€ 51,99
€ 37,43
Bespaar 28% (€ 14,56)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Mobiflex Neo 90 tabletten

Omschrijving van Mobiflex Neo

Mobiflex Neo heeft een unieke samenstelling.

Collageen is een eiwit dat aanwezig is in verschillende structuren van het lichaam. Er bestaan verschillende soorten collageen. Mobiflex Neo bevat 10 mg niet-gedenatureerd collageen van het type II, wat het voornaamste eiwit is van het kraakbeen.

De hars van Boswellia bevat stoffen die helpen om de gewrichten soepel te houden en het kraakbeen te behouden. AKBA (3-acetyl-11-keto-beta-boswellic acid) is één van de sterkst werkende boswellia zuren. Boswellia serrata draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten.

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor het behoud van een goede werking van het kraakbeen en de botten.

Mangaan draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tot de normale vorming van bindweefsel.

Indicatie

Mobiflex Neo is een voedingssupplement op basis van niet-gedenatureerd collageen type II, Boswellia serrata extract, vitamine C en mangaan (Mn).

Gebruik van Mobiflex Neo

1 tablet per dag bij het ontbijt.

Voor een goed resultaat is het aanbevolen de behandeling met Mobiflex Neo gedurende minimaal 3 maanden te volgen.

Mobiflex Neo heeft een snelle werking, na 7 dagen kan u al resultaat opmerken.

Ingrediënten Mobiflex Neo

Mobiflex® Neo- per tablet:
300 mg Boswellia serrata extract waarvan 210 mg boswellia zuren / 27,8 mg collageen type II waarvan 10 mg niet gedenatureerd collageen type II / 16,21 mg mangaangluconaat waarvan 2 mg mangaan / 13,5 mg natriumascorbaat waarvan 12 mg ascorbinezuur (vitamine C) /

Bevochtiger: E420 / Desintegratiemiddel: E468 / Antiklontermiddel: E572 – E551 / Emulgeermiddel: E473 / Filmomhulling: E464 – E460 – E570 – E170 – E120 – E101(i).

Als u allergisch bent voor één van bovenvermelde ingrediënten mag u dit voedingssupplement niet gebruiken.

Waarschuwing

Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap/borstvoeding alvorens Mobiflex Neo te gebruiken.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Vraag een medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia van het coumarine- en heparine-type.
€ 51,99
€ 37,43

