€ 54,09
€ 48,68
Bespaar 10% (€ 5,41)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Minami MorEPA +Plus

Hooggeconcentreerde 92% omega-3, 635 mg EPA / 195 mg DHA per softgel

- EPA en DHA dragen bij tot het behoud van de normale bloeddruk bij een dagelijkse inname van 3 g EPA+DHA (2x2 softgel/dag).
- EPA en DHA dragen bij tot het behoud van normale triglyceridengehalten in het bloed bij een dagelijkse inname van 2 g EPA+DHA (3x1 softgel/dag)
- DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale hersenfunctie bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA (2x1 softgel/dag).
- EPA en DHA dragen bij tot de normale hartwerking bij een dagelijkse inname van minstens 250 mg EPA+DHA (1 softgel/dag).

Indicatie

Een omega-3 voedingssupplement voor een gezonde hart, hersen en gezichtsfunctie.

Gebruik van Minami MorEPA +Plus

Gebruiksaanwijzing als voedingssupplement voor volwassenen: 1 tot 4 softgels per dag, liefst bij een maaltijd. De dagelijkse inname van EPA+DHA mag niet hoger zijn dan 5 g.

Ingrediënten Minami MorEPA +Plus

Supplement Info (Voedingswaarde per Softgel)
Totaal gewicht 1459 mg 
Inhoud 1017 mg 
Energie 11 kcal - 45 kJ 
Vetten 1,0 g 
- Verzadigde vetten 0 g 
- Mono-onverzadigde vettenmax. 20 mg 
- Polyonverzadigde vettenmin. 930 mg 
Totaal Omega-3 915 mg 
- EPA (Eicosapentaeenzuur) 635 mg 
- DHA (Docosahexaeenzuur) 195 mg 
Andere Omega-3 vetzuren 85 mg 
Antioxidant Miradoxan, een uitgebalanceerde mix van rozemarijn- en tocoferolextracten, helpt de versheid van elk Minami supplement te behouden 

Waarschuwing

Glutenvrii / lactosevrij
€ 54,09
€ 48,68

Laatste reviews en ervaringen met Minami morepa +plus

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele weken gebruik van deze softgels is de algemene ervaring zeker positief (gevoel van energie, al kan dit een subjectief gegeven zijn); een écht waardeoordeel zal pas later blijken na een eventuele bloedanalyse (ivm bloedwaarden en cholesterolspiegel)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Morepa is een Visolie welke mij energie geeft om de dag door te komen. Ik kan het iedereen aanraden. Ik neem het al meer of een jaar en een dag niet nemen is voor mij niet denkbaar meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je ressens un mieux-être de par l'apport en Omega 3. Je n'avais encore jamais ressenti cela après la prise d'Omega. Cette gamme est complète et riche!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Duidelijke en correcte info over het product op de site van Farmaline. Het familiepakket is steeds met grote korting te verkrijgen. Gratis verzending met Bpost. 100% tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fantastisch product dat je terug meer energie geeft en je doet opleven ... aan iedereen aan te raden die wat laag in energie zit ... kopen dus ... niet twijfelen ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een visolie van een zeer betrouwbaar merk. Bij deze mag je zeker zijn dat je geen vervuilende stoffen binnenkrijgt. Na een tijdje nemen, bleek mijn cholesterol gevoelig gezakt te zijn tegenover vorige controle.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  C EST UN PRODUIT QUE J UTILISE TOUTE L ANNEE ET JE N AI JAMAIS DE RHUME. EN PLUS IL EST BON POUR LE CORPS CAR IL AMENE DES VITAMINES. JE LE CONSEIL A TOUS LE MONDE.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over deze softgels, ik voel mij veel beter vanaf ik ze gebruik. zowel mijn geheugen als ook ivm met het hart. zeer aan te bevelen!.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend voedingssupplement. met een hoge dosering omega 3 vetzuren voor een evenwichtige cholesterolspiegel,hartfunctie,bloeddruk,mentaal welzijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit produkt al geruime tijd voor alle leden van mijn gezin en wij voelen ons daar goed bij, niet veel ziek en bij jaarlijks onderzoek goede waarden van onze cholesterol.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds jaren een onontbeerlijk voedselsupplement, ik voel me zowel mentaal als fysiek een stuk beter als ik dagelijks 2 gelules gebruik; Morepa zou de best opneembare visolie leveren volgens onderzoeken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Leuke familieverpakking hierdoor moet je niet te snel terug bestellen en de verpakking blijft goed afsluiten waardoor de tabletten droog bewaard blijven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vorm van visolie is een goede aanvulling voor de dagelijkse gezonde voeding. Echter één nadeel, de sinaasappelsmaak kan oprispingen veroorzaken, al blijkt dit dan ook al weer heel persoonsgebonden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules neem ik in om mijn hersenen beter te laten werken. Op eerste zicht heb je niet echt het gevoel dat het werkt. (moeilijk te testen natuurlijk als je geheugen nu inderdaad beter is, of als je sneller mee bent met moeilijkere onderwerpen). Je merkt vooral dat het werkt wanneer je zonder capsules zit en dus een tijdje geen meer kan innemen. Geheugenwerking is dan duidelijk minder.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb hier ook nog geen echte voordelen van ondervonden. De totaal cholesterol zakt er niet mee, maar de verhouding HDL en LDL en triglyceriden is wel OK. Dus het voordeel van de twijfel geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goed product. Kost misschien wat duurder dan de doorsnee omega-3 producten, maar in deze capsules zit ook wel meer dan in een ordinaire softgel !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product Voor geheugen en gewrichten Ook goed voor kinderen in de groei Voor sterkere botten Zelf genomen en ook mijn kinderen tot aan de leeftijd van 16 jaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hierbij vertrouwde ik op mijn dokter - homeopaat dat dit een zeer goed voedingssupplement is. Mijn grondig bloedonderzoek heeft enkel beaamt dat mijn gezondheid uitstekend is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik dit al jaren, goed product, gemakkelijke inname en interessant te kopen in dubbele verpakking, dit drukt de prijs behoorlijk, beter dan andere alternatieven
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef dit aan mijn beide dochters als extra omega 3 waardoor ze wat meer reserves hebben en ook nu de examens eraan komen, zich goed kunnen concentreren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  MorEpa is een visolie-extract dat bij dagelijkse inname een heel goed resultaat heeft op de hersenfunctie en de hartslag. Het family pack is ook heel handig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met MorEpa +Plus heb ik geen oprispingen. Het is dus wat mij betreft een aangenaam product om in te nemen. Het product is de moeite waard om eens te proberen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Visolie is gemakkelijk verteerd en je krijgt de vissmaak niet in je mond. Zeker een aanrader in vergelijking met vele andere merken die visolie hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  MorEpa plus is een van de betere omega 3 supplementen. Ik neem het zelf al jaren op doktersadvies, met de bedoeling de cellen van de darm te optimaliseren en daarmee ook de hele gezondheid te verbeteren. Ik moet zeggen dat ik nog zeer weinig ziek ben. Dat betekent dat mijn immuniteit - die voor een groot deel bestaat uit een goede darmfunctie - sterk verbeterd is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken MorEPA Plus omwille van het hoge gehalte aan Omega 3. Dit vetzuur krijgen we standaard te weinig binnen in onze dagelijkse voeding, en MorEPA Plus kan hierbij bijdragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product iedere morgen. Omega 3 wordt aanbevolen voor een goede gezondheid. Geen bijwerkingen. Het is goed voor de emotionele toestand. Ik hoop zo cardiologische problemen te vermijden later
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze werd ons door dokter aangeraden.en we voelen er ons goed bij, wij gebruiken het dan ook dagelijks bij ons ontbijt. Dus blijven wij dat gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik boek heel goede resultaten met dit product bij mijn zoon van 11 jaar. Hij nam eerst morepa junior, maar dat leverde niets op. Met dit product echter is hij veel rustiger en geconcentreerder op school en thuis bij het maken van zijn huiswerk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel interessant product om je aders soepel te houden. Leuk dat ook je cholesterol op peil blijft en ook heel goed voor je morele evenwicht. Vanaf 50 jaar een must voor iedereen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hoog geconcentreerde visolie, wel vrij duur maar effectief bij een hoge cholesterol of voor personen die geen vis eten. Wel een aanrader dus als je de prijs ziet zitten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  MorEPA wortdt gebruikt door mijn dochter als alternatief van de gewone medicatie bij ADHD. In elk geval blijft ze ook gespaard van de hoofdpijn die ze anders ook had, als ze geen rilatine nam.

Minami MorEPA +Plus kopen

Je kan Minami MorEPA +Plus van het merk Minami, geproduceerd door ATRIUM INNOVATIONS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Ogen
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Cholesterol & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Emotioneel Evenwicht
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Huid
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Vitaminen > Ogen
50+ > Geheugen
50+ > Cholesterol
50+ > Hart & Bloedvaten