Mobilityl 90 capsules

€ 47,50
€ 42,75
Bespaar 10% (€ 4,75)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Mobilityl 90 capsules

Omschrijving van Mobilityl

Mobilityl Trenker - kruidenpreparaat

Elke mobilityl capsule bevat 500 mg kurkuma-extract

(Curcuma longa L.) BCM-95®. Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt traditioneel in Azië, meer in het bijzonder in India, gebruikt om zijn heilzame effecten. Verschillende internationale studies hebben zijn gunstig voordeel op het gewrichtssysteem bewezen.

Kurkuma extract draagt bij tot het behoud van:
• gezondheid van gewrichten en pezen
• flexibiliteit en soepelheid van gewrichten en pezen
• cellulaire bescherming tegen oxidatieve stress
• goede werking van het immuunsysteem

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules
1000 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 950 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine)
en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose

Ingredienten
500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine)en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose

Gebruik
Gewrichten: 1 tot 2 capsules per dag op aanraden van uw arts of apotheker.
Pezen: 2 capsules per dag gedurende één week. In te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd. Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden gemengd met een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.).

Mobilityl mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen in
de volgende gevallen :
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt
voor elk voedingssupplement),
• Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen,
• Personen die lijden aan galobstructie.

Fabrikant
N.V. Farmaceutische Laboratoria Trenker
Dolezlaan, 480-482
B-1180 Brussel
België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

02-2016

Gebruik van Mobilityl

Gewrichten: 1 tot 2 capsules per dag op aanraden van uw arts of apotheker. Pezen: 2 capsules per dag gedurende één week. In te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd. Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden gemengd met een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.). Voor een goede invloed adviseert men mobilitis langere tijd te nemen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Mobilityl

BESTANDDELEN PER CAPSULE MOBILITIS 500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose.

Waarschuwing

mobilitis mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen in de volgende gevallen :
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement),
• Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen,
• Personen die lijden aan galobstructie.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge en verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking: EXP: maand / jaar.
Mobilityl 90 capsules
€ 47,50
€ 42,75

Laatste reviews en ervaringen met Mobilityl

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit artikel voldoet aan mijn verwachtingen. Na 3 weken merkelijk minder pijn. Ik neem het product nu langer dan 1 maand en heb praktisch geen pijn meer. Ik raad dit zeker aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de producten zijn eerlijk ; de prijzen heel interessant ; de levering is heel stipt : je kunt er op rekenen : zoals afgesproken : vandaag besteld , morgen geleverd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Sinds ik dagelijks één capsule inneem heb ik beduidend minder last van van mijn gewrichten. Dit product werd mij aangeraden door de reumatoloog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nam reeds 6 maanden supplement met Curcuma maar nu ik sinds een maand Mobilityl dagelijks neem is er merkelijk verschil. Mijn knie is opvallend minder pijnlijk! Ik merkte dat Mobilityl ook veel hoger gedoseerd is per capsule en denk dat dit het verschil maakt...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had ik meer problemen met de gewrichten, sinds ik dit product neem moet ik een degelijke vermindering van de gewrichtspijnen vaststellen. ben ten zeerste tevreden over de werking van dit product en kan het iedereen aanraden die problemen heeft met de gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mobilityl bestaat uit oa Curcuma als bestanddeel. Zeer doeltreffend tegen gewrichtsklachten ook oa in de menopauze. Ook omschreven doeltreffend te zijn om uw afweer te verhogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds begin september ben Mobilityl beginnen innemen, had geweldig last van de hand & vingergewrichten! Met een inname per dag kom ik er niet, minstens twee..... Maar de pijn is draaglijk, maar daarvoor nam ik ontstekingsremmers. Maar op termijn niet goed voor de maag... Nu een beetje last van de maag, maar ben niet zeker of dat van mobilityl komt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk voor mij al het beste product met curcuma op dit ogenblik.Helpt redelijk snel in geval van peesontstekingen en gewrichtspijnen.Het verhoogt hierdoor zeker de levenskwaliteit en het is dan ook nog eens goed voor het immuunsysteem!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product ! De spieren varen er wel bij ! De soepelheid die ik al een tijdje kwijt was door de operatie's aan mijn heupen ! Ik kan het iedereen aanbevelen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals reeds eerder werd medegedeeld wordt dit op voorschrift van de orthopedische chirurg genomen voor de aanmaak van kraakbeen in de handgewrichten.samen met een ontstekingsremmer. IIk kan moeilijk oordelen of deze aanmaak ook gebeurd maar ik voel toch beterschap.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeel doeltreffend. Prijs zeer goed. Veel lager dan bij de gewone apotheek. Snelle afhandeling, correcte levering. Heel tevreden. Zeer makkelijk. Bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Was mij aangeraden door iemand, ik heb haar raad opgevolgd en toch maar geprobeerd en heb veel minder pijn, helpt echt wel. Raad het iedereen aan om te proberen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit gebruikt voor frozen shoulder 1 week 2 capsules per dag en dan verder 1 per dag. Heb de indruk dat het toch al een stuk beter is. De artrose in mijnknieën is niet veel beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mobilityl heeft een goede werking op spier- en peesontstekingen en is zelfs na 2 dagen merkbaar. Men krijgt ook meer energie en geeft een boost aan jouw emoties. Prima product. Wel eerst 2x1/d nemen gedurende 2 weken en dan onderhoudsdosis van 1x/d bij een maaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mobilityl werd mij aangeraden door een reumatoloog om ontstekingspijnen te bestrijden. Kurkuma in de voeding wordt niet voldoende opgenomen en een aanvulling met mobilityl is aangeraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een product dat goede reacties geeft op het darmstelsel.Het helpt ook tegen de gewrichtspijn, waardoor alle bewegingen vlotter gaan.Het is een goede ervaring.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb jaren constant pijn gehad. Zelfs 's nachts werd ik wakker van ontstekingspijn door overbelasting. Nu ben ik voor 95% pijnvrij sinds ik Mobilityl gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb al maanden pijn aan periformis. geen enkele ontstekingsremmer werkt, maar sinds ik mobilityl neem, lijkt de ontsteking weg te ebben en heb ik minden pijn

Mobilityl kopen

Je kan Mobilityl van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden