€ 43,90
€ 36,88
(€ 15,37 / 100 g)
Bespaar 16% (€ 7,02)
Promotie 16% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mucoperm

Helpt het normaal functioneren van het darmslijmvlies te ondersteunen.

Mucoperm is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van hoogwaardige vitaminen, mineralen, plantenextracten en specifieke antioxidant-nutriënten die het normaal functioneren van het darmslijmvlies helpt ondersteunen, en bijdraagt tot het normaal functioneren van de darm en de spijsvertering.
 • Vrij van gluten
 • Vrij van lactose
 • Vrij van soja
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Indicatie

Helpt het normaal functioneren van het darmslijmvlies te ondersteunen en draagt bij tot het normaal functioneren van de darm en de spijsvertering.

Gebruik van Mucoperm

3 zakjes per dag (waar nodig, dosis aanpassen van ½ tot 3 zakjes per dag), of zoals aanbevolen door uw gezondheidsprofessional. 

Best innemen in het begin van de maaltijd, opgelost in vloeistof of voeding.
 • Het poeder kan opgelost worden in vloeistoffen zoals water, fruitsap, ...
 • Het poeder kan vermengd worden in yoghurt.

Ingrediënten Mucoperm

Per dagdosis van 3 zakjes

Actieve ingrediënten: Magnesiumbisglycinaat 1392,50 mg (=250,65 mg Mg), Spirulina 398,82 mg, L-Glutamine 284,85 mg, Curcuma longa (kurkuma)  227,91 mg, Carduus marianus (mariadistel) 165 mg, Enzymcomplex  (bromelaïne, papaïne, trypsine, catalase, rutine, superoxide dismutase (SOD) 108,62 mg, OptiMSM® (Methylsulfonylmethaan)91,17 mg, Gamma-oryzanol 85,47 mg, Vitamine C 56,97 mg, Alfa-liponzuur 56,97 mg
Hydrastis canadensis (Canadese geelwortel) 22,80 mg, Vitamine B3 22,80 mg, Zinkbisglycinaat 17,10 mg (=3,42 mg Zn), L-glutathion 11,37 mg, L-cysteine 11,37 mg, Mangaanbisglycinaat 7,13 mg (=1,14 mg Mn), Vitamine E 6,27 mg, Vitamine B5 5,70 mg, Selenomethionine 4,56mg (= 22,80 µg Se), Vitamine B6 1,14 mg, Vitamine B1 0,57 mg, Vitamine A 720 µg, Biotine 330 µg, Vitamine B9 (foliumzuur) 81 µg, Vitamine B12 1,14 µg, Vitamine D3 1,14 µg

Niet-actieve ingrediënten: Dextrose (E1200) 8.95 g.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de inhoudsstoffen.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 43,90
€ 36,88
(€ 15,37 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Mucoperm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Mucoperm omdat het werkt!

  Mijn kPNI therapeut heeft mij dit middel voorgeschreven voor mijn eczeem. Vanwege een lekke darm komen er stoffen in de bloedbaan die er niet thuishoren en die geven klachten , in mijn geval dus eczeem. Mijn eczeem was binnen een week verdwenen, maar ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik tegelijkertijd ook nog een ander supplement hiervoor gebruikt heb. Dus wat het aandeel van Mucoperm precies geweest is kan ik niet zeggen. De smaak is te doen, niet lekker, maar ook niet vies. Een groter probleem vind ik de slechte oplosbaarheid; Voor 1 zakje heb je minstens 600ml water nodig! Ik moest eigenlijk 3 zakjes per dag, maar dat hield ik niet vol! Je wilt ook nog wel eens eens een kopje koffie of kruiden thee! Wat ik verder vervelend vindt is de gele kleur ( van de curcuma denk ik ) die mijn tanden erg geel maakt. Met tandenpoetsen krijg je het er ternauwernood af. Mijn hele borstel is kanariegeel! Het is dus geen drankje dat je even neemt tijdens je lunchpauze tussen collega’s! Ik drink het dus alleen thuis en dan is 3 zakjes ook logistiek niet te doen. Het goede nieuws is dat je er op een geven moment ook weer mee mag stoppen. Conclusie: goed middel als je van een lekke darm af wilt, maar het is wel even doorzetten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Extra

  Aanbevolen product: Neem dagelijks met een beetje water. Mijn vrouw is er al enkele jaren erg blij mee en ik raad dit product aan dat het lichaam fit maakt

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Voedingssupplement

  Dit supplement is een zeer goed samengesteld. Ipv verschillende supplementen te moeten kopen is dit al een perfecte mix. Spijsvertering is beter en ik voel me algemeen energieker. Aanrader en ik blijf het een aantal keer per jaar in kuur nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mucoperm kopen

Je kan Mucoperm van het merk Nutriphyt , geproduceerd door NUTRIPHYT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering