Metagenics Vitamine D 1000IU 168 tabletten

€ 19,99
€ 15,60
Bespaar 22% (€ 4,39)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Metagenics Vitamine D 1000IU

Vitamine D 1000IU - Vitaminenpreparaat

- Immuunsysteem 
- Behoud van sterkte botten
 
Samenstelling per dagdosering van 1 kauwtablet %RI*
Vitamine D
25µg500%
*%RI = Referentie Inname (EC)

Ingredienten
Zoetstoffen: mannitol en xylitol, antiklontermiddel: natriumcarboxymethylcellulose, smaakstof: limoensappoeder, draagstof: hydroxypropylcellulose, smaakstoffen: limoen-aroma en citroenzuur, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, aroma, antiklontermiddel: siliciumdioxide, zoetstof: steviolglycosiden, cholecalciferol.

Gebruik:
1 tablet per dag of zoals aanbevolen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Fabrikant:
Metagenics Nederland 
Celsiusweg 20
Industrial Estate 4212 
5928 PR Venlo 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Indicatie

Voedingssupplement met vitamin D voor sterke botten, tanden en betere immuniteit. 

Vooral voor kinderen, zwangere vrouwen, senioren en donkere huidtypes of in periodes waarin de blootstelling aan zonlicht beperkt of onmogelijk is (winterperiodes) is vitamine D suppletie aangewezen.

Gebruik van Metagenics Vitamine D 1000IU

1 tablet per dag of zoals aanbevolen

Ingrediënten Metagenics Vitamine D 1000IU

INGREDIENTEN PER TABLET
Vitamine D 25 µg

Hulpstoffen: mannitol, xylitol, natriumcarboxymethylcellulose, limoensappoeder, hydroxypropylcellulose, limoenaroma, citroenzuur, magnesiumstearaat, aroma, siliciumdioxide, steviolglycosiden 

Kauwtabletten zijn gezoet met Stevia

Waarschuwing

Voorzichtigheid is geboden voor patiënten met nierinsufficiëntie, hypercalciëmie, hypercalciurie
Metagenics Vitamine D 1000IU 168 tabletten
€ 19,99
€ 15,60

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics vitamine d 1000iu

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door mijn lichte huid en het weinige zonlicht van de laatste tijd staat mijn vit D heel erg laag en is dit een prima oplossing : klein pilletje en een aangename smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitamine D is een smelttabletje met een goede smaak. Is nu vooral een goede periode om in te nemen (winter) omdat we amper de zon zien. Het versterkt de botten en helpt ook voor een beter humeur, minder kans op depressies, burn-out.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze vitamine D is een must voor elke belg en wel het ganse jaar door want we hebben nooit genoeg zonlicht. Een doos van 168 stuks is dus zeker geen luxe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ook hier was het een gok wat ik zou kiezen. Ik kreeg het advies van mijn dokter om meer vitamine D te gebruiken. Ik heb alle producten bekeken onder de benaming vitamine D en het feit dat je ze kan kauwen is zeer aangenaam. Smaak ook lekker.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Still has to know if as they say whether it is sufficient to maintain the level of vitamin D in the body.They should give more medical information in the brocheur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik zelfs na vorige zomer ontdekte dat ik te weinig vitamine d had ben ik wat gaan bijnemen, deze kauwtabletten zijn lekker van smaak en makkelijk ik gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kinderen hebben beiden ASS en hebben een veel te laag vitamine D gehalte. Sinds ze dit bijnemen zijn ze veel rustiger en socialer geworden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een kuur van Vitamine D is noodzakelijk in de winter. Het is goed voor sterke botten. Geen onmiddellijk resultaat maar volgens mijn huisarts noodzakelijk voor als je ouder wordt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De tabletjes Lijken prima. De Smaak is ook goed. de kinderen nemen ze zonder problemen in. De werking is moeilijk na te gaan op korte tijd. Verpakking is oke
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  handig verpakt, lekker van smaak, gemakkelijk om mee te nemen op reis, aantal hoog genoeg om het maar een keer te moeten aankopen om de ganse winter te overbruggen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw had de laatste tijd last aan de beenderen tijdens het wandelen. Sedert het dagelijks nemen van de tabletten vitamine D3 1000IU werd het beter en beter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een vitaminen D kuur wordt meestal door de huisarts voorgeschreven. Gebrek aan zonlicht is hier de boosdoener. Hopelijk brengt dit supplement alles weer in balans.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, makkelijk in gebruik. Gebruik dit al jaren en is heel praktisch, makkelijk mee te nemen en makkelijk in te nemen. Zeer goed product. Handige verpakking
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had een vitamine D tekort en heb daarvoor dit product gekocht. De kauwtabletjes zijn klein en hebben een aangename limoen smaak. Volgend jaar ga ik er in september aan denken en automatisch met een doosje beginnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  kleine tabletjes met een aangename smaak. Wij gebruiken ze altijd in de winter om het tekort aan vitamine D te compenseren. Lichte citroensmaak, ook geschikt voor kinderen dus en grote verpakking waar je een hele tijd mee toekomt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Diverse malen contact gehad met Farmaline over producten. Correct en op deskundige wijze geadviseerd. De producten zijn snel en vlot bezorgd. Regelmatig producten gekocht.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een bloedonderzoek toonde een tekort aan vit D ondanks ik veel in de buitenlucht vertoef. Sinds ik deze tabletten neem is dit vitaminetekort opgelost. Ik neem elke dag 1 tablet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is geen vitamine, maar een snoepje. wel opletten als je niet goed tegen stevia kunt, want ze is laxatief. Prima keuze prijs/kwaliteit en super voor je immuniteit!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekkere tabletten met limoensmaak. Het zijn kauwtabletten daar ze wat dikker zijn dan smelttabletten. Qua prijs en dosering een gunstige prijs. Handig om mee te nemen, zo vergeet je je vitamine d niet in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vitamine d: héééééééééél belangrijk om deze voldoende in te nemen, laat ook controleren via bloedtesten of je waarden voldoende hoog zijn. een tekort kan veel kwaaltjes met zich meebrengen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Adult calcium absorption. Affordable, using the results need to observe. I hope well absorbed. Increase bone density..Oh continue to buy after use.....

Metagenics Vitamine D 1000IU kopen

Je kan Metagenics Vitamine D 1000IU van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Vitamine D of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D