€ 20,20
€ 15,96
Bespaar 21% (€ 4,24)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Deba Pharma Magnesium Citraat 1000mg

Magnesium citraat wordt gemaakt door de synthese van magnesiumcarbonaat en citroenzuur en is voor het organisme een direct beschikbare bron van dit belangrijke mineraal.  Het speelt een belangrijke rol in de activering van aminozuren bij de biosynthese van proteïnen en is sterk geconcentreerd aanwezig in de intercellulaire vloeistof en de botten.

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.

Indicatie

Magnesium

Gebruik van Deba Pharma Magnesium Citraat 1000mg

1 à 3 capsules per dag, of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba Pharma Magnesium Citraat 1000mg

Samenstelling per capsule Magnesium citraat (15% magnesium) 1000 mg 50 ADH
€ 20,20
€ 15,96

Laatste reviews en ervaringen met Deba pharma magnesium citraat 1000mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deba Pharma Magnesium Citraat is organisch van oorsprong en wordt dus goed opgenomen door het lichaam. Als het 's avonds ingenomen wordt heeft het een betere werking, het zorgt voor een goede ontspanning van de spieren en een goede nachtrust.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Magnesiumcitraat zorgt voor energieproductie, minder stress, minder vermoeidheid en is een zeer goed product. ...............................
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  tot nu toe tevreden..... neem het echter niet lang.... genoeg voor een juiste analyse dus nog even wachten geblazen zal ;voor een volgende keer zijn... met dank
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze goed opneembare magnesium is voor mij met een bindweefselaandoening echt zeer werkzaam waardoor ik me toch beter voel,ben blij dat ik die bij jullie kan kopen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het op aanraden van mijn huisarts (expliciet deba) . Goed tegen spierspanningen. Ook uitstekend bij nachtelijke spierkrampen. Magnesium citraat is een van de beste opneembare.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had reeds alles geprobeerd om mijn nachtelijke beenkrampen te verhelpen. Toen werd mij magnesium citraat aangeraden, wat ik ook deed. Ik neem nu twee capsules per dag en mijn nachtelijke beenkrampen zijn verdwenen. Ik kan dus niets dan goed over dit product vertellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit neem ik ook als ondersteuning bij fibromyalgie,dit product Deba Pharma geeft wel duidelijk de hoeveelheid opneembare magnesium 150mg op 1000mg citraat ,wat andere merken niet doet bij citraat,capsule is goed in te nemen.Niet zo duur als de gechelateerde magnesium. Robert
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een paar dagen 1 tablet te nemen, begon mijn nachtrust te beteren. Ik kan nu langer doorslapen en voel me 's morgens echt uitgerust. In stressvolle periodes neem ik 2 tabletten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze magnesium reeds een aantal jaren en ben zeer tevreden. Ik ben bijna 60jr en pijnlijke spieren heb ik sinds ik dit inneeem veel minder.

Deba Pharma Magnesium Citraat 1000mg kopen

Je kan Deba Pharma Magnesium Citraat 1000mg van het merk Deba Pharma, geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium