€ 47,50
€ 32,78
Bespaar 31% (€ 14,72)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Mobilityl 90 capsules

Omschrijving van Mobilityl

Elke mobilityl capsule bevat 500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95®.

Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt traditioneel in Azië, meer in het bijzonder in India, gebruikt om zijn heilzame effecten. Verschillende internationale studies hebben zijn gunstig voordeel op het gewrichtssysteem bewezen.

Kurkuma extract draagt bij tot het behoud van:

 • gezondheid van gewrichten en pezen
 • flexibiliteit en soepelheid van gewrichten en pezen
 • cellulaire bescherming tegen oxidatieve stress
 • goede werking van het immuunsysteem

Gebruik van Mobilityl

Gewrichten: 1 tot 2 capsules per dag op aanraden van uw arts of apotheker.

Pezen: 2 capsules per dag gedurende één week. In te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd.

Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden gemengd met een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.).

Voor een goede invloed adviseert men mobilitis langere tijd te nemen.

Ingrediënten Mobilityl

Bestanddelen per capsule Mobilityl
500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose.

Waarschuwing

Mobilitis mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen in de volgende gevallen:
 • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement)
 • Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen
 • Personen die lijden aan galobstructie
Buiten het bereik van jonge kinderen houden, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge en verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking.

Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking: EXP: maand / jaar.

