Metarelax 90 tabletten

€ 25,49
€ 22,94
Bespaar 10% (€ 2,55)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Metarelax 90 tabletten

Omschrijving van Metarelax

MetaRelax is een magnesiumcomplex aangevuld met B-vitamines & taurine, wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren.

Optimale bio-energie bij drukke werkzaamheden. Het jachtige leven van de 21ste eeuw houdt ons al te vaak onder spanning. Het aminozuur dat overvloedig aanwezig is in de hersenen en onmisbaar is bij geestelijke druk en inspanning is taurine. Het speelt een sleutelrol bij de stressgevoeligheid, helpt bij innerlijke onrust en is zenuwsterkend. Taurine is ook goed voor de bloeddruk. Bij een verhoogde energieproductie in de hersenen is magnesium onmisbaar. Het helpt hersenen en zenuwen beschermen bij al te grote drukte en het bevordert de activering van de vitaminen van de B-groep, die in hoge mate betrokken zijn bij spanningen en inspanningen.

Metarelax is een product van Metagenics.

Indicatie

MetaRelax® kan aan iedereen aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. Helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van Metarelax

-Het aanbevolen gebruik is 2 tabletten per dag of 1 zakje per dag.
-Bij hogere magnesiumbehoefte kunnen meer tabletten per dag ingenomen worden. Gelieve hiervoor uw arts te raadplegen.

Ingrediënten Metarelax

Tablet
Magnesiumglycerofosfaat 900 mg
Magnesium 100 mg (26,7%*)
Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 1 mg (71%*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 12,5 μg (500%*)
Vitamine B9 (folaat, Metafolin®) 100 μg (50%*)
Taurine 150 mg
Vitamine D (cholecalciferol) 12,5 μg (250%) 500 IU

Zakje
Magnesiumglycerofosfaat 1800 mg
Magnesium 200 mg (53,4%*)
Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 2 mg (53,4%*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 25 μg (1000%*)
Vitamine B9 (folaat, Metafolin®) 200 μg (100%*)
Taurine 200 mg
Vitamine D (cholecalciferol) 25 μg (500%) 1000 IU
Metarelax 90 tabletten
€ 25,49
€ 22,94

Laatste reviews en ervaringen met Metarelax

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een schitterend product. Ik neem dit supplement bijna dagelijks en het helpt me om beter om te gaan met stresssituaties, alsook ben ik minder snel moe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een topproduct! Het doet wat het moet doen! Geen last meer van stress-periodes en concentratieproblemen. Duurt wel even voor je de werking optimaal voelt. (tip: koop direct 2 doosjes aan)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We nemen dit veel in periodes van verhoogde stress en als "onderhoud" bij fibromyalgie. Het maakt ons toch wat sterker tijdens zware periodes. Je kan het ook langdurig gebruiken zonder last te krijgen aan de maag.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De Metarelax tabletten bevatten een goede verhouding magnesium met B-vitamines. Wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren. Verminderd nachtelijke spierkrampen. Zijn wel grote tabletten om in te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door dagelijks gebruik van Meta relax ben ik verlost van herhaalde nachtelijke krampen in de benen en tenen. Ik blijf dit product kiezen omwille van het glycerofosfaat dat zou maken dat het magnesium beter opgenomen wordt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bevat zowel magnesium als vitamine B. Geeft je meer energie en ontspant je spieren! Goed bij vermoeidheid, als kuur gebruik ik het. Goede prijs-kwaliteit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax is hooggedoseerd magnesium. Dit wordt goed verdragen door de maag en de darmen en werkt positief op stressbeheersing en goede nachtrust. Wel lang genoeg blijven innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een produkt wat ik al jaren inneem. Het werd me aangeraden door mijn osteopaat. Ik reageer er ook goed op,heb een mindere last in mijn benen (van de fibromyalgie)wss door de dosis magnesium. Het geeft s'morgens meer energie en s'avonds de rust.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  metarelax is veel goedkoper dan bij de apotheek in de straat. mijn man heeft geen last meer van krampen in zijn benen, hij had vooral last van rusteloze benen. dit is opgelost door metarelax.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is ook bij deze verpakking een groot voordeel dat je lang weg kan om zonder onderbreking de medicatie te nemen.Bovendien heb ik een zeer goeie respons zodat nachtelijke krampen volledig wegblijven bij regelmatig gebruik!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste magnesiumtabletten bij fibromyalgie, vermoeidheid en stress. Prijs is ok, zeker als je met korting kan bestellen en meerdere dozen tegelijk, dan is de verzending gratis. Prima service.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit middel op aanraden van mijn huisarts om tekorten aan te vullen. Ik voel momenteel nog geen verschil maar ik neem het nog maar enkele weken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je voelt al dat het werkt, want na een aantal dagen heb je geen krampen meer. Je merkt goed, als je het vergeet. Dan heb je weer gauw die krampen. Daarom vind ik het deze tabletten fijn, om te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds tweemaal beproefde ik metarelax in een stressperiode met goed resultaat. Dus eigenlijk preventief.Het ganse jaar doornemen ,zie ik niet als optie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metagenics Metarelax Tabletten 90 stuks Voedingssupplement op basis van taurine, magnesium, vitamine B6 en B12 en vitamine D, in de vorm van tabletten. Helpt in periodes van stress en vermoeidheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax bevat verschillende componenten zoals vitaminen, mineralen, ginseng en ginkgo biloba die mekaar zeer goed aanvullen waardoor je geen extra voedingssupplementen meer hoeft bij te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik per dag één tablet. Doe dit al heel lang. Ik heb daar een goed gevoel bij, omdat ik me wat rustiger voel. In de tablet zitten stoffen die je kennelijk nodig hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werd mij aangeraden door een dokter fysiotherapeut en een manuele therapeut. Het helpt duidelijk om spierspanningen tegen te gaan. Neem er twee per dag : één 's morgens en 's avonds. Voel duidelijk minder spanningen op mijn spieren..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax is ideaal voor mijn spier reuma en de stress, het ontspant mijn spieren, dit is voor mij een must! want anders is het niet te houden van de pijn !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is mijn 2 de metarelax kuur die ik doe. Ik voel me hier heel goed bij. Geen last van vermoeide spieren en ook minder last van vermoeidheid. Misschien jammer dat de pillen zo groot zijn.

Metarelax kopen

Je kan Metarelax van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Metarelax of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Sport