Laatste reviews en ervaringen met Mobiflex neo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nu al meer als een jaar mobiflex neo aan het nemen. 5 operaties aan knieën laatste 2015 en 2016, en op aanraden van top dokter Prof. Bellemans voorgeschreven. Zeer goede reactie op gewrichten met product mobiflex neo.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede ervaring. Gebruik Mobiflex Neo enkele maanden voor mijn handen/ vingers. Voel merkbaar het positieve verschil. Zou het iedereen aanraden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Als behandeling door de homeopaat voorgeschreven tegen pijn bij artrose. Voorlopig na 2 weken nog niet veel resultaat, maar we hopen na wat langere tijd toch op meer beterschap.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk duidelijk een verschil als ik dit product gedurende een bepaalde tijd onderbreek. Samen met het doen van ochtendoefeningen heeft dit product goeie resultaten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven om Paracetamol te vervangen bij symptomen van Fibromyalgie, heeft dit product een zeer effectief effect tegen gewrichtspijn en herstelt flexibiliteit in beweging. Ik raad het aan iedereen aan die last heeft van gewrichtspijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De fysiotherapeut raadde mij deze tabletten aan als vervanging van glucosamine. IK ben er héél tevreden van.Het is natuurlijker en ik kan er beter mee functioneren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een goed produkt maar ik heb knieen gelijk iemand van 25jaar,mij hielp het niet ook niet na 14dagen ,ik werd rt zelfs nog stijver van ,ik heb nl stijfheid rond de weke delen van de knieen afhankelijk wat ik eet meer of minder ,dit is wel een goed produkt,maar ik ben er niet mee geholpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer betrouwbaar product .vlotte bediening en goeie prijs gebruiken dit al jaren en hebben er goeie ervaringen mee . prijs /kwaliteit prima
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had last van mijn rechter knie tijdens het wandelen; een foto toonde aan dat het kraakbeen in het kniegewricht voor meer dan 60% weg was. Ik neem nu reeds een paar jaar op aanraden van mijn huisarts Mobiflex. Het resultaat is dat ik terug lang kan wandelen, doch ik moet er aan toevoegen dat ik wel moet uitkijken hoe ik mijn voeten moet plaatsen op bos wegeltjes en moeilijk begaanbare paadjes, torsie bewegingen van de knie zijn uit den boze.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een dag of 6 voelde.ik een kleine verbetering. Ik heb gehoord dat er bij dieren ook goeie resultaten behaald zijn. Ik neem het nog niet zo lang, Met knieletsels vind ik het ook zo moeilijk omdat de schade dikwijls onomkeerbaar is en je weet niet of het stabieler zal blíjven in de toekomst met de medicatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik alsmaar meer pijn in mijn gewrichten kreeg werd me aangeraden om Mobiflex te nemen. Dit is een voedingssupplement dat ook de goedkeuring krijgt van mijn reumatoloog. Ik neem het nu al enkele jaren en ik kan het alleen ten stelligste aanraden;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aanrader van mijn huisarts. Minder pijnlijke en stramme gewrichten, niet aanstonds voelbaar maar na een paar weken van inname wel degelijk verbetering. Ik ben nu begonnen aan mijn vierde doos van 90 capsules en ben niet van plan om er mee te stoppen. Ik heb grote slijtage van de polsgewrichten en door Mobiflex blijft het leefbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt echt wel ... als je dit neemt en dan stopt omdat je doosje leeg is :-( ga je vlug terug bestellen omdat alles terug zeer begint te doen. Smeert de gewrichten ! Top !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  leuke levering van de gratis maand pillen met +60 punten verdiend helpen goed gebruik al een jaar kan al beter lopen ook geen bijwerkingen ervaren s'morgens innemen is best voor ontbijt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik sukkel al een tijdje met slijtage aan mijn knie. Ik gebruik dit product meer dan 4 jaar en ik heb minder last bijna geen last.Ik beveel dit product aan voor zij die ook sukkelen met hun knie of andere gewrichten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huisarts raadde mij enkele jaren geleden aan om Mobiflex te nemen daar ik tijdens mijn (dagelijkse) wandelingen van langsom meer en meer pijn in mijn knie kreeg, gevolg van arthrose-vorming en ouderdom ... . Na een paar maand Mobiflex voelde ik wel degelijk het verschil. Ik blijf ze dus nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Oke dit is in orde zowel het product als de prijs wat zekers goedkoper uitkomt dan bij ons in de aphotheek.En de Mobiflex Neo zelf is een goed product,en het help zekers en vast.TOP. MVG
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem Mobiflex Neo nu een dikke maand , de pijn aan men schouder is minder en verwacht toch nog een beter resultaat . Heb met vrienden daar over gesproken en die hebben me gezegd dat na 3 maand een beter resultaat gaat geven . Laten we hopen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mobiflex, zo neemt mijn collega aan, het werd aanbevolen door zijn behandelend arts. Omdat mijn moeder ook gewrichtsproblemen heeft, heb ik haar gekocht en het effect is al merkbaar. Ja ik ben erg tevreden een beetje duur, maar goed