 De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
€ 47,50
€ 32,78

Laatste reviews en ervaringen met Mobilityl

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze bestelling gedaan voor mijn grootmoeder die heel erg geholpen is met dit product. Ze had al jaren last van haar gewrichten (pols, schouder, ...) maar sinds ze dit product neemt niet meer. Bovendien kost het significant minder via Farmaline dan bij haar apotheker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit op advies van arts ( op natuur basis) Het houdt de botten soepeler zeggen ze, en kan niet zeggen of dit nu echt veel beter werkt, maar heb de laatste tijd ( ook nu in de winter) wel minder pijn doordat de meeste pezen, spieren losser lijken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat moeder allergisch is aan alle huidige ontstekingsremmers en diabetespatiënt heeft de reumatoloog Mobilityl voorgeschreven bij ontstoken schouders en hielen. Desondanks er geen tussenkomst is van het RIZIV blijft ons moeder ze toch innemen omdat zij een duidelijk verschil ondervind. Blijkbaar wel dagelijks blijven nemen om het effect te behouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem als reumapatiënt bijna een jaar deze capsules en heb daar een fantastisch resultaat mee. De pijnen in de handen en vingers zijn zo goed als opgelost. Blijven nemen is de boodschap.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pillen hebben voor mij een positieve werking op mijn knieën. Zonder deze krijg ik last van mijn knieën als ik lang in dezelfde houding moet blijven zitten. Maar de smaak is behoorlijk vies, voor mij niet gemakkelijk om door te slikken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aanbevolen door mijn arts. Een jaar geleden kon ik amper 30 meter lopen omdat mijn heup en knie zoveel pijn deden. Het product lijkt in mijn geval zeer effectief, ik merk dat de pijn snel is afgenomen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mobilityl werd me door mijn arts aanbevolen om mijn gewrichten te beschermen en te versterken. Bovendien is het voor dezelfde concentratie kurkuma het goedkoopste merk. Ik heb al minder problemen, vooral in mijn knieën........ Dus ik raad deze capsules ten zeerste aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grote slijtage van duim en polsgewrichten. Stramme, schurende, en pijnlijke gewrichten. Mobilityl werd mij aangeraden door mijn huisarts en de specialist in het ziekenhuis. Sinds twee jaar maak ik gebruik van 1 capsule per dag daardoor komen de ontstekingen minder erg en minder frequent voor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit reeds jaren en kocht dit vroeger bij de apotheek, maar die is veel duurder voor hetzelfde product. Daarom bestel ik nu bij Farmaline en ik ga dit zeker blijven doen in de toekomst!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is ideaal voor de gewrichten en de spieren vooral indien men ouder wordt en de botten brozer worden. Ook ontstekingsremmend voor het lichaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onderhoudskuur pezen en gewrichten is de moeite waard met mobiliteit ! Prijs/ kwaliteit heel goed. Via farmaline altijd goedkoper dus zo kom ik er toe om het te blijven doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn homeopaat had me dit aangeraden tegen de ontstekingen van mijn sinussen. Sinds ik dit gebruik gaat het veel beter en heb ik nog geen last van mijn sinussen gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit omdat ik steeds last had van mijn sinussen. Sinds ik dit neem heb ik geen last meer van mijn sinussen. Ik ben er tevreden mee. Ze smaken ook totaal niet vies.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  werkte niet meteen - ik denk dat je meer dan 3 maanden behandeling nodig hebt om de effecten te waarderen. En natuurlijk draagt een aangepast dieet bij aan de voordelen ervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn dokter om de gewrichten soepeler te houden, ik voel me er goed mee Ik neem deze supplementen al 3 jaar en ben niet van plan ermee te stoppen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb fibromyalgie en probeer regelmatig voeddingssuplimenten uit. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben van deze Mobilityl en voel een duidelijk verschil in de dagelijkse bewegingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Op aanraden van huisdokter..prijs/kwaliteit is ook heel goed. Werkt heel goed in op de spieren en gewrichten. Prima.kan het iedereen aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit artikel voldoet aan mijn verwachtingen. Na 3 weken merkelijk minder pijn. Ik neem het product nu langer dan 1 maand en heb praktisch geen pijn meer. Ik raad dit zeker aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de producten zijn eerlijk ; de prijzen heel interessant ; de levering is heel stipt : je kunt er op rekenen : zoals afgesproken : vandaag besteld , morgen geleverd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Sinds ik dagelijks één capsule inneem heb ik beduidend minder last van van mijn gewrichten. Dit product werd mij aangeraden door de reumatoloog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nam reeds 6 maanden supplement met Curcuma maar nu ik sinds een maand Mobilityl dagelijks neem is er merkelijk verschil. Mijn knie is opvallend minder pijnlijk! Ik merkte dat Mobilityl ook veel hoger gedoseerd is per capsule en denk dat dit het verschil maakt...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had ik meer problemen met de gewrichten, sinds ik dit product neem moet ik een degelijke vermindering van de gewrichtspijnen vaststellen. ben ten zeerste tevreden over de werking van dit product en kan het iedereen aanraden die problemen heeft met de gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mobilityl bestaat uit oa Curcuma als bestanddeel. Zeer doeltreffend tegen gewrichtsklachten ook oa in de menopauze. Ook omschreven doeltreffend te zijn om uw afweer te verhogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds begin september ben Mobilityl beginnen innemen, had geweldig last van de hand & vingergewrichten! Met een inname per dag kom ik er niet, minstens twee..... Maar de pijn is draaglijk, maar daarvoor nam ik ontstekingsremmers. Maar op termijn niet goed voor de maag... Nu een beetje last van de maag, maar ben niet zeker of dat van mobilityl komt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk voor mij al het beste product met curcuma op dit ogenblik.Helpt redelijk snel in geval van peesontstekingen en gewrichtspijnen.Het verhoogt hierdoor zeker de levenskwaliteit en het is dan ook nog eens goed voor het immuunsysteem!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product ! De spieren varen er wel bij ! De soepelheid die ik al een tijdje kwijt was door de operatie's aan mijn heupen ! Ik kan het iedereen aanbevelen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals reeds eerder werd medegedeeld wordt dit op voorschrift van de orthopedische chirurg genomen voor de aanmaak van kraakbeen in de handgewrichten.samen met een ontstekingsremmer. IIk kan moeilijk oordelen of deze aanmaak ook gebeurd maar ik voel toch beterschap.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product nu al een jaar naar volle tevredenheid. Ik heb last van artrose, vooral in mijn handen, en ik vind de werking ervan bijzonder effectief in termen van de mobiliteit van mijn vingers.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mobiliteit, een voedingssupplement om de gewrichten te verbeteren, ik neem het al 1,5 jaar, ik denk dat het product effectief is, maar net als elk voedingssupplement is het effect niet "onmiddellijk" maar werkt het over een lange behandelperiode. We zouden moeten stoppen om een verschil waar te nemen. Dit product is genomen met de goedkeuring van mijn reumatoloog voor rumatoïde artritis.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeel doeltreffend. Prijs zeer goed. Veel lager dan bij de gewone apotheek. Snelle afhandeling, correcte levering. Heel tevreden. Zeer makkelijk. Bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Was mij aangeraden door iemand, ik heb haar raad opgevolgd en toch maar geprobeerd en heb veel minder pijn, helpt echt wel. Raad het iedereen aan om te proberen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit gebruikt voor frozen shoulder 1 week 2 capsules per dag en dan verder 1 per dag. Heb de indruk dat het toch al een stuk beter is. De artrose in mijnknieën is niet veel beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mobilityl heeft een goede werking op spier- en peesontstekingen en is zelfs na 2 dagen merkbaar. Men krijgt ook meer energie en geeft een boost aan jouw emoties. Prima product. Wel eerst 2x1/d nemen gedurende 2 weken en dan onderhoudsdosis van 1x/d bij een maaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mobilityl werd mij aangeraden door een reumatoloog om ontstekingspijnen te bestrijden. Kurkuma in de voeding wordt niet voldoende opgenomen en een aanvulling met mobilityl is aangeraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een product dat goede reacties geeft op het darmstelsel.Het helpt ook tegen de gewrichtspijn, waardoor alle bewegingen vlotter gaan.Het is een goede ervaring.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb jaren constant pijn gehad. Zelfs 's nachts werd ik wakker van ontstekingspijn door overbelasting. Nu ben ik voor 95% pijnvrij sinds ik Mobilityl gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb al maanden pijn aan periformis. geen enkele ontstekingsremmer werkt, maar sinds ik mobilityl neem, lijkt de ontsteking weg te ebben en heb ik minden pijn
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product..... Ik heb geprobeerd andere soortgelijke producten, maar dit een, ik verteren het gemakkelijker Perfect voor reumaproblemen en ook goed voor het moreel..... Perfect

Mobilityl kopen

Je kan Mobilityl van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden