€ 22,99
€ 20,69
Bespaar 10% (€ 2,30)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Vitamine D 2000IU

Vitamine D 2000IU

Vitaminepreparaat

Samenstelling per tablet:
Vitamine D 50 mcg (1000% RI)

Ingredienten:
Vitamine D 50 mcg 
Hulpstoffen: mannitol, xylitol, natriumcarboxymethylcellulose, limoensappoeder, hydroxypropylcellulose, limoenaroma, citroenzuur, magnesiumstearaat, aroma, siliciumdioxide, steviolglycosiden 

Gebruik:
1 kauwtablet per dag of zoals aanbevolen
​Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Indicatie

Voedingssupplement met vitamine D voor sterke botten, tanden en betere immuniteit. 

Vooral voor kinderen, zwangere vrouwen, senioren en donkere huidtypes of in periodes waarin de blootstelling aan zonlicht beperkt of onmogelijk is (winterperiodes) is vitamine D suppletie aangewezen.

Gebruik van Vitamine D 2000IU

1 tablet per dag of zoals aanbevolen

Ingrediënten Vitamine D 2000IU

Vitamine D 50 µg

Hulpstoffen:
mannitol, xylitol, natriumcarboxymethylcellulose, limoensappoeder, hydroxypropylcellulose, limoenaroma, citroenzuur, magnesiumstearaat, aroma, siliciumdioxide, steviolglycosiden

Kauwtabletten zijn gezoet met Stevia

Waarschuwing

Voorzichtigheid is geboden voor patiënten met nierinsufficiëntie, hypercalciëmie, hypercalciurie
Vitamine D 2000IU 168 tabletten
€ 22,99
€ 20,69

Laatste reviews en ervaringen met Vitamine d 2000iu

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig, de smaak is zeer aangenaam en verfrissend en bewezen werkzaamheid sinds de vitamine D index aanzienlijk toegenomen na enkele weken van de behandeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ce n'est que pour son prix et sa facilité que je commande chez vous la différence est impressionnante!!!! ceci dans tout les domaines santé ,beaute...
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  service zeer goed, producten ontvangen in de juiste verpakking, maar ik heb nog steeds te veel kan voor u een correcte beoordeling geven, gezien mijn arts die de keus goedkeurt, nog 2 maanden en bloedonderzoek voor de resultaten die zullen worden gegeven. vennekens francois
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D 2000u is perfect en gemakkelijk te kauwen, en de smaak is aangenaam. Ik neem elke dag een tablet in op aanbeveling van mijn dokter en mijn jongen een D1000u.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit op dokters voorschrift en ga er maar van uit dat het helpt. Ik kan er maar over oordelen als mijn volgende bloedanalyse betere resultanen geeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik door de lange winter een vitaminetekort heb, heb ik dit product gekocht, het is tamelijk hoog gedoseerd en werkt goed, bij een controle van het bloed was de waarde van vitamine D al gestegen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima in te nemen. Ondanks dat ik veel buiten kwam (dagelijks enkele uren) had ik toch een vitamine D tekort. Mijn dokter raadde mij aan om deze te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft zijn effect bewezen en ben er goed mee. Het is ook heel heel lekker en gemakkelijk om te kauwen. Dus zeker aangeraden voor het tekort aan vitamine D.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een grote tekort aan vitamine D. Mijn arts gaf een staaltje mee ik vond het handig het zijn kauwtabletten met een lekkere smaak en dat vind ik toch aangenamer .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima keuze, op tijd afgeleverd in discrete verpakking. Zeker een reden om de site nog te gebruiken. Een aanrader! Het beantwoordde helemaal aan de verwachtingen. De site is zeker aan iedereen aan te raden. Het prijsverschil is een extraatje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Vitamine D3 2000IU tabletjes zijn gemakkelijk te kauwen en hebben bovendien ook nog een lekkere smaak. Ondertussen mijn bloed nog eens laten controleren en het tekort aan Vitamine D was terug aangevuld ! Zeer tevreden !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kinderen hebben ASS en hun vitamine D gehalte is veel te laag. Sinds ze dit dagelijks bijnemen zijn ze veel rustiger en socialer geworden. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed overzicht van alle eventuele artikelen. Binnen de twee dagen in huis. Net op tijd voor de eerste zonnestralen. Ook bezorging was helemaal correct.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product met snel resultaat. Het werkt binnen de 40 minuten na inname.Na twee dagen voel je, je veel energieker. Ideaal om de zomeruur jetlag en voorjaars- vermoeidheid tegen te gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer fijne hoge dosering om fiks vit d tekort aan te vullen, klein tabletje, makkelijk door te slikken met lekkere sinaassmaak. Kortom goed vit d preparaat!

Vitamine D 2000IU kopen

Je kan Vitamine D 2000IU van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Vitamine D of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D