€ 12,99
€ 9,74
Bespaar 25% (€ 3,25)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Miradent Tong - Clin Set (Gel + Tongschraper)

Tongreinigen, bij onfrisse adem – uiterst effectief en pijnloos
Een onaangename mondgeur komt vaak door bacterieaanslag op de tong, beter bekend als tongplak of ook een wit beslagen tong. Door deze aanslag wordt de balans in de mond verstoord en neemt de aanslag op de tanden en de kiezen toe. Miradent Tong-Clin Set van Miradent bied je een uiterst effectieve en pijnloze oplossing. De Miradent Tong-Clin Deluxe tongschraper in combinatie met de Miradent Tong-Clin Gel van Miradent zijn gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Om verschillende redenen (hygiëne, te lange borstels, kokhalzen) is een traditionele tandenborstel niet geschikt om de tong te reinigen.

Tongreinigen heruitgevonden: Een traditionele tongschraper "schraapt" je tongplak eraf, dit kan de tong kwetsen, vaak met kokhalzen als "bijwerking". Dit is bij de Miradent Tong-Clin Set helemaal anders! De Miradent Tong-Clin Gel weekt het tongplak als het ware los en de Miradent Tong-Clin Deluxe Tongschraper is ergonomisch voorgevormd en helpt zo kokhalzen voorkomen.

Voordelen:

1. De gel werkt in de diepte
• Salie – ontsmettend
• Kamile – ontstekingsremmend
• Calendula – verzachtend
• Zinkchloride – geurbindend

2. Tongborstel-schraper
• Breed borstel vlak
• Afgeronde schraper
• Ergonomisch handvat

Indicatie

Grondige tongreiniging.

Gebruik van Miradent Tong - Clin Set (Gel + Tongschraper)

1. Breng de Tong-Clin Gel® aan
Maak het borstelgedeelte van de Tong-Clin De Luxe Tongreiniger® nat met water en breng een grote druppel Tong-Clin Gel® aan (grootte van een doperwt).

2. Borstel de tong
Maak gedurende 10 seconden lange bewegingen met de Tong-Clin De Luxe Tongreiniger® van achter naar voor en oefen hierbij geen druk uit op de tong. Zo dringt de Tong-Clin Gel® goed door tot op de bodem van de tonggleuven, waar tongplak haar oorsprong vindt. Laat de gel enkele seconden inwerken.

3. Verwijder het residu
Hou de Tong-Clin De Luxe Tongreiniger® lichtjes schuin en verwijder met het voorste gedeelte het residu op de tong van achter naar voor. Het resultaat is een propere tong en een frisse adem.
€ 12,99
€ 9,74

Laatste reviews en ervaringen met Miradent tong - clin set (gel + tongschraper)

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangenaam in gebruik, gel heeft een frisse intense smaak. De tongspatel is makkelijk te gebruiken. Een aanrader. Het geeft je een aangenaam en verzorgd gevoel doorheen de hele dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een echte aanrader voor iedereen! Het is heerlijk verfrissend en werkt effectief! De aanslag op mijn tong is na een hele dag niet meer zo erg sinds ik miradent tong en gel gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden, was in aanbieding met de tongschraper, sedert ik deze gebruik heb ik veel minder last van slechte adem. De gel is aangenaam in gebruik. En je hoeft er maar een klein beetje van te gebruiken, met deze tube doe je wel een hele tijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Handig in gebruik. Heel goede prijs/kwaliteit En vooral heel gemakkelijk door het filmpje op de site hoe je het moet gebruiken, zeker als het de eerste keer is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Verwijdert heel goed aanslag op de tong met het borsteltje, de schraper vind ik iets minder goed, niet echt "scherp" genoeg, maar het reinigingsmiddel en de borstel doen hun werk perfect! Heel tevreden!

Miradent Tong - Clin Set (Gel + Tongschraper) kopen

Je kan Miradent Tong - Clin Set (Gel + Tongschraper) van het merk Miradent, geproduceerd door EUREKA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Frisse Adem