€ 28,49
€ 21,94
Bespaar 23% (€ 6,55)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van MetaSleep

MetaSleep® is een voedingssupplement op basis van plantenextracten, magnesium, B-vitamines en melatonine.

Het bevat extracten van valeriaan en citroenmelisse die bijdragen tot het inslapen, een natuurlijke, gezonde slaap ondersteunen en goed zijn voor een rustgevend effect. MetaSleep® bevat ook gestandaardiseerde extracten van passiebloem en groene thee, rijk aan L-theanine, magnesium en B-vitamines (B6, B9, B12) ter ondersteuning van het zenuwstelsel.

Een gezonde slaap is onontbeerlijk voor een goede gezondheid. Vele factoren kunnen echter de slaap verstoren, zoals bijvoorbeeld stress, te laat opblijven, sporten, relatieconflicten, werken of het gebruik van pc of tablet net voor het slapengaan, het gebruik van bepaalde geneesmiddelen… 

Bij slaapproblemen is het belangrijk eerst de oorzaak op te sporen en waar mogelijk aan te pakken. Relaxatie, verbeteren van de slaaphygiëne of eventueel gedragstherapie kunnen helpen om het inslapen en/of doorslapen te verbeteren. Een andere oplossing kan erin bestaan om een natuurlijk middel te gebruiken.

Indicatie

 • Draagt bij tot het inslapen.
 • Ondersteunt een goede en gezonde nachtrust.

Gebruik van MetaSleep

1 tablet, 30 minuten voor het slapen gaan.

Ingrediënten MetaSleep


Ingrediënt RI*
Valeriaan (Valeriana officinalis)150 mg 
Citroenmelisse (Melissa officinalis L.)50 mg 
Passiebloem (Passiflora incarnata)50 mg 
Groene thee (Camellia sinensis)100 mg 
Melatonine0,295 mg 
Magnesium (glycerofosfaat en bisglycinaat)60 mg16%*
Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat)1 mg71%*
Vitamine B9 (Metafolin®)100 µg50%*
Vitamine B12 (methylcobalamine)25 µg1000%*

Glutenvrij
Lactosevrij

*% ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)

Hulpstoffen:
microkristallijne cellulose, coating (omhulling: hydroxypropylmethylcellulose, kleurstof: calciumcarbonaat, omhulling: cellulose, antiklontermiddel: stearinezuur, glansmiddel: talk), hydroxypropylcellulose, maltodextrine, natriumcarboxymethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat.
€ 28,49
€ 21,94

Laatste reviews en ervaringen met MetaSleep

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Geld weggegooid

  Metasleep heeft me niet geholpen bij het inslapen, ik kon evenzeer niet inslapen. Het zou kunnen dat ik 's morgens .beter uitgerust ben maar op deze korte tijd kan ik dat niet met zekerheid zeggen. Ik nam reeds 10 tabletten. Ik ga ze een tijdje blijven nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Metasleep

  In tegenstelling tot sommige andere producten heeft dit product een zeer correct effect, het helpt bij het in slaap vallen. Het heeft een effect ongeveer een half uur nadat je het hebt gekregen, en het positieve is dat er geen slaperigheid is als je wakker wordt. Als er een negatief punt is, is het dat de geur van de tablet een beetje minder aangenaam, zelfs slecht..

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Rustiger inslapen en doorslapen

  Wij hebben metasleep gekocht voor onze puberzoon, op advies van de huisarts. Het is een veilig product, geen zwaar of verslavend medicijn, maar eerder een supplement. Omdat we al positieve ervaring hadden met andere producten uit het ‘meta’ gamma, stonden we er zeker voor open dat hij dit zou gebruiken. Sinds hij dit neemt slaapt hij sneller en rustiger in en lukt het ook makkelijker om door te slapen. Een doeltreffend product.

  Was deze beoordeling nuttig?

MetaSleep kopen

Je kan MetaSleep van het merk Metagenics , geproduceerd door Metagenics Belgium , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Slaapmiddelen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress