Bloeddrukmeter BP A150 AFIB 3 1 stuk

€ 109,95
€ 86,86
Bespaar 21% (€ 23,09)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Bloeddrukmeter BP A150 AFIB 3

Deze Microlife BP A150 met AFIB detectie is een eenvoudig te bedienen bloeddrukmeter voor metingen aan de bovenarm. De meter is uiteraard klinisch gevalideerd volgens de hoogste standaarden. Het display van deze bloeddrukmeter is relatief groot waardoor de metingen eenvoudig zijn af te lezen. De laatste meting wordt opgeslagen in het geheugen. Door Gentle+ technologie wordt de manchet nooit harder opgepompt dan nodig voor het verkrijgen van een accurate meting.
 
3/MAM meting
3/MAM meettechnologie is de gepatenteerde ''3x Microlife Average Mode''. Kort gezegd doet deze meting het volgende: 1 meting -> 15 sec rust -> 2e meting -> 15 sec rust -> 3e meting -> 3/mam uitkomst van de meting. Indien één van de drie metingen twijfelachtig is (of sterk afwijkt) wordt er automatisch een vierde meting uitgevoerd om tot een uiterst betrouwbare meting te komen. In de 3/MAM modus wordt automatisch gescreend op atriumfibrilleren (AFIB).
 
Microlife bloeddrukmeters en oplaadbare batterijen
Het unieke aan Microlife bloeddrukmeters is dat dit merk kan functioneren in combinatie met oplaadbare batterijen. Oplaadbare batterijen hebben een lagere spanning dan normale alkaline batterijen (1.2 volt tegen 1.5 volt). Veel elektronische apparaten kunnen met dit spanningsverschil niet overweg. Microllife bloeddrukmeters kunnen dat wel! Met een setje goede oplaadbare batterijen kunt u dus op langere termijn geld besparen. Wij bieden u de mogelijkheid om bij uw bloeddrukmeter een set krachtige oplaadbare Duracell batterijen te kopen (4 stuks - 2500 mAh). Deze batterijen kunnen ongeveer 400 keer opgeladen worden. U dient zelf een batterijen lader te hebben. De Microlife adapter is géén lader.
 
Wat is atriumfibrillatie? (video onderaan deze pagina)
Atriumfibrilleren (oftewel boezemfibrilleren) is een hartritmestoornis waardoor het hart onregelmatig en vaak ook te snel klopt. Deze onregelmatigheid kan ertoe leiden dat de bloedstroom soms wat verstoord wordt waardoor een kleine hoeveel bloed kan gaan stollen. Hierdoor ontstaat een klontering of bloedstolsel.
 
Wanneer zo’n bloedstolsel in het hart op een gegeven moment loslaat, komt het in de bloedstroom terecht en wordt met het bloed meegevoerd naar de hersenen. Daar zijn de vaten zo klein dat een verdere doorstroming niet meer mogelijk is. Dit is het moment dat het stolsel het bloedvat afsluit en daarmee verdere bloeddoorvoer blokkeert. Een gedeelte van het hersenweefsel krijgt dan geen zuurstof meer waardoor het afsterft. Dit wordt ook wel een beroerte genoemd. Dit heeft vaak blijvende invaliditeit of zelfs de dood tot gevolg. De gepatenteerde AFIB technologie van Microlife kan deze onregelmatigheden constateren en u dus tijdig waarschuwen. Meer over AFIB kunt u hier lezen.
 
Microlife AFIB detectie biedt de mogelijkheid om op een betrouwbare manier AFIB te ontdekken (alleen in AFIB/MAM modus).
 
Het meten van uw eigen bloeddruk en het vroegtijdig ontdekken van AFIB kan het risico op een beroerte sterk reduceren. Met deze Microlife bloeddrukmeter kunt u op een betrouwbare en eenvoudige manier uw bloeddruk meten en tegelijkertijd atriumfibrilleren opsporen.

Indicatie

De Microlife BP A150 Afib maakt gebruik van de gepatenteerde AFIB technologie van Microlife. AFIB kan zogeheten boezemfibrillatie tijdig detecteren. Iets wat zeer gevaarlijk is en tijdige constatering van deze aandoening kan een beroerte voorkomen.
Start een meting met één druk op de knop
Groot en duidelijk display
Manchetmaat: 22 cm - 42 cm
MAM technologie (gemiddelde 3 metingen)
AFIB technologie: detecteert atriumfibrileren
5 jaar garantie!

Ingrediënten Bloeddrukmeter BP A150 AFIB 3

De Microlife BP A150 AFIB is een complete bloeddrukmeter. De meter wordt gebruiksklaar geleverd. In de doos zit:
De bloeddrukmeter
M/L manchet in de maat 22 cm tot 42 cm
Handleiding (Nederlands)
Opbergetui
AA batterijen
€ 109,95
€ 86,86

Klanten die dit kochten, kochten ook

Bloeddrukmeter BP A150 AFIB 3 kopen

Je kan Bloeddrukmeter BP A150 AFIB 3 van het merk Microlife, geproduceerd door OTC SOLUTIONS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Bloeddrukmeters
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten