na een leverprobleem. Ik moet het elke keer dat ik zuivelproducten eet (kaas, gerechten met room,...) innemen. En ik denk dat het zeer goed is voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  doet goed waarvoor het bedoelt is, ben er zeer tevreden over. De darmwerking doet goed zijn werk. Ook een snelle verzending, dus daar ben ik ook tevreden over.

Similase Total kopen

Je kan Similase Total van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Similase Total of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Welzijn