€ 37,99
€ 30,01
(€ 60,02 / kg)
Bespaar 21% (€ 7,98)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Mucopure

De samenstelling en kleur van dit product zijn onlangs gewijzigd. De werking blijft volledig hetzelfde, enkel de oplosbaarheid van het product is verbeterd.

Het darmslijmvlies heeft een dubbele rol: voedingsstoffen opnemen en een barrière opwerpen tegen stoffen die ongewenst zijn. Precies daarom is ook de integriteit van het darmslijmvlies van groot belang. Als het darmvlies één van zijn taken niet meer kan uitoefenen, treden er talrijke gezondheidsproblemen op (spastisch colon, chronische diarree, constipatie, winderigheid, ontstekingsaandoeningen van de darm…).

De spijsverteringsenzymen die mucopure bevat zijn: bromelaïne, papaïne, trypsine, lipase en catalase. Verder bevat mucopure vitamine A, vitamine B1, B3, B6, B9 en B12, evanals vitamine D en vitamine E.
Mucopure is eveneens rijk aan de mineralen calcium, magnesium, selenium en mangaan. Verder bevat mucopure de micro-alg spirulina.

Indicatie

Voor een optimale darmflora en een goede darmwerking.

Gebruik van Natural Energy Mucopure

De eerste week 2 maal 1 koffielepel per dag op te lossen in weinig water (net voor de maaltijd innemen). Vervolgens 2 maal 2 koffielepels per dag (net voor de maaltijd in te nemen). De behandeling dient minimum twee maanden worden aangewend. De aanbevolen dagelijkse in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Natural Energy Mucopure

Ingrediënten per dagdosis van 2 eetlepels (30 g)
Oryza sativa L. (Rijst) poeder 26,20g, Emulgator (Sojalecithine), Spirulina platensis (Gomont) Geitler poeder 350mg, L-Glutamine 250mg, Curcuma longa L.(Kurkuma) droogextract 200mg, Magnesium (Magnesiumbisglycinaat) 168,75mg (45% RI), MSM (Methylsulfonylmethaan) 80mg, Gamma oryzanol 75mg, Alpha-liponzuur 50mg, Vitamine C (L-ascorbinezuur) 50mg (62,50% RI), Amylase 33,33mg, Protease 33,33mg, Lipase 33,33mg, Hydrastis canadensis L. (Canadese geelwortel) droogextract 20mg, Vitamine B3 (Nicotinamide) 20mg (125% RI), N-acetyl-L-cysteïne 10mg, L-Glutathion 10mg, Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat) 5,40mg (45% RI), Vitamine B5 (Calcium-D-pantothenaat) 5mg (83,33% RI), Zink (Zinkbisglycinaat) 4,50mg (45% RI), Vitamine B6 (Pyridoxine HCL) 1mg (71,43% RI), Mangaan (Mangaanbisglycinaat) 0,95mg (47,50% RI), Vitamine B1 (Thiamine HCL) 0,50mg (45,46% RI), Vitamine A (Retinylacetaat) 360mcg (45% RI), Vitamine H (Biotine) 300mcg (600% RI), Vitamine M (Foliumzuur) 90mcg (45% RI), Seleen (als L-Selenomethionine) 24,75mcg (45% RI), Vitamine D3 (Cholecalciferol) 2,25mcg (45% RI), Vitamine B12 (Methylcobalamine) 1,13mcg (45% RI)

RI: Referentie innames

Bijwerkingen van Natural Energy Mucopure

Bij het gebruik van MUCOPURE zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

Op een droge en koele donkere plaats afgesloten bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 37,99
€ 30,01
(€ 60,02 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy mucopure

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een zeer uitgebreide voedselintollerantie en ook coeliakie en lupus waardoor mijn darmwand serieus heeft afgezien. Dit produkt helpt mijn darmflora verbeteren en op termijn mijn darmwand versterken. Aan te raden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Muco pure is een uitstekend product omdat het een diversiteit van nutrienten en vitamines bevat en juist door die combinatie een veel hoger effect biedt op gebied van energie, bescherming darmflora en cognitie. ik neem het nu al 2 jaar en wil niet meer zonder!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze is me voorgeschreven door mijn orthomoleculaire arts omdat enkel probiotica onvoldoende blijkt voor mezelf voor een vlotte stoelgang. Ik neem ze nu samen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om de ochtend te starten: een groot glas water en een lepeltje van dit energiepoeder. Wel letten op het feit dat het poeder goed gemengd werd, dat duurt altijd net iets langer dan de andere poedertjes ; )
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik nam vroeger mucoperm maar nu recent overgeschakeld op mucopur om wille van de prijs. Ik kan over het resultaat dus helaas nog niets zeggen. Misschien binnen een maand.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prikkelbare darmen en vermoedelijk lekkende darm. Na een bloedonderzoek werd dit supplement me voorgeschreven door de arts. Ik drink het lauw iedere ochtend voor mijn ontbijt, opgelost in rijstmelk. Ik combineer het met aangepaste voeding en andere supplementen dus moeilijk te zeggen wat de specifieke verdienste is van dit poeder. Ik ga er nu mee stoppen als deze doos leeg is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit oroduct werd me jaren geleden aangeraden door een internist om mijn lekkende darm te helpen helen. Het effect ervan was langzaam, en moeilijk te specifieren omdat ook mijn dieet en andere medicaties werden aangepast. Wel is heel duidelijk dat als ik een tijd met het poeder stop, darmklachten opnieuw de kop opsteken en ik er vrij snel naar teruggrijp. Nochtans is het gebruik nogal lastig. De samenstelling blijft precies steeds veranderen. De huidige lost goed op in koud water en is ok qua smaak. In warme dranken geeft het dikke klodders. Het is iedere keer opnieuw zoeken hoe en waarin het poeder het best oplost, en informatie daarrond ontbreekt op het etiket.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze mix van producten gebruik ik voor slijmvliesherstel en het is heel handig dat dit allemaal in één product zit, zo moet ik niet te veel moeite doen als ik een tijdje niet op mijn voeding heb gelet of door andere oorzaken wat spijsverteringsproblemen heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ter behandeling van mijn lekkende darmen gebruik ik 3 maal per dag bij de maaltijd een dosis. Ik merk nu duidelijk een verschil, ik heb geen darmkrampen meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super ik was 1 maand gebruikt ik ben beter maar nog par maanden nog gebruiken farmaline bestalt eerste keer goed optijd komen maar tweede keer een dag later gekomen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een erkend naturopaat therapeute fysische en psychische problemen. Voedingssupplementen zijn een noodzaak geworden voor onze gezondheid. O.a. MUCOPURE IS EEN ZEER GOED PRODUCT VOOR ONZE DARMVERZORGING!!!.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed product, heeft enorm goed effect op de darmen maar moet wel langdurig gebruik worden (toch minstens enkele maanden). Dit zou ik zeker ook aanraden aan anderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lage prijs zeker als je de promo volgt. Veel goedkoper dan bij de apotheek om de hoek. Ik heb het hier om metarelax en probactiol. Bedankt.goede en verzorgde levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit natuurlijk produkt werd mij aangeraden door mijn dokter/homeopaat om het onevenwicht en de gevoeligheid van mijn darmen terug in balans te brengen. Neem het nu bijna 2 maanden en er is duidelijk beterschap. Minder diarree, nog amper opgeblazen gevoel in de buik en betere stoelgang. Ben vastbesloten om dit nog verder te gebruiken.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product is bedoeld om een gezond darmslijmvlies te helpen herstellen. Het begin van de discussie is te recent, maar mijn opmerkingen in dit stadium zijn als volgt: - poeder met een neutrale smaak, maar een beetje langzaam te verdunnen - lijkt ook een verzadigend effect te hebben - grote verpakkingen, en dus een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk moet de inname gebaseerd zijn op een gezonde voeding.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product, maar niet prettig om in te slikken, het poeder is niet gemakkelijk te verdunnen. Ik wil het poeder graag in capsulevorm. Pot niet praktisch voor transport omdat hij zeer groot is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natural Engergy Mucopure werd me aangeraden door mijn huisarts voor een beter darmsluimvlies. Zit vol mineralen en vitaminen. Mij helpt het voor een betere vertering en en minder vermoeidheid. Oplossen in koud water is moeilijk. Lauw water gebruiken. Of te mengen in je smoothie. Jammer dat er "suiker" in zit het proeft in alle geval beetje zoet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  volgens voorschrift, moeten dienen om de darmflora opnieuw in orde te krijgen. Tot nu goede ervaring, niet zo slecht, de toekomst zal uitwijzen of het inderdaad mijn darmflora in orde komt. Pot moet helemaal opgebruikt zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al geruime tijd, voorgeschreven gekregen van m'n osteopaat omdat ik al lang een verstoorde darmwerking had. Het heeft wel even tijd genomen om aan te slaan maar het doet wat het moet. Ben er heel tevreden mee.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Spijtig, ik had een hoog idee van dit product. Helaas staat er nergens beschreven dat bepaalde personen zeer veel maag en darmklachten van dit product kunnen krijgen. Ik heb een zwakke maag darmstelsel en dit product deed helemaal geen goed.....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor mijn prikkelbaar darm syndroom. Duidelijk minder klachten met mucopure. Neem dit product al langere tijd en krijg weer meer klachten bij stoppen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit produkt reeds verschillende jaren op aanraden van mijn darmspecialist. Ik ben zeer tevreden. Heb minder ontstekingen en periodes van diarree
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem regelmatig mucopure - heb de indruk dat het heilzaam is voor mijn darmen - alleen moet het dagelijks ingenomen worden - het is belangrijk om juiste dosering uit te zoeken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik los het poeder in een beetje water in, omdat het amper oplost en lepel het dan uit. Ik vind het wel zoet smaken (sinds enkele maanden eet is geen suiker). Het is efficiënt -> ik heb een veel minder opgezwollen buik, meer ontlasting. Echt een goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is super en is zeker een aanrader. Mijn vrouw had eczeem aan de benen en dankzij Muco Pure is dit nu opnieuw onder controle. Zij gebruikt dit product dagelijks
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mucopure is een ideaal middel om te zuiveren, goed bij aanhoudende intoleranties, allergieën. Vragen aan arts of het best 's morgens nuchter of 's avonds weg van de maaltijd genomen wordt, 1 soeplepel is meestal voldoende.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  neem het nog niet lang genoeg in om te weten of het goed is maar door wat erin zit kan het alleen maar positief zijn Ik geloof er wel in het zal wel degelijk goed zijn voor mijn gezondheid!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  compleet product, samenstelling identiek aan die van traditionele apotheken, volledig tevreden met de kwaliteit. Ik raad sterk aan voor mensen met darmklachten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  omdat ik neiging heb geconstipieerd te geraken gebruik ik sedert enige tijd dagelijks de mucopure voor het middageten. sedertdien gaat de stoelgang veel regelmatiger. goed product !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product om darm te dichten bij een lekkende darm. Je moet er toch wel op rekenen om dit product langdurig te gebruiken om resultaat te zien. Mijn aanvoelen 1 à 2 jaar. Je doet best een test voor je begint en een test om je vooruitgang te meten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mucopuur is een ideaal product als je last hebt van een lekkende darm of andere darmproblemen. Ik neem het al geruime tijd en mijn darmwerking is er enorm door verbeterd!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De smaak is eerder neutraal. Ik heb het product zowel koud als warm geprobeerd, en het product lost nooit volledig op, wat storend en onaangenaam is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product. Werking is zoals voorgeschreven op de website. Zeer goed in combinatie met probactiol plus. Ga het zeker volhouden met de resultaat :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werd voorgeschreven door arts voor ernstige darmklachten. Na twee maanden merkelijke vooruitgang en meer energie. Een echte aanrader zou ik zeggen. Ik nam dit poeder in en volgde ook een streng dieet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts gebruik ik dit al enkele maanden maar ik weet niet goed waarvoor ik dit neem omdat ik geen verschil merk, hen nog steeds maagpijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gebruik ik omdat ik een gezonde darmflora van ontzettend belang vind. Het is heel eenvoudig in gebruik en ik weet zeker dat het om een degelijk product gaat omdat mijn huisarts - homeopate mij dit aanraadde. Ik neem dit reeds 2 jaar vooral in periodes van zware maaltijden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mucopure poeder is zeer aan te raden bij darmproblemen, bij prikkelbaar darmsyndroom en zelfs bij een intolerantie. Het poeder is zeer moeilijk oplosbaar daarom deze tip: meng het poeder met yoghurt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voorlopig lijkt het product te doen wat het zou moeten doen. Je kan het best wel mengen met een vloeistof met een smaakje zoals fruitsap aangezien het naar bloem smaakt als je het oplost in water, wat niet zo smakelijk is. Lost nooit volledig op, er blijft altijd een residu achter, ongeacht hoeveel vloeistof ik er bij doe.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product vele maanden op doktersvoorschrift gebruikt om mijn darmen te ondersteunen. De ene keer lost het gemakkelijk op, de andere keer nogal gemakkelijk kleverige klonters. (In iets warmer water lost het dan beter op dan in koud water.) Na telefonisch contact met Natural Energy bleek dat ze de samenstelling af en toe veranderen, maar dat dit verder geen invloed heeft op de werking van het product zelf.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van dit product. Het is wat m'n dokter voorschreef en daarom bestelde ik dit product. Ik zou niet kunnen zeggen of ik het anders ook besteld had.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt regelt de darmflora en sinds ik dit neem heb ik een betere stoelgang, minder winderigheid en voel ik me beter. Ik voel me minder opgeblazen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisdokter neem ik sinds enkele weken het product, het zou bevorderend zijn voor de maag. Het zal pas over enkele maanden zijn voor. Alleer ik resultaten zal'waarnemen. Echter spijtig dat het product slecht oplost in water,.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat het zo moeilijk oplost doe ik het s morgens met amandelmelk en wat fruit in een blender. Dat maakt het makkelijker drinken én het is ontbijt in 1. Ik merk wel beterschap in de darmen in combinatie met geen lactose meer opnemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ben juist gestart met mucopure en heb het gevoel dat mijn bloeddruk er van verlaagd. Ga verder proberen met in te nemen omdat ik zoveel goede revieuws zie. Hoop dat mijn gevoel van verlaagde bloeddruk verdwijnt na verdere inname Kan nog geen normale score indienen omdat ik maar juist begonnen ben met mucopure
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit poeder is bedoeld om de darmen te herstellen. Mijn man neemt het nu al 2 maanden na het ontdekken van een glutenintolerantie . de darmen zijn terug helemaal in orde . poeder lost slecht op in koud water.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw, die al enkele jaren lijdt aan een voedselallergie als gevolg van een darmprobleem, kon het zich veroorloven om, na het innemen van natuurlijke energieslijmstof, voor elke maaltijd een groot aantal voedingsmiddelen te consumeren die haar verboden waren, zonder pijn te voelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een goede bescherming voor de darmen.Ik neem dit product reeds vele jaren en voel mij goed.Er zijn geen neven werkingen,. Het enige probleem is namelijk om het product op te lossen in gewoon water.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product om darm te herstellen bij lekkende darm. Wel langzaam opbouwen, verschillend van persoon tot persoon. Best overleggen met dokter vooraleer je het neemt. Lekkende darm kan via bloed nagaan door specifiek onderzoek. Hersteld de darmwand
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het product is vrij compleet en vanwege de natuurlijke samenstelling bevat het ook elementen (sporenelementen) en vitaminen die de aankoop van andere producten voorkomen en voor mij is het zeer effectief en belangrijk het beste is om het aan te vullen met flora balans voor optimaal darmcomfort
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geloof echt in de werking van dit product. Voor mensen die vaak last hebben van zure oprispingen of een opgeblazen gevoel, is dit zeer goed. De smaak kan beter. Je lost het best op in lauw water, in koud water zijn er te veel brokjes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ben echt tevreden met dit product - ik gebruik het reeds verschillende maanden in het kader van vermoeidheid - blijkbaar heeft het product eveneens een heilzame werking op de spijsvertering waardoor de kracht van het voedsel beter door het lichaam wordt opgenoemn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch middel om de darmflora op peil te houden , het bevordert de dagelijkse stoelgang en helpt tegen allergie en huidproblemen . de meeste allergieën beginnen immers in de darmen .