€ 14,95
€ 13,46
(€ 26,92 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,49)
Bijsluiter van Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET 50 ml roller

Omschrijving van Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET

De meeste muggen zijn onschadelijk. Sommige echter, die overwegend in de tropische landen leven, brengen ziektes over die een belangrijke doodsoorzaak vormen bij de inheemse bevolking en bij de reizigers die deze streken bezoeken. De bekendste van deze ziektes is malaria. Malaria ('paludisme' en ook nog wel bekend als 'moeraskoorts') is een besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door een parasiet, de Plasmodium sp. Malaria wordt verspreid via de prik van bepaalde muggensoorten, de anopheles. Jaarlijks worden miljoenen personen besmet waarvan er naar schatting tussen de 490.000 en 836.000 overlijden binnen het jaar (bron: WGO, rapport 2012). Andere muggensoorten zijn verantwoordelijk voor ziekten als knokkelkoorts, gele koorts, chikungunya, ... Eén enkel prikje van een mug die de parasiet draagt, volstaat om malaria over te brengen.

Indicatie

Actief tot 12 uur in Europa en 8 uur in tropische zones. Werkzaam tegen muggen, vliegen, daasvliegen, herfstmijten en teken. 50% DEET

Gebruik van Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET

Bescherm kamers en bedden met een muskietennet, doordrenkt met een insecticide.
Draag altijd schoeisel in het gras.
Draag lange en ruime kleren in een heldere kleur en zonder motieven.
Gebruik geen parfum.
Gebruik preventief Moustimug Deet 30% of 50% op alle blootgestelde delen van het lichaam, hernieuw de behandeling na het zwemmen, het nemen van een douche of bij hevig zweten.
Breng vóór het aanbrengen van het afweermiddel eerst zonnecrème aan.

Download de bijsluiter voor een volledig overzicht van de risicozones ter wereld, waarbij u moet opletten voor bepaalde ziektes.

Ingrediënten Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET

DIETHYLTOLUAMIDE ALCOHOL DENAT. AQUA GLYCERIN PROPYLENE GLYCOL ESSENTIAL OIL PARFUM SODIUM STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER HYDROXYPROPYLCELLULOSE HYDROLYZED JOJOBA ESTERS AND WATER

Waarschuwing

Voor je comfort en je gezondheid kan je maar best volgende elementaire regels respecteren:
DEET remt de werking van zonnecrème, kies dus voor een zonnecrème met een hogere UV-index dan u normaal gebruikt.
Vergeet vooral niet dat de bescherming tegen muggen overdag ook doeltreffend is tegen knokkelkoorts, chikungunya, gele koorts en 's avonds tegen malaria.
€ 14,95
€ 13,46
(€ 26,92 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  excellent antimoustiques - odeur agreable

  Cet anti moustiques version TROPICAL est de tres bonne qualité, ne pose aucun probleme d allergies avec la peau et sa faible odeur n est pas desagreable. Prix tres concurrentiel Vivement conseillé

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Voorzorgsmaatregel

  Dit product gekocht als voorzorgsmaatregel voor de vakantie op en langs de rivier in Zweden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  muggenafweermiddel

  Het is het enige muggenafweermiddel dat ik gebruik voor tropische landen, het werd me ook sterk aangeraden door een gespecialiseerde arts "Travel and Vaccine Clinic" van een reisvaccinatiecentrum. 50% Deet is voor volwassenen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET kopen

Je kan Moustimug Tropical Maxx Roller 50% DEET van het merk Moustimug , geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Sales of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief