€ 11,95
€ 10,76
(€ 21,52 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,19)
Bijsluiter van Moustimug Original Roller 20% DEET 50 ml roller

Omschrijving van Moustimug Original Roller 20% DEET

Verscheidene insectensoorten hebben de neiging om ons te steken, en dit om zich te voeden of om zich te verdedigen. De ongemakken die volgen uit zo'n steek of 'beet', gaan van jeuk over allergie tot infectie en zelfs een tropische ziekte, afhankelijk van het soort insect en van de plaats waar men zich bevindt. We hebben het eerst over de muggen, met het typische gezoem dat de vrouwtjes voortbrengen en dat - vooral 's nachts - behoorlijk irritant is. Alleen de wijfjesmug steekt. Ze detecteert haar doel eerst dankzij haar reuk- en warmtereceptoren waarmee ze de bloedadertjes kan lokaliseren. De wijfjesmug detecteert haar doel ook visueel. Zelfs in een donkere ruimte zal ze er nooit naast prikken!

Dankzij het werkzaam bestanddeel DEET (N,N-Diethyl-m-toluamide) en de fracties van natuurlijke extracten (lavendel, geranium, citronella), veroorzaakt Moustimug® bij het insect een wijziging in het herkenningsproces en verhindert Moustimug zo het gebruik van haar reukzintuig om een mogelijke gastheer te benaderen en te prikken.

Indicatie

Actief tot 8 uur in Europa tegen muggen. 20% DEET

Gebruik van Moustimug Original Roller 20% DEET

Naargelang de gekozen vorm, verstuif of breng Moustimug aan op alle onbedekte lichaamsdelen. Download de bijsluiter voor een overzicht van de risicozones ter wereld, om zo uw aangepaste bescherming te garanderen.

Ingrediënten Moustimug Original Roller 20% DEET

AQUA, ALCOHOL, DIETHYL TOLUAMIDE, PARFUM, SODIUM STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER (AND) SODIUM LAURYL SULFAE (AND) TRIDECETH-7, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, METHYLPARABEN, CYCLOMETHICONE (AND) DIMETHICONOL, PROPYLPARABEN.

Waarschuwing

Niet aanbrengen op wonden. Vermijd elk contact met de ogen, de mond, brilmonturen, juwelen, voedsel, drank, plastiek en gladde oppervlaktes. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

In EUROPA
Gebruik voor kinderen vanaf 13 jaar Moustimug® op basis van DEET 20%.
Gebruik voor zwangere vrouwen en voor kinderen vanaf 1 jaar Moustimug op basis van IR3535®.

In RISICOGEBIEDEN
Gebruik voor kinderen vanaf 2 maanden en voor zwangere vrouwen Moustimug® op basis van DEET, maximum 30%. Vraag raad aan uw huisarts.
Moustimug® op basis van DEET 50% is alleen geschikt voor volwassenen.

€ 11,95
€ 10,76
(€ 21,52 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Moustimug Original Roller 20% DEET

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  werkte 1e week daarna terug muggenbetern

  ik had deze gekocht in de hoop dat ik 's nachts niet meer gebeten zou worden door mudden. de 1e week leek het ter werken, maar vanaf de 2e week werd ik terug even veel gebeten als zonder het product te gebruiken. Zoektocht gaat verder naar iets wat wel werkt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed product.

  De roller maakt het makkelijk om het product aan de brengen. De geur is niet te sterk: lijkt op een bodylotion met citroen. Vermits er momenten nog niet veel muggen zijn, weet ik niet of het echt afwerend werkt. In het verleden heb ik ook al producten van dit merk gekocht, deze waren altijd doeltreffend. Met de hoeveelheid die in deze verpakking zit, kom je vrij lang toe.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer tevreden

  Wij zijn heel tevreden over dit produkt. Het weerhoudt niet alleen de muggen om je te bijten. Meer nog. Wij hebben zelfs de indruk dat de geur de beestjes op afstand houdt. Dus minder gezoem rond de oren. Ja wij zijn dus tevreden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Moustimug Original Roller 20% DEET kopen

Je kan Moustimug Original Roller 20% DEET van het merk Moustimug , geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief