€ 23,29
€ 20,73
(€ 138,20 / 100 g)
Bespaar 11% (€ 2,56)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Nasumel Neuszalf

NasuMel® neuszalf bevat zuivere honing en ondersteunt de heling van wondjes in de neus. Het helpt bij het herstel van beschadigd slijmvlies en voorkomt en verweekt korstjes in de neus. NasuMel® neuszalf biedt bacteriële bescherming en heeft wondreinigende werking en wordt o.a. ingezet bij:
• korstjes in de neus
• (postchirurgische) behandeling en preventie van al dan niet geïnfecteerde wondjes in de neus en tengevolge daarvan korstvorming in de neus.
• behandeling van droog, geïrriteerd of beschadigd neusslijmvlies, bijvoorbeeld als gevolg van - het chronisch gebruik van corticosteroïd neussprays of - door gebruik van CPAP (slaap apneu) - maar ook tijdens wintersporten of werken in droge ruimten

NasuMel® neuszalf helpt ook bij 'hooikoorts'. Hooikoortsklachten beginnen bij het hechten van gras-en boompollen, maar ook huisstofmijt, op het neusslijmvlies. Door Nasumel® neuszalf toe te passen brengt u een beschermend laagje aan op het neusslijmvlies. Daardoor kunnen gras-en boompollen zich minder goed nestelen op het neusslijmvlies en u minder last heeft van hooikoortsklachten.

NasuMel® neuszalf is goed smeerbaar en bestaat uit een - voor het neusslijmvlies - verzorgende zalf in combinatie met zuivere honing. Het heeft een lage pH en bevat geen stoffen waarvan bekend is dat die allergische reacties kunnen oproepen. NasuMel® neuszalf bevat geen corticosteroïden of antibiotica en kan daarom veilig voor langere tijd worden gebruikt.

Ingrediënten Nasumel Neuszalf

NasuMel® neuszalf bevat de volgende ingrediënten: Arachis oleum, cera alba, glyceryl oleate, mel, aqua
€ 23,29
€ 20,73
(€ 138,20 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Nasumel neuszalf

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  nog nooit gebruikt werkt goed om de neus op een natuurlijke manier de binnenkant van de neus te herstellen van wondjes en de droogte van de neus werkt goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze zalf op advies van de NKO-arts voor een droge neus. Geen goedkoop product, maar wel heel goed! Aan te raden en consequent toepassen, want ik durf het al eens te vergeten en het verschil na toepassing is groot.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb chronische sinusitis nl. pansinusitis waardoor door mijn neus al jaren chronisch ontstoken is en chronische wonden en korsten heeft. Deze zalf gebruikt ik savonds voor het slapen en smorgens is mijn neus soepel vanbinnen en lossen de korsten sneller zonder ze bloeden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden van de levering zowel van het product als van de levering. De levering was stipt op tijd en zonder schade. Ik heb de zalf onmiddellijk gebruikt en voel verbetering. Dank u
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De zalf smeert met een oorstokje bv. makkelijk uit in de neus. Het geurtje dat in je neus hangt van de honing is wel even prikkelend voor de luchtwegen. Neus is wel minder droog na gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nasumel neuszalf is een hele goede zalf als je last hebt van droge korstjes in de neus , ik had al veel uitgeprobeerd maar niet veel baat bij gehad . Een vriendin vertelde over de zalf en ik bestelde ze met een zekere onverschilligheid , maar ik was aangenaam verrast . Zeker aan te bevelen .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik een CPAP gebruik heb ik last gehad van een droge en uitgedroogde neus, op internet raadde men deze zalf aan, bij Farmaline besteld, snel geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dezer neuszalf gebruik ik om de slijmvliezen te herstellen na langdurig gebruik van neusdruppels en omdat ik momenteel chemo taxol krijg die ook deze slijmvliezen uitdrogen en kapot maken. Mijn neus is veel minder droog en is al een stukje beter. Ik het zeker verder gebruiken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze gekocht daar mijn dochtertje vaak last heeft van haar neus korsten en bacteriële infecties , ze heeft een gevoelig neusslijmvlies ik heb de indruk dat het wel helpt , nu nog zien op lang termijn, Groot nadeel is de prijs voor deze neuszalf

Nasumel Neuszalf kopen

Je kan Nasumel Neuszalf van het merk Dos Medical, geproduceerd door DOS MEDICAL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus