€ 15,99
€ 12,15
Bespaar 24% (€ 3,84)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van MetaSleep

MetaSleep is een voedingssupplement op basis van plantenextracten, magnesium, B-vitamines en melatonine.

Het bevat extracten van valeriaan en citroenmelisse die draagt bij het inslapen, een natuurlijke, gezonde slaap ondersteunen en goed zijn voor een rustgevend effect. MetaSleep bevat ook gestandaardiseerde extracten van passiebloem en groene thee, rijk aan L-theanine, magnesium en B-vitamines (B6, B9, B12) ter ondersteuning van het zenuwstelsel.


Indicatie

 • Draagt bij het inslapen.
 • Ondersteunt een goede en gezonde nachtrust.

Gebruik van MetaSleep

1-2 tabletten, 30 minuten voor het slapengaan.

Ingrediënten MetaSleep

per tablet :

Magnesium (bisglycinaat, glycerofosfaat) 60 mg16%*
Melatonine 0.295mg
Valeriaanextract (Valeriana offi cinalis) 150 mg
Groene thee extract (Camellia sinensis) rijk aan L-théanine 100 mg
Passiflora extract (Passiflora incarnata) 50 mg
Melisse extract (Melissa officinalis) 50 mg
Vitamine B6 1 mg71%*
Vitamine B12 25 mcg1000%*
Foliumzuur (Metafolin®)100 μg100%*
Glutenvrij
Lactosevrij

*% ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)

Hulpstoffen:
microkristallijne cellulose, coating (omhulling: hydroxypropylmethylcellulose, kleurstof: calciumcarbonaat, omhulling: cellulose, antiklontermiddel: stearinezuur, glansmiddel: talk), hydroxypropylcellulose, maltodextrine, natriumcarboxymethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat
€ 15,99
€ 12,15

Laatste reviews en ervaringen met Metasleep

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten helpen echt om in slaap te geraken. Het is geen slaappil maar de effecten om in te slapen zijn quasi dezelfde. Heel tevreden op dit ogenblik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als pijnpatiënt gaat het allemaal wat moeilijker rond deze tijd van het jaar. Naar de huisdokter geweest met hoofdpijn, extra ruglast, slecht slapen,... Verdict: 'De dagen worden korter, uurverandering, minder daglicht. Probeer eens Metasleep een half uurtje voor het slapengaan. Kan je gewoon met je andere medicatie combineren.' Na 5 dagen sliep ik al een stuk beter! Wel nog steeds meer pijn en vermoeid overdag...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht voor iemand anders maar deze persoon is er echt wel tevreden van eentje in nemen half uurtje voor het slapen gaan en ze slaapt goed en vast wat daar voor niet het geval was . Het was haar op aanraden van de huisarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metasleep kan misschien een beetje helpen om in te slapen maar bij mij helpt het helaas niet. Ik neem een tablet met water in ongeveer 30min voor het slapen gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man kan hierdoor terug een betere nachtrust pakken en is aangenamer in de omgang. Superproduct en zeker aan te raden voor mensen die geen echte medicijnen willen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt me goed tot rust komen een uurtje voor ik ga slapen,ik heb geen suf gevoel bij het opstaan en voel me uitgerust ,een groot voordeel is dat er geen gewenning ontstaat
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit nu enkele dagen en merk nog geen verschil. Ik raak nog steeds slecht in slaap. Ik hoop dat als ik dit blijf nemen ik wel een verschil ga merken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden me die gebruikt om te nemen anxiolithyc om te slapen en goed metslapen helpt me om in slaap vallen gemakkelijker dan voorheen en brengt nachten rustiger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product dat helpt bij het inslapen. Is volledig met natuurproducten aangemaakt en leidt niet tot verslaving. Aanrader indien moeilijkheden worden ondervonden bij het inslapen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Als je een langdurig slaapproblemen hebt dan helpen ze niet echt. Producten van plantaardige oorsprong zijn goed als het maar een tijdelijk probleem is. Maar, iedereen reageerde anders dus, het proberen waard.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijk alles waar ik van hou, iemand die erg gestrest is, had ik een beetje moeite, maar nu ik een half uurtje voor het slapen gaan heb, heb ik het gevoel dat ik me begin te ontspannen en dat ik eindelijk kan gaan slapen en teruggaan naar mijn bed, veel meer ontspannen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik erg gestresseerd ben gebruik ik Metasleep samen met sedinal. Ik gebruik ze persoonlijk een groot half uur voordat ik ga slapen. Doorslapen is helaas wat moeilijker.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hier is een methode om een rustige en zorgeloze nachtrust te vinden. Het was mijn apotheker die mij in Metasleep introduceerde en ik ben er erg blij mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten helpen goed als ik te gespannen ben om in te slapen en mijn nachtrust heel hard nodig heb omdat vroeg moet opstaan. Er zijn geen nevenwerkingen zoals ochtendsufheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Inslapen gaat vlotter. Bij ontwaken's nachts wordt de slaap vlugger hervat. Men wordt ook fitter wakker. In de loop van de dag, blijft men langer fitter.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt niet altijd, dus is het wel zinvol om te gebruiken? Is ook goedkoper via Farmaline dan bij je gewone apoteker.Wordt telkens snel geleverd, al na een paar dagen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  voor mij werkt metaslaap niet zo goed. Ik heb het gevoel dat ik nog langer wakker blijf. Misschien kost het meer tijd. Voor mij niet erg effectief
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede inslaper als aanvulling op metarelax om je door de dag stressvrij te houden. ik kan het aanraden aan iedereen. ook de snelle levering is een groot pluspunt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft daadwerkelijk gunstig effect op inslapen. Geen gewenning of verslaving. Ontspannen nachtrust. Is een aangename ontdekking na MetaRelax. Rustgevend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik zit met een heel groot slaapprobleem en mijn dokter is tegen slaapmedicatie, maar dit heeft hij mij wel aangeboden om eens te proberen, omdat hij er al veel goede reacties had op gekregen. Ik gebruik dit nu en ik moet zeggen met wisselend succes. De ene keer helpt het, maar er zijn ook nog veel dagen dat de werking heel miniem is. Nu mijn slaapprobleem is ook al iets van jaren, dus ik ga dit nog eventjes verder proberen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik kon moeilijk inslapen en zocht een alternatief op plantaardige basis. ik ben in contact gekomen met metasleep doordat ik het op tv zag. daardoor wou ik het wel eens proberen of het wel hielp voor mij. en inderdaad sinds ik dat neem kan ik nu beter inslapen. ik ben heel tevreden over dit product en zal het zeker nog gebruiken in de toekomst.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De combinatie van planten en vitaminen van metaslaap was al zeer effectief bij het inslapen, maar met melatonine bovendien vond ik een zeer goede kwaliteit van slaap. Ik beveel dit product ten zeerste aan

MetaSleep kopen

Je kan MetaSleep van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Slaapmiddelen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress