€ 15,99
€ 12,79
Bespaar 20% (€ 3,20)

Omschrijving van Metasleep

MetaSleep® is een voedingssupplement op basis van plantenextracten, magnesium, B-vitamines en melatonine.

Het bevat extracten van valeriaan en citroenmelisse die helpen bij het inslapen, een natuurlijke, gezonde slaap ondersteunen en goed zijn voor een rustgevend effect. MetaSleep® bevat ook gestandaardiseerde extracten van passiebloem en groene thee, rijk aan L-theanine, magnesium en B-vitamines (B6, B9, B12) ter ondersteuning van het zenuwstelsel.

Indicatie

Helpt bij het inslapen.
Bevordert een goede en gezonde nachtrust.

Gebruik van Metasleep

1-2 tabletten, 30 minuten voor het slapengaan.

Ingrediënten Metasleep

per tablet :

Magnesium (bisglycinaat, glycerofosfaat) 60 mg16%*
Melatonine 0.295mg
Valeriaanextract (Valeriana offi cinalis) 150 mg
Groene thee extract (Camellia sinensis) rijk aan L-théanine 100 mg
Passiflora extract (Passiflora incarnata) 50 mg
Melisse extract (Melissa officinalis) 50 mg
Vitamine B6 1 mg71%*
Vitamine B12 25 mcg1000%*
Foliumzuur (Metafolin®)100 μg100%*
Glutenvrij
Lactosevrij

*% ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)

Hulpstoffen:
microkristallijne cellulose, coating (omhulling: hydroxypropylmethylcellulose, kleurstof: calciumcarbonaat, omhulling: cellulose, antiklontermiddel: stearinezuur, glansmiddel: talk), hydroxypropylcellulose, maltodextrine, natriumcarboxymethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat
Metasleep 30 tabletten
€ 15,99
€ 12,79

Laatste reviews en ervaringen met Metasleep

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metasleep kan misschien een beetje helpen om in te slapen maar bij mij helpt het helaas niet. Ik neem een tablet met water in ongeveer 30min voor het slapen gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man kan hierdoor terug een betere nachtrust pakken en is aangenamer in de omgang. Superproduct en zeker aan te raden voor mensen die geen echte medicijnen willen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt me goed tot rust komen een uurtje voor ik ga slapen,ik heb geen suf gevoel bij het opstaan en voel me uitgerust ,een groot voordeel is dat er geen gewenning ontstaat
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit nu enkele dagen en merk nog geen verschil. Ik raak nog steeds slecht in slaap. Ik hoop dat als ik dit blijf nemen ik wel een verschil ga merken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product dat helpt bij het inslapen. Is volledig met natuurproducten aangemaakt en leidt niet tot verslaving. Aanrader indien moeilijkheden worden ondervonden bij het inslapen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Als je een langdurig slaapproblemen hebt dan helpen ze niet echt. Producten van plantaardige oorsprong zijn goed als het maar een tijdelijk probleem is. Maar, iedereen reageerde anders dus, het proberen waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik erg gestresseerd ben gebruik ik Metasleep samen met sedinal. Ik gebruik ze persoonlijk een groot half uur voordat ik ga slapen. Doorslapen is helaas wat moeilijker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten helpen goed als ik te gespannen ben om in te slapen en mijn nachtrust heel hard nodig heb omdat vroeg moet opstaan. Er zijn geen nevenwerkingen zoals ochtendsufheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Inslapen gaat vlotter. Bij ontwaken's nachts wordt de slaap vlugger hervat. Men wordt ook fitter wakker. In de loop van de dag, blijft men langer fitter.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt niet altijd, dus is het wel zinvol om te gebruiken? Is ook goedkoper via Farmaline dan bij je gewone apoteker.Wordt telkens snel geleverd, al na een paar dagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede inslaper als aanvulling op metarelax om je door de dag stressvrij te houden. ik kan het aanraden aan iedereen. ook de snelle levering is een groot pluspunt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft daadwerkelijk gunstig effect op inslapen. Geen gewenning of verslaving. Ontspannen nachtrust. Is een aangename ontdekking na MetaRelax. Rustgevend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik zit met een heel groot slaapprobleem en mijn dokter is tegen slaapmedicatie, maar dit heeft hij mij wel aangeboden om eens te proberen, omdat hij er al veel goede reacties had op gekregen. Ik gebruik dit nu en ik moet zeggen met wisselend succes. De ene keer helpt het, maar er zijn ook nog veel dagen dat de werking heel miniem is. Nu mijn slaapprobleem is ook al iets van jaren, dus ik ga dit nog eventjes verder proberen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik kon moeilijk inslapen en zocht een alternatief op plantaardige basis. ik ben in contact gekomen met metasleep doordat ik het op tv zag. daardoor wou ik het wel eens proberen of het wel hielp voor mij. en inderdaad sinds ik dat neem kan ik nu beter inslapen. ik ben heel tevreden over dit product en zal het zeker nog gebruiken in de toekomst.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft niet het gewenste effect at ik verwacht had. Mijn man en ik zijn gewen om een 1/2 co bromazepam 6mg te nemen voor het slapen gaan en we wilde aar eigenlijk mee stoppen. Met e Metasleep val ik niet in slaap mijn man wel. Ik ben terug overgestapt op bromazepam daar ik nachtdienst doe als verpleegkundige n mijn slaap wel echt nodig heb.

Metasleep kopen

Je kan Metasleep van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Slaapmiddelen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress