€ 25,99
€ 19,23
Bespaar 26% (€ 6,76)
Promotie 26% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van MetaRelax

MetaRelax is een magnesiumcomplex aangevuld met B-vitamines en taurine. MetaRelax® wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren.

Optimale bio-energie bij drukke werkzaamheden. Het jachtige leven van de 21ste eeuw houdt ons al te vaak onder spanning. Het aminozuur dat overvloedig aanwezig is in de hersenen en onmisbaar is bij geestelijke druk en inspanning is taurine. Het speelt een sleutelrol bij de stressgevoeligheid, helpt bij innerlijke onrust en is zenuwsterkend. Taurine is ook goed voor de bloeddruk. Bij een verhoogde energieproductie in de hersenen is magnesium onmisbaar. Het helpt hersenen en zenuwen beschermen bij al te grote drukte en het bevordert de activering van de vitaminen van de B-groep, die in hoge mate betrokken zijn bij spanningen en inspanningen.

Magnesium is een essentieel mineraal en een belangrijk alkalinevormend element. Het is bovendien het vierde meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam, wat iets over het belang ervan zegt. De stof is in alle lichaamsweefsels aanwezig, en 98% van het mineraal bevindt zich daadwerkelijk in de cellen. Een volwassene bevat zo’n 24 g magnesium, waarvan zich ongeveer 25% in het spierweefsel bevindt en ongeveer 60% in onze botten, samen met andere mineralen zoals calcium en fosfor. Magnesium speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het ondersteunt meer dan 300 verschillende enzymatische processen.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel. 

Taurine is een bioactieve stof die voorkomt in vlees, vis en energiedranken. Het is een stof die van nature in het lichaam voorkomt, maar het lichaam kan deze stof ook zelf maken. Taurine vervult een functie in de hartspier en de zenuwcellen en beschermt in het oog de fotoreceptoren. Taurine zou een gunstig effect hebben op de hartwerking. 

Indicatie

MetaRelax® kan aan iedereen aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen.

MetaRelax® helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.


Gebruik van MetaRelax

Het aanbevolen gebruik is 1 zakje per dag, oplossen in water

Ingrediënten MetaRelax

Eén zakje MetaRelax levert:
 • Magnesiumglycerofosfaat 1800 mg
 • Magnesium 200 mg (53,4%*)
 • Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 2 mg (53,4%*)
 • Vitamine B12 (methylcobalamine) 25 µg (1000%)*
 • Vitamine B9 (folaat, Metafolin^®^) 200 µg (100%*)
 • Taurine 200 mg
 • Vitamine D (cholecalciferol) 25 µg (500%) 1000 IU
*% RI : Referentie-inname

Waarschuwing

Niet gebruiken in geval van: geen gevallen gekend

€ 25,99
€ 19,23

Laatste reviews en ervaringen met MetaRelax

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tevreden

  Dit product is bestemd voor mijn mama die 90 jaar oud is en zij voelt er zich beter mee.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tevreden

  Ik gebruik Metarelax al enkele jaren voordat ik ga slapen. Het helpt mijn spieren ontspannen en ik slaap beter. Als ik het wel eens vergeet, dan merk ik dat. De tabletten zijn voor mij te groot om door te slikken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goede remedie voor stress

  De MetaRelax-kuur is op lange termijn effectief tegen stress en vermoeidheid. Met dit product, dat continu wordt ingenomen, kunt u een bepaalde dagelijkse ontspanning bereiken zonder dat er bijwerkingen optreden. Ik ben op dit moment bij mijn tweede box en ik voel me beter.

  Was deze beoordeling nuttig?

MetaRelax kopen

Je kan MetaRelax van het merk Metagenics , geproduceerd door Metagenics Belgium , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Metarelax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie