€ 45,90
€ 33,97
Bespaar 26% (€ 11,93)
Promotie 26% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Minami MorEPA Smart Fats Platinum + Vitamine D3

Hooggeconcentreerde 1100 mg omega-3, 1000 mg EPA/DHA,  + 300 IE vitamine D per softgel
- EPA en DHA dragen bij tot het behoud van de normale bloeddruk bij een dagelijkse inname van 3 g EPA+DHA (3x1 softgel/dag).
- EPA en DHA dragen bij tot het behoud van normale triglyceridengehalten in het bloed bij een dagelijkse inname van 2 g EPA+DHA (2x1 softgel/dag)
- DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale hersenfunctie bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA (2x1 softgel/dag).
- EPA en DHA dragen bij tot de normale hartwerking bij een dagelijkse inname van minstens 250 mg EPA+DHA (1 softgel/dag).
- Vitamine D helpt normale botten en goede werking van immuunsysteem en spieren behouden.
 
Verhoog snel uw omega-3 index naar een gezonde waarde met dagelijks één MorEPA PLATINUM softgel. Eén MorEPA PLATINUM softgel bevat een hoge dosering van niet minder dan 1100 mg omega-3 waaronder 764 mg EPA en 236 mg DHA, en is aangevuld met extra vitamine D3. Eén capsule per dag voor personen met een hoge behoefte aan omega-3.

Indicatie

Een voedingssupplement met omega-3, ondersteunt hart, hersenen en gezichtsvermogen. Heeft ook een positieve invloed op de cholesterol en het emotioneel evenwicht.

Gebruik van Minami MorEPA Smart Fats Platinum + Vitamine D3

Gebruiksaanwijzing als voedingssupplement voor volwassenen: 1 tot 3 softgels per dag, liefst bij een maaltijd. De dagelijkse inname van EPA+DHA mag niet hoger zijn dan 5 g.

Ingrediënten Minami MorEPA Smart Fats Platinum + Vitamine D3

Supplement Info (Voedingswaarde per Softgel) MorEPA Platinum 60 C
Totaal gewicht  1718 mg 
Inhoud 1218 mg 
Energie 13 kcal - 53 kJ 
Vetten 1,2 g 
- Verzadigde vetten 0 g 
- Mono-onverzadigde vettenmax. 24 mg 
- Polyonverzadigde vettenmin.1116 mg 
Totaal Omega-31100 mg 
- EPA (Eicosapentaeenzuur) 764 mg 
- DHA (Docosahexaeenzuur 236 mg 
Andere Omega-3 100 mg 
Antioxidant Miradoxan, een uitgebalanceerde mix van rozemarijn- en tocoferolextracten, helpt de versheid van elk Minami supplement te behouden 
Vitamine D37,5 mcg (300 IE,150% ADH) 

Waarschuwing

- Glutenvrii / lactosevrij
- Visolie kan in hoge doseringen een bloedverdunnend effect hebben. Mensen die bloedverdunners gebruiken dienen hier rekening mee te houden.
€ 45,90
€ 33,97

Laatste reviews en ervaringen met Minami MorEPA Smart Fats Platinum + Vitamine D3

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Hooggedoseerde visolie

  Heel hoog gedoseerde visolie, waardoor je aan 1, max 2 capsules voldoende hebt. De toevoeging van extra vitamine D is zeker een pluspunt. Volgens de fabrikant zou dit de best opneembare vorm zijn. Aanvankelijk gestart op advies van een oogarts i.v.m. droge ogen en na enkele weken merk ik al een beetje verschil. Altijd voordelig bij Farmaline.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  visolie

  Ik zocht een kwalitatief goede visolie, .een bevriend psychiater raadde me dit merk aan vanwege de zuiverheid en bewezen effectiviteit. Ik ben net begonnen, maar heb er vertrouwen in dat het me goed doet. Het vraagt even aandacht om de capsules dagelijks (voor het eten) te slikken, het moet wel even in het systeem komen. Ik heb vaak moeite met het inslikken van medicatie, maar deze capsules geven geen probleem.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  De beste visolie die ik vond is deze

  Dit supplement vind ik top, omwille van de hoge zuiverheid en de goede synergie tussen de verschillende ingrediënten. Zo bevat het ook vitamine E, wat oxidatie tegengaat van de capsules, en D3, de zonnevitamine, wat erg nuttig is tijdens de winter en de herfst. De capsules zijn gemakkelijk te slikken, hebben een aangename smaak. Ik neem ze ook voor de gewrichten in combinatie met MSM zwavel. Een fantastisch product.

  Was deze beoordeling nuttig?

Minami MorEPA Smart Fats Platinum + Vitamine D3 kopen

Je kan Minami MorEPA Smart Fats Platinum + Vitamine D3 van het merk Minami , geproduceerd door ATRIUM INNOVATIONS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Ogen
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Cholesterol & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Emotioneel Evenwicht
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
50+ > Vitaminen > Ogen
50+ > Geheugen
50+ > Cholesterol
50+ > Hart & Bloedvaten