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  er wordt iets te vroeg naar de bevindingen gevraagd want je moet het product eigenlijk langere tijd nemen. Ik ben 1,5 w bezig samen met flora balance I.v.m. zware vermoeidheid op aanraden van een vriendin.het lijkt alsof er al een heel klein verschil optreedt.Het product op zich vind,ik niet zo gemakkelijk te mengen met water. Er blijven altijd klonters zitten en persoonlijk heb ik het dan erg moeilijk met het opdrinken hiervan, het is quasi smaakloos en toch doet het me een beetje kokhalzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is tweede doos die ik neem de resultaten zijn spectaculair..ik neem het in combinatie met Probactiol Plus en similase total om mijn darmen weer optimaal in orde te krijgen nà jaren antibiotica & cortisone..volgens naturoloog grote vooruitgang gemaakt op 3 maand tijd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natural Energy Mucopure 500 g poeder is een heel goed product. Ik heb het leren kennen via mijn kinesist. Ik had al jaren last van maag-en darmproblemen en heb al veel voorgeschreven gekregen door de huisarts, maar dit product is voor mij een openbaring. Ik heb periodes gehad sinds ik het neem dat ik helemaal geen last meer had van spijsverteringsproblemen. Nu sinds onze vakantie heb ik weer wat meer problemen en ik hoop dat het evenwicht weer terugkomt met Mucopure.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product, kan echt niet zonder, geeft je enorm veel energie. Ook de levering was heel snel, s'middags besteld en de andere dag al in huis. Super.....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mucopure is een groen poeder Niet onaangenaam van smaak , wel met een beetje vloeistof innemen. regelt de stoelgang. Is vooral heilzaam voor de darmen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  perfect indien darmen hun werking niet doen. 's ochtend en 's avonds een lepel mengen in een groot glas water voor het eten. Je merkt al na een week een verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  oorzaak van vele gezondheidsproblemen ligt in de darmen; Mucopure is een fantastisch voedingssupplement om de darm te herstellen. Het is met zorg samengesteld.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed bij darmklachten. Het "verlicht" de spanning in je buik. Ook mijn homeopaat en mijn osteopaat raden dit product aan. Door de film die het op je darmen zet, kunnen de schadelijke stoffen moeilijker in je lichaam doordringen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede werking in combinatie met Flora Balance, helpt om je darmflora op punt te houden, darmkrampen en een opgeblazen gevoel voor te zijn. Gemakkelijk in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wordt door mijn echtegenote genomen op een aanbeveling na een maag en darmonderzoek. Op dit ogenblik nog goed te verwerken, en wachten de resultaten af na een nieuw onderzoek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben noch niet zolang bezig om al degelijk resultaat te voelen maar ik denk dat op langer termijn zeker verbetering zal optreden . Ik wil hiervoor zeker dit product lang genoeg innemen om dan optimaal resultaat te ondervinden. Het is nog wat vroeg nu.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product dat echt helpt om minder last te hebben van mijn darmen, zeker een aanrader voor iedereen die winderigheid, opgeblazen gevoel ed heeft. Ik ben tevreden dat mijn arts het aangeraden heeft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je zal na enkele dagen reeds het verschil voelen, minder opgeblazen gevoel na de maaltijden en een vlottere stoelgang. Darmkrampen minderen opvallend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Energy Mucopure is goed voor een lekkende darm door 3 maal per dag het product te nemen merk je na een paar dagen al een goede verbetering van je stoelgang
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een paar maanden geleden als ik last had van overgeven en diaree lag ik een week ziek in bed!onlangs had ik er ook last van maar met resultaat dat ik 2dagen maar ziek ben geweest voor mij is dat positief heb gevoel dat mijn weerstand al heel wat beter is.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is neutraal van smaak maar is niet zo makkelijk op te lossen in water. Ik neem dit supplement om mijn voedselintoleranties te verminderen maar het zou verschillende maanden tot een jaar duren alvorens je het effect merkt. Ik neem het nog maar 4 maanden en heb voorlopig ook nog geen effect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik dit product 3 dagen niet heb gebruikt voel ik me achteruit gaan, ik heb CVS en moet zeggen dat sinds ik mijn nutricijnen neem ik dit nog amper merk.

Natural Energy Mucopure kopen

Je kan Natural Energy Mucopure van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Darmflora of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora