€ 51,99
€ 39,51
Bespaar 24% (€ 12,48)
Promotie 24% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Mobiflex Neo 90 tabletten

Omschrijving van Mobiflex Neo

Mobiflex Neo heeft een unieke samenstelling.

Collageen is een eiwit dat aanwezig is in verschillende structuren van het lichaam. Er bestaan verschillende soorten collageen. Mobiflex Neo bevat 10 mg niet-gedenatureerd collageen van het type II, wat het voornaamste eiwit is van het kraakbeen.

De hars van Boswellia bevat stoffen die helpen om de gewrichten soepel te houden en het kraakbeen te behouden. AKBA (3-acetyl-11-keto-beta-boswellic acid) is één van de sterkst werkende boswellia zuren. Boswellia serrata draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten.

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor het behoud van een goede werking van het kraakbeen en de botten.

Mangaan draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tot de normale vorming van bindweefsel.

Indicatie

Mobiflex Neo is een voedingssupplement op basis van niet-gedenatureerd collageen type II, Boswellia serrata extract, vitamine C en mangaan (Mn).

Gebruik van Mobiflex Neo

1 tablet per dag bij het ontbijt.

Voor een goed resultaat is het aanbevolen de behandeling met Mobiflex Neo gedurende minimaal 3 maanden te volgen.

Mobiflex Neo heeft een snelle werking, na 7 dagen kan u al resultaat opmerken.

Ingrediënten Mobiflex Neo

Mobiflex® Neo- per tablet:
300 mg Boswellia serrata extract waarvan 210 mg boswellia zuren / 27,8 mg collageen type II waarvan 10 mg niet gedenatureerd collageen type II / 16,21 mg mangaangluconaat waarvan 2 mg mangaan / 13,5 mg natriumascorbaat waarvan 12 mg ascorbinezuur (vitamine C) /

Bevochtiger: E420 / Desintegratiemiddel: E468 / Antiklontermiddel: E572 – E551 / Emulgeermiddel: E473 / Filmomhulling: E464 – E460 – E570 – E170 – E120 – E101(i).

Als u allergisch bent voor één van bovenvermelde ingrediënten mag u dit voedingssupplement niet gebruiken.

Waarschuwing

Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap/borstvoeding alvorens Mobiflex Neo te gebruiken.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Vraag een medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia van het coumarine- en heparine-type.
€ 51,99
€ 39,51

Laatste reviews en ervaringen met Mobiflex Neo

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Rapport qualité/prix top

  Mobiflex Neo, c'est 1 comprimé par jour au petit-déjeuner. Ces composant aident à maintenir la souplesse des articulations et à préserver le cartilage. Le manganèse contribue au maintien d’une ossature normale et à la formation normale des tissus conjonctifs. Je me sens plus en forme, cela fait maintenant deux ans que je suis cette cure sous recommandation d'un ostéopathe !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goed product

  Ik heb mijn bestelling snel ontvangen Mijn dokter had me aanbevolen om mobiflex te nemen nadat ik klaagde van kniepijn. Nu neem ik dit product en het helpt inderdaad tegen de kniepijn, ook al is dit geen pijnstiller

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Fantastisch produkt voor gewrichten.

  7 jaar geleden had ik problemen met mijn knie. De specialisten melden mij na het nemen van foto's. Knie is versleten, klaar voor prothese. Na afspraak met een chirurg melde hij mij, die ben je 60 jaar, mogelijks wordt je 80 jaar maar het zal niet met deze knie zijn. Ik was reeds begonnen met het nemen van de Mobiflex 90 tabletten en neem ze nu nog met een goed resultaat. Ik heb minder pijn en mijn knie is beweeglijker.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mobiflex Neo kopen

Je kan Mobiflex Neo van het merk Neocare , geproduceerd door EG NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten