€ 5,65
€ 5,03
(€ 33,53 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 0,62)

Omschrijving van Halita Mondspray Forte 24h

 Omdat plaque en bacteriën op de tongrug elke dag weer accumuleren is het belangrijk dat deze ook dagelijks verwijderd worden. 

Actieve bestanddelen 
0,05% Chloorhexidine Digluconaat
0,05% Cetylpyridinium Chloride
0,14% Zink-lactaat
Bevat geen alcohol

Gebruik
Gedurende de dag 4 tot 6 pufjes achter op de tong en in de mond sprayen

Indicatie

Bestrijdt de oorzaak van slechte-adem klachten, geen maskeermiddel
Elimineert bacteriën en vluchtige zwavelgassen 
Bevat geen alcohol, is mild in de mond
Frisse smaak 
Direct effectief 
Neutraliseert tevens tijdelijke mondgeurtjes die optreden als gevolg van consumptie van bepaalde voedingswaren (specerijen, knoflook) en het gebruik van alcohol en tabak

Gebruik van Halita Mondspray Forte 24h

Gebruik Halita Mondspray gedurende de dag op die momenten waar nodig
Per keer 4 tot 6 pufjes achter op de tong en in de mond sprayen

Ingrediënten Halita Mondspray Forte 24h

0,05% Chloorhexidine
Digluconaat 0,05%
Cetylpyridinium
Chloride 0,14%
Zink-lactaat
Bevat geen alcohol

Bijwerkingen van Halita Mondspray Forte 24h

Verkleuringen tijdens gebruik Halita
V: Door het gebruik van Halita kunnen niet alleen de elementen tijdelijk verkleuren, maar ook de (implantaatgedragen) prothese. Hoe kan de patiënt hiermee omgaan?
A: Halita bevat Chloorhexidine en daardoor kunnen inderdaad niet alleen de elementen maar ook de prothese verkleuren. Indien mogelijk moet de prothese worden verwijderd bij het gorgelen. Om deze reden wordt ook nadrukkelijk geadviseerd te gorgelen met Halita Gorgelmiddel en/of gebruik te maken van de Halita Spray. Met Halita Spray kan goed op de tong gesprayed worden waardoor er zo min mogelijk contact wordt gemaakt met de elementen. Door deze extra voorzorgsmaatregelen te nemen kan de kans op tijdelijke verkleuringen worden voorkomen.
 
Vieze smaak in de mond
V: Sommige patiënten hebben een vieze smaak in de mond maar geen slechte adem. De patiënt zelf ondervindt hier uiteraard echter wel hinder van een permanent slecht smaak. Wat kan een dentale professional hierin adviseren?
A: Een vieze smaak in de mond is een complexer probleem en staat in de regel los van het hebben van een slechte adem. Aangeraden wordt de patiënt door te verwijzen naar een gespecialiseerde arts.
€ 5,65
€ 5,03
(€ 33,53 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Halita Mondspray Forte 24h

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Perfect

  We kennen het allemaal, je bent proper gewassen, tandjes goed gepoetst etc etc maar toch blijft er een vieze smaak in je mond en hebt daardoor zelfs schrik om tegen iemand te spreken omdat je denkt dat hij/zij zal gaan lopen van die stinkbek. Maar dankzij dit product is die vieze smaak zo weer weg en kan je zonder problemen je mond open doen :-)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Handig

  Halita mondspray in een handig flesje, perfect om in je handtas mee te nemen. Ideaal om op een afspraak de geurtjes van een diner te verdoezelen, tevens een aangename frisse smaak in de mond, ik heb het steeds bij me.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Versheid

  Als je de hele dag geen kauwgom eet, zelfs zonder suiker, biedt Halita mondspray frisheid en een goede smaak in de mond. Te gebruiken na elke maaltijd en gedurende de hele dag. Bij Farmaline is de prijs echt interessant, aan te bevelen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Halita Mondspray Forte 24h kopen

Je kan Halita Mondspray Forte 24h van het merk Halita , geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Halita of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Frisse Adem