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij last van de gewrichten is Mobiflex zeker een hulpmiddel maar men dient het tenminste 6 maanden te gebruiken om te kunnen spreken over vermindering van pijn en last. Zeker aan te bevelen bij pijnlijke gewrichten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit heeft mijn huisarts mij voorgeschreven. Het produkt is nogal duur, dus ga ik een paar dozen kopen alvorens ik kan zeggen of het helpt. Ik heb knieartrose.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  uitstekend product aangewezen door de huisarts na verschillende ontstekingen op de schouder met kalkafzetting als gevolg nu reeds 4 jaar ontstekings vrij !! ook de spaaractieop elke doos is handig kun je sparen voor een mini doosje handig voor op reis
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds een jaar ongeveer neem ik Mobiflex waar ik zeer tevreden van ben. De pijn in mijn duimen door artrose is merkelijk verminderd. Vroeger had ik ook ontstekingen op mijn duimen en droeg ik braises die de pijn verlichtten. Heden kan ik de braises laten en zijn de ontstekingen merkelijk verminderd..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tabletten hebben een goede werking op mijn gewrichten. Ze brengen een voelbare verlichting op mijn gewrichtspijn. Je moet wel een zekere regelmaat aanhouden met inname om beterschap te voelen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor gewrichten en bij artrose. Om elke dag en voor altijd te nemen... Geadviseerd door mijn arts en ... om te adviseren!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit aangekocht op aanraden van mijn dokter. Ik heb veel minder pijn in mijn gewrichten nu. Veel minder pijn. Als ik het een week niet neem, voel ik het verschil.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn knieën waren erg gezwollen door overbelasting en kraakbeentekort. Mijn huisarts raadde me aan om Mobiflex te beginnen gebruiken. Ik neem het nu iets meer dan een week, en mijn knieën zijn al veel minder gezwollen, hoewel de pijn nog niet weg is. Ik hoop door het nu langer te nemen dat de pijn ook zal verminderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor stijve stramme gewrichten. Mijn mama is 84 jaar en voelt zich met Mobiflex Neo heel goed. Ze heeft geen last van stramme gewrichten. Ze gaat nog steeds fietsen en wandelen. Kortom zij is goed geholpen hiermee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voedingssupplement voor soepele gewrichten. Na een tijdje merk je een echt verschil doordat Boswellia extract ontstekingen tegengaat. Kan m.a.w. hulp bieden bij mensen die regelmatig ontstekingsremmers moeten nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We nemen mobiflex neo al geruime tijd en zijn er zeer tevreden over. Bij Farmaline is de goede prijs zeker een reden om het verder in te nemen. Spijtig word het door het ziekenfonds niet een stuk terug betaald.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt Mobiflex nu al meer dan 1 jaar en heeft veel minder pijn in zijn benen. Dus het helpt hem om meer dingen te doen in onze tuin. Wat ervoor bijna niet meer mogelijk was.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  reeds genomen in het verleden en verlicht effectief gewrichten dit product is aanbevolen aan mij door twee artsen, ik ga verder met de behandeling. Ik heb het de afgelopen zes maanden elke ochtend genomen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik zit alleen in mijn eerste doos, dus het is moeilijk voor mij om een mening te geven. Over drie maanden weet ik of dit voedingssupplement effectief is geweest. Ik overweeg om een tweede doos over te nemen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor gewrichtsflexibiliteit. Vooral vanaf een bepaalde leeftijd. Kan nuttig zijn als aanvulling op een medische behandeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na regelmatig pijn te hebben aan de gewrichten van beide middelvingers, ben ik op zoek gegaan naar een oorzaak. Gezien ik er vooral last van heb bij vochtig weer, was mijn vermoeden het begin van artrose. In de lente ben ik dan ook begonnen met Mobiflex Neo te nemen, gezien het warmer weer werd, is de pijn ook verdwenen. Ondertussen zijn we december, de koude en het vocht zijn teruggekeerd. Ook de koude handen... Wat niet is teruggekeerd is de pijn aan mijn vingers. Ik blijf dan ook met veel plezier Mobiflex Neo nemen!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het draagt bij tot het behoud van de flexibiliteit van de gewrichten en het behoud van het kraakbeen. het draagt bij tot de normale vorming van collageen, om de goede werking van kraakbeen en bot te waarborgen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is voor mij nog niet mogelijk om een objectief advies te geven, omdat ik het gebruik ervan naar aanleiding van aanbevelingen van anderen. Het lijkt effectief te zijn. Mijn kuur is pas drie weken geleden begonnen. Het veroorzaakt echter geen ongemak voor de spijsvertering,.......
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mobiflex neo geeft een goede ondersteuning voor je dag dagelijkse activiteit te kunnen uitoefenen zeker als je last hebt van reumatoide artritis en deze helpt om de gewrichten soepel te houden .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pillen hebben een slechte smaak,maar reeds na een week veel minder pijn in knie en voet, en dit is toch het belangrijkste aspect. Ik zou graag het verschil weten tussen de 2 soorten mobiflex
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs. Verzorgde en vlugge levering. Zeker voor herhaling vatbaar. Zal het ook verder vertellen aan familie en kennissen en hoop dat er nieuwe klanten ui voorkomen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik zal de doos zo snel mogelijk starten in de hoop een oplossing te vinden voor mijn gezamenlijke problemen die al enige tijd bestaan
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mobiles Neo is een zeer goed product, aanbevolen door onze arts voor de gewrichtspijn van mijn man, het voldoet volledig aan onze verwachtingen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door de hoge concentratie van collageen is het een geweldig middel tegen de artrose in mijn knieën. Zeker aan te bevelen! De kuur dient voldoende lang vol gehouden te worden, zo niet zal men het snel genoeg ondervinden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik die lijdt aan artrose in mijn handen, een tablet per dag doet minder pijn in mijn gewrichten en ik heb minder last van de pijn die ik de hele dag heb achtergelaten zonder de pijn voor mij werkt het goed de mobiflex
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is alles positief, geen zorgen, goed begrepen, mijn wensen zijn goed vervuld, de perfecte opvolging, ik ben zeer tevreden over mijn eerste aankoop
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  goede grootte van de gellule, gemakkelijk in te slikken. Het duurt minstens drie maanden om het effect te voelen, ik neem het al meer dan een jaar in en ik voel een echte opluchting.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Verlicht een Beetje de pijn van de opkomende artrose maar zorgt niet echt dat de bewegingen terug soepeler kunnen gaan Sommige dagen bijna pijnvrij maar Bij wat extra beweging komt de pijn snel terug, helaas
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kamp al jaren met zere kniën vooral rechts wegens een val en miniscus en kraakbeen operatie. Na veel ontstekingremmers, pijnstillers, gels begonnen met mobiflex en nu na twee weken helemaal geen pijn en last meer, ik kan weer goed wandelen en fietsen en dit zonder enige pijnstillers noch gels. Ik ga hier voorlopig nog een tijd mee door. Heerlijk gevoel !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangeraden door mijn arts, nog maar pas gestart moet de resultaten nog wat afwachten maar heeft zeker al effect, zal later nog dit produkt een review geven als ik het langer neem
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product om pezen en gewrichten te verzachten en te voeden in aanvulling op pro-kraakbeen als voorbereiding op de wedstrijd. Collageen wordt geproduceerd door het lichaam, maar neemt af met de leeftijd, dus is het essentieel om supplementen zoals deze in te nemen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement ter versterking van pijnlijke gewrichten, zoals knieën. De effecten zijn al sterk voelbaar na een behandeling van 3 maanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij ten zeerste aangeraden door mijn apotheker. Bij Farmaline is het toch een stuk goedkoper ! De goeie werking valt echter nog af te wachten, maar hoop doet leven ! Wordt vervolgd !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik Mobiblex gebruik. De osteopaat raadde mij dit product aan. Inderdaad ik voel reeds beterschap na 14 dagen. Vooral aan te raden bij artrose in de kleine gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door veelvuldig yoga en pilates oefeningen helpt Mobiflex tegen stijfheid. Het bevorderd de flexibiliteit en helpt ook bij nekstijfheid veroorzaakt door het werken op de laptop.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  nog maar een dag of zes mee begonnen weet nog niet veel of ik er resultaat van zal hebben maar zal ze zeker verder proberen tot een maand of drie zal nog eens nagaan wat er precies in zit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel doeltreffend voor uw gewrichten vooral al je wat ouder bent succes heb al verschillende suplementen geprobeerd maar Mobiflex neo vind ik super heb geen pijn meer in mijn gewrichten merciekes goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed op de gewrichten. goede afhandeling en correcte levering. de ganse bestellingen werden afgeleverd op de afgesproken tijd en het goede adres. bedankt hiervoor
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een zéér hoge aftakeling van mijn botten door osteoporose. Door het gebruik van Mobiflex Neo Care moet ik toegeven dat het stukken verbeterd is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  We nemen als 60 ers reeds enkele maanden mobiflex met gunstig resultaat. De gewrichten lijken soepeler te bewegen. We kunnen dit dan ook enkel aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  minder problemen met gewrichtspijnen, wel minstens 14 dagen gebruiken voor een resultaat voelbaar is. dit produkt is mij aangeraden door mijn huisdokter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man heeft deze voorgeschreven gekregen door de specialist . Op farmaline veel goedkoper dan in appotheek , ik,denk wel dat hij tevreden is, resultaat is op lang termijn te zien .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mobiflex tabletten werken uitstekend bij artrose; deze Neo zijn nog goedkoper en bevatten zelfs meer: corticosterioiden van planten, beter dan chemische troep....

Mobiflex Neo kopen

Je kan Mobiflex Neo van het merk Neocare, geproduceerd door EG NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten