€ 7,12
€ 5,48
Bespaar 23% (€ 1,64)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van 3M Micropore Silicone 2,5cm x 5m 2775-1fr

De 3M Micropore Siliconen Hechtpleister is bijzonder geschikt voor het vastzetten van gaasjes, zelfs op de zeer gevoelige huid.
 • Geen huidbeschadiging: met de 3M Micropore Siliconen Hechtpleister bestaat er een minimaal risico op huidbeschadiging bij het verwijderen.
 • Pijnloos verwijderen: door de unieke gepatenteerde sliconen kleeflaag kan de pleister zonder pijn worden verwijderd.
 • Goede fixatie: plooibare pleister zorgt voor een betrouwbare hechting.
 • Scheurbaar: in lengte en breedte dankzij de perforaties.
 • Herpositioneerbaar: opnieuw aanbrengen zonder verlies van kleefkracht.
 • Voorkomt geirriteerde huid: hypoallergeen adhesief zorgt voor een minimaal risico op dermatitis (huidonsteking) en andere huidproblemen.

Indicatie

De 3M Micropore Siliconen Hechtpleister is geschikt voor de fixatie van o.a. verbanden bij patienten met een (zeer) kwetsbare en/of risicovolle huid. In tegenstelling tot traditionele hechtpleisters blijft de kleefkracht van de 3M Micropore Siliconen Hechtpleister gedurende de fixatieperiode constant.
€ 7,12
€ 5,48

Laatste reviews en ervaringen met 3m micropore silicone 2,5cm x 5m 2775-1fr

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kleine verpakking, geen gedoe met extra plastic afval! Pleister op rol is blauw van kleur, misschien voor sommigen niet zo leuk maar als je allergisch bent aan pleisters is dit wel TOP! Geen jeuk, uitslag of wat dan ook en makkelijk te verwijderen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prachtige tape voor mensen met een gevoelige, dunne of kwetsbare huid. Blijft mooi op zijn plaats zitten en is perfect te hergebruiken. Blijft zijn kleefwaarde behouden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zelfklevende strip voor de zeer gevoelige huid om kompressen vast te houden in geval van blessures. De traditioneel geteste zelfklevende stroken veroorzaken erupties terwijl dit niet het geval is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De allerbeste hechtpleister ooit. Het is het zeker waard geweest om deze te bestellen ook al is hij duurder dan de gewone microsite. Na een buikoperatie stond mijn huid zo straks dat Alle soorten pleisters gelijk irritatie veroorzaakten. Dit is de enige soort die ik kon verdragen. Jammer dat deze niet gelijk aangeraden werd in het ziekenhuis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door urologische problemen, alle 4 u wondverband wisseling mede met een beschermlaag niets roodhuid , gekwetste huid meer. Enkel v dagelijks gebruik hoop ik op binnen enkele jaren prijsdaling ? Product op zich, allerbeste v extreem gevoelige huid. Aan te raden. Ook jullie leertijd en productaanbod heel makkelijk, vlug en betrouwbaar v zieke mensen. Marleen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel erg tevreden over de service van Farmaline. Je kan op elk moment van de dag een online bestelling doen, zonder uit je huis te moeten komen.

3M Micropore Silicone 2,5cm x 5m 2775-1fr kopen

Je kan 3M Micropore Silicone 2,5cm x 5m 2775-1fr van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Verbandmateriaal