Metarelax 180 tabletten

€ 42,49
€ 33,99
Bespaar 20% (€ 8,50)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Metarelax 180 tabletten

Omschrijving van Metarelax

MetaRelax is een magnesiumcomplex aangevuld met B-vitamines & taurine, wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren.

Optimale bio-energie bij drukke werkzaamheden. Het jachtige leven van de 21ste eeuw houdt ons al te vaak onder spanning. Het aminozuur dat overvloedig aanwezig is in de hersenen en onmisbaar is bij geestelijke druk en inspanning is taurine. Het speelt een sleutelrol bij de stressgevoeligheid, helpt bij innerlijke onrust en is zenuwsterkend. Taurine is ook goed voor de bloeddruk. Bij een verhoogde energieproductie in de hersenen is magnesium onmisbaar. Het helpt hersenen en zenuwen beschermen bij al te grote drukte en het bevordert de activering van de vitaminen van de B-groep, die in hoge mate betrokken zijn bij spanningen en inspanningen.

Magnesium is een essentieel mineraal en een belangrijk alkalinevormend element. Het is bovendien het vierde meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam, wat iets over het belang ervan zegt. De stof is in alle lichaamsweefsels aanwezig, en 98% van het mineraal bevindt zich daadwerkelijk in de cellen. Een volwassene bevat zo’n 24 g magnesium, waarvan zich ongeveer 25% in het spierweefsel bevindt en ongeveer 60% in onze botten, samen met andere mineralen zoals calcium en fosfor. Magnesium speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het ondersteunt meer dan 300 verschillende enzymatische processen.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel. 

Taurine is een bioactieve stof die voorkomt in vlees, vis en energiedranken. Het is een stof die van nature in het lichaam voorkomt, maar het lichaam kan deze stof ook zelf maken. Taurine vervult een functie in de hartspier en de zenuwcellen en beschermt in het oog de fotoreceptoren. Taurine zou een gunstig effect hebben op de hartwerking. 

Indicatie

MetaRelax® kan aan iedereen aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. Helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van Metarelax

-Het aanbevolen gebruik is 2 tabletten per dag of 1 zakje per dag.
-Bij hogere magnesiumbehoefte kunnen meer tabletten per dag ingenomen worden. Gelieve hiervoor uw arts te raadplegen.

Ingrediënten Metarelax

Tablet
Magnesiumglycerofosfaat 900 mg
Magnesium 100 mg (26,7%*)
Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 1 mg (71%*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 12,5 μg (500%*)
Vitamine B9 (folaat, Metafolin®) 100 μg (50%*)
Taurine 150 mg
Vitamine D (cholecalciferol) 12,5 μg (250%) 500 IU

Zakje
Magnesiumglycerofosfaat 1800 mg
Magnesium 200 mg (53,4%*)
Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 2 mg (53,4%*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 25 μg (1000%*)
Vitamine B9 (folaat, Metafolin®) 200 μg (100%*)
Taurine 200 mg
Vitamine D (cholecalciferol) 25 μg (500%) 1000 IU
Metarelax 180 tabletten
€ 42,49
€ 33,99

Laatste reviews en ervaringen met Metarelax

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax is een magnesiumvoedingssupplement , goed voor spieren, 2 tabletten per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werd binnen de verwachte tijd gratis aan huis geleverd. Betaling liep vlot en het supplement is beduidend goedkoper dan bij mijn gewone apotheker. Ben heel tevreden. :-)
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tabletten op aanraden van de dokter om mijn magnesium tekort aan te vullen en zo minder spierpijn (vooral aan de benen door het lange zitten tijdens het werk) te hebben. Dit had niet echt veel effect. Nu recent combineer ik het met Calx-X kalktabletten met vitamine D - dit lijkt wel effect te hebben. Dit ook op aanraden van mijn arts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product help mij om wat rustiger te zijn ,ik heb ongecontroleerde stress wat vaak problemen met zich meebrengt en nu ik dagelijks metarelax neem gaat het beter en s'avond neem ik de metasleep ben tevreden van de producten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Topproductje! Zou niet meer zonder kunnen ! Ik neem 2 tabletjes , eentje 's morgens en eentje voor het slapengaan. Heel tevreden over Metarelax.....het maakt me rustig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt goed tegen kramp in je spieren tegen stress, door het innemen van meta relax ...de naam zegt het al... gaan je spieren zich meer ontspannen. Hierdoor minder pijn en stress.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax is een zeer goed supplement. Werd ook aangeraden door huisarts omwille van de goede opname + de toevoegingen van Vit B12 en foliumzuur. Levering zeer snel en goed toegekomen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit bevat zowel vitamine B als magnesium in hoge dosis, werken beiden goed tegen stress. Ik neem het 's avonds voor het slapen gaan. Goede prijs voor deze hoeveelheid!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van mijn huisarts neem ik deze tabletten. Ik voel me fitter en heb ook een betere stoelgang. Deze grote verpakking vind ik erg handig en goedkoop!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Metarelax tabletten bevatten een goede verhouding magnesium met B-vitamines. Wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren. Verminderd nachtelijke spierkrampen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In periode's van onrust en stress situatie's voel ik de tintelende ,onrustige benen maar al te goed. Dan is dit produkt een welgekomen oplossing. ik neem dit op advies van mijn osteopaat en voel dat het een merkelijk verschil maakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden over metarelax, s'ochtends en soms om vier uur , bij veel stress,neem ik een metarelax, zonder dit ben ik veel e gestresseerd en wil dan veel meer snoepen die niet goed is voor de lijn

Metarelax kopen

Je kan Metarelax van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Metarelax of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Sport