3M Microfoam Surgical Tape 10cm x 5m 1528-4 3 stuks

3M  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 70,50
€ 63,45
Bespaar 10% (€ 7,05)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van 3M Microfoam Surgical Tape 10cm x 5m 1528-4

De 3M™ Microfoam™ medische hechtpleister rekt uit in alle richtingen. Bij zwelling geeft het mee zodat lichaamstrauma`s zoveel mogelijk vermeden worden. Past zich erg goed aan de lichaamsvorm aan, de 3M™ Microfoam™ medische hechtpleister kan in zones met een onregelmatig oppervlak gebruikt worden. Indien nodig zorgt het bij oedeem voor compressie en vermindert het bloedingen. De 3M™ Microfoam™ Chirurgische Hechtpleister vormt een barrière tegenover vocht, water en besmettingen en is waardevol als buffer en beschermingspleister. Het heeft een hygiënisch `wipe-clean` oppervlak. De 3M™ Microfoam™ medische hechtpleister is hypoallergeen en radiolucent, en dus een comfortabele keuze voor patiënten.

Voordelen
De exclusieve schuimen onderklever is tegelijk stevig en soepel, volgt probleemloos alle bewegingen die men maakt en maakt uiterst verdraagbare en comfortabele verbanden mogelijk
Hij kan perfect gebruikt worden bij oedemen, maar is ook toepasbaar als drukverband dankzij zijn oorspronkelijke aaneenhechting
Hij is waterwerend en laat de huid ademen hetgeen aan deze een grote verdraagbaarheid toelaat
Bij verwijdering laat hij geen restjes achter en laat x-stralen door

Indicatie

De 3M™ Microfoam™ medische hechtpleister is een uiterst modelleerbare, hypoallergene, elastische foam hechtpleister. Zijn stevigheid maakt de pleister uiterst geschikt voor moeilijke zones en bijzondere toepassingen.
€ 70,50
€ 63,45

3M Microfoam Surgical Tape 10cm x 5m 1528-4 kopen

Je kan 3M Microfoam Surgical Tape 10cm x 5m 1528-4 